IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

JuujuuJeejee!Torstai 13.12.2007 19:54

Tytöillä taitaa kummallakin olla rs-virus.

Aadalla alko yskä ja nousi kuume. Pinjalla alko sit toissa iltana myös yskä ja seuraavana päivänä nousi kuume jonka yhteydessä sai ilmeisesti kuumekouristuksen. Oksensi ja sit meni ihan veltoks koko likka, silmät pyöri päässä vaan ja yritin puhutella ni taju oli kankaalla varmaan 5 sekuntia. Mietin et juoksenko parvekkeelle kylmään et alkais virkoo vai soitanko suoraan ambulanssin. Ehin jo miettiä et näinkö vähän aikaa Pinja on meidän kanssa. :´( (Siis se näky oli ihan kauhee, oikeesti...) Tyttö heräili siinä sitte ja oli ihan sekasin, ei tuntunu tajuuvan mistään mitään.
No joo, käytiin sit lääkärillä ja pisti lähetteen päivystykseen kun Pinjan olo oli niin vaikeeta. Raukan oli niin vaikee hengittää ku oli ihan tukossa. Päivystyksessä istuin tyttö sylissä kyyneleet silmissä kun ne ronkki nenään letkuja, imi limaa ja otti näytteitä. Sillä oli käsikin ihan veressä kun ne otti kokeita pikkusen kädestä ja Pinja raivos viimestä päivää...
Pinja sai sitte maskilla hapen mukana keuhkoputkia laajentavaa lääkettä ja lääkäri päästi meidät kotiin sit kun oli kuunnellu Pinjaa vielä. Diagnoosiksi tuli tosiaan rs-virus ja Aadalla varmaan se sama.

Tultiin kotiin sitte ja Aada odotti täällä 39 asteen kuumeessa joka nous vielä illan aikana yli 40:n. Pinjan sain nukkumaan höyryttelyjen ja kanniskelujen jälkeen nukkumaan vaille 23. Tää päivä on ollu ihan ok, Pinjalla vaan on aika vaikeeta. Jättää hengittämättä välillä kun yskä on niin kauhee, oksentelee aikalailla kans. Ja voi tota itkua, taitaa tyttö itkeä puolen vuoden edestä nyt!

Kauhee tauti. Toivottavasti teillä monilla ei lapset sairastu samaan. :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.