IRC-Galleria

^Foaly^

^Foaly^

Holy fuck! There I am!! -Raoul Duke

Pääsiäistä!Sunnuntai 08.04.2007 20:07

Nyt pääs vihdoin aloittamaan pääsiäisen vieton (lue juhlimisen). Kauan kesti, ennen kuin alkoi ja nopeesti se tulee loppumaan...

=> nyt on mentävä ☺

boooooooooring...Sunnuntai 25.03.2007 01:03


tartteeko tohon enempää sanoa...
Heti alkuun:
Kasper on tervehtynyt sen menosta päätellen jo aivan täysin ☺

Muutoin:
Täytyy varmaan ottaa sittenki tänää muutama rivi lottoa, koska ei oo kuumeinen vatsatauti menny omalta osalta koskaan yhdessä päivässä ohi. Aivan juhlaa!!

Mä oon varmaa sit nii huono isäntä tollaselle virukselle, et katsoi olevan parempi lähtee kiitämään a.s.a.p. mun kehosta tai sit vastaavasti vaa nii pirun kova jätkä, ettei pitempään uskaltanu kiusata ☺

Nyt ollaa sitten molemmat tautisia...Perjantai 23.03.2007 00:49

Ei jumalauta tätä Vihtiä, jos tää koko paska johtuu oikeesti tosta vedestä... Tosin päiväkodissa kuulemma liikkeellä vastaavaa kanssa; ilmeisesti jotain eri versioo veteen verrattuna, kun ei kaikilla tautia ole.

Menis nyt vaan samalla vauhdilla ohi, kun tulikin.

Lisää unettomia öitä luvassa siis.

Valvomaan -->

rispektii yksinhuoltajilleKeskiviikko 21.03.2007 12:50

Ikävä kyllä, Kasper sai jostain jonkun pöpön masuun ja sitä sinne sattuu.. Sattuu nähdä, kun toinen valittaa kipua, johon ei kuitenkaan itse voi vaikuttaa muuta kuin rauhoittelemalla, että kyllä se siitä.Ei tosin ole ensimmäinen kerta tällaista, mutta nyt sitä vasta alkoi kunnolla miettimään.

Nyt yhden rankan oksenteluyön jälkeen mun täytyy nostaa hattua jo pidempään yh:na olleille vanhemmille; en tajunnut, kuinka rankkaa voi olla. Jos sitten vielä sattuu olemaan 2 lasta, niin täytyy jo oikein kumartaa.

Tää sairaan lapsen kanssa kotiin jääminen (siis yksin ollessa) käy kyllä täysin työstä, kun ottaa huomioon yön aikana syntyneen pyykin määrän ja tietysti tuon pikkuisen kiukuttelun, kun mikään ei ole hyvin ja ruoka ei maistu ja.... onneksi kuitenkin juomaa edes menee kurkusta alas. Täytyy vaan koittaa miellyttää ja olla kuin ei oliskaan. Niin, meinasin tietysti unohtaa nää pitkät yöunet... Thank god it´s nap time!!

...levittämään pyykkejä ja sitten päikkäreille lattialle; pehmustetulle.

Paranemisiin: onneksi jo maistui kuitenkin hiukan leipää ja vanukasta ☺

Näin siis vuoroviikoin; mulla nyt tällainen viikko.

Jollain on naapurustossa koira, jonka...Lauantai 17.02.2007 11:04

Ihanaa.. lauantai aamu ja vois kuvitella nukkuvansa pitkään (kun tuli valvottua), mutta eiköhän tosta yläkerrasta löydy joku räksyttävä karvaturpa, jonka voisin ikävä kyllä surutta laittaa kylmäksi juuri tällä hetkellä, jos siihen tarjoutuisi tilaisuus...

Bark... barkbark....

Noh, ei musta kuitenkaan ois sitä tekemään ja ei tällaisia saisi sanoa, mutta kyllä vi***taa!!!

Jos osaisi nukkua päiväunia, niin asia olisi ok.. Eipä ole ikinä tullut osattua.

Kitumaan ja toivomaan parempaa sunnuntaita.

Kerrankin liikenteessä =)Sunnuntai 11.02.2007 23:59

Se ilta koitti vihdoin, kun pääsin kämpästä ulos ravintolakierrokselle, koukkaamalla ensin tädin 50v synttäreitten kautta. Tiivistetysti kovasta pakkasesta huolimatta (oli kiva reissata kävellen; nostalgiaa teinivuosilta) ilta oli kaikin puolin menestys ja oli hauskaa. Aamu puolestaan osoitti sen, että joitain nesteitä tuli todella nautittua illan aikana. Ilmeisesti useita eri laatuja.

Seuraavaa kertaa odotellessa... Mä en juo enää koskaan ;)

Aiheena: Tipaton TammikuuPerjantai 05.01.2007 21:38

Lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna:

Yeah right!!!!!!!!!!!!

Leipäkone on hyvä ollaPerjantai 24.11.2006 23:45

"Olet rauhallinen työmyyrä, joka viihtyy pakertaen askareitaan. Et ole moksiskaan hieman raskaammista töistä ja teet ne keskittyen ja tarkasti. Ihmisten kanssa tulet hyvin toimeen ja yleensä muille jää hyvä maku suuhun sinun kanssasi asioimisesta. Et silti kaipaa mitään suuria ihmismääriä ympärillesi. Sinä viihdyt varsin hyvin kotona perheen parissa."


--> http://www.omatsivut.fi/kisasivu/index.php <-- persoonallisuus testi

Pakollinen talviaikaan siirtyminenSunnuntai 29.10.2006 20:08

Nyt on sit virallisesti talvi, ku renkaatki vaihdettu alle. Sormet vieläkin kohmeessa.... Sai teoriassa nukkua tunnin pidempään mut yhtä aikaselta aamu kuitenkin tuntui, kun Kasper tuli kuuden aikoihin herättelemään.. Sit ei tullu vaihdettua kaikkii kelloja oikeeseen aikaan, joten puolipäivää meni väärää aikaa seuratessa.

Hyvää talvea ja kovaa tutinaa!