IRC-Galleria

^Hekkamies^

^Hekkamies^

On vammanen olo

hauska tarin karhun metsästyksestäTiistai 18.12.2007 13:42

Karhunmetsästys porukassa oli yksi metsästäjä, joka ei ollut saanut koskaan kellistettyä karhua. Tästä suivaantuneena hän lähti yksin metsälle vakaana tarkoituksenaan ampua ensimmäinen kontio. Aikansa metsässä samoiltuaan hän ei ollut uskoa tuuriaan kun näki mahtavan kokoisen uroskarhun noin sadan metrin päässä itsestään paistattelemassa päivää ja syömässä marjoja. Nopeasti metsästäjä viritti aseensa ja otti jyvän keskelle karhun rintaa ja laukaisi. PAM !

Karhu kellistyi kannon juurelle ja metsästäjä oli pakahtua riemusta. Innostuneena hän lähti kävelemään kantoa kohti ja juuri kurkistaessaan kannon yli, hän säpsähti kun helvetillinen karhu koputti olkapäähän ja kysäisi, että mitä helvettiä mies oikeen meinasi kun tuli rauhallista otusta ampumaan ja että tähän on vain kaksi tapaa sovittaa tämä teko. Mies sai valita pistääkö aseen piipun suuhunsa ja laukaisee tai ottaa housut ales ja menee kannon päälle kontalleen.

Mies mietti, ei helvetti ei hän vielä kuollakkaan halua, pakkohan on tuohon jälkimäiseen suostua. Perverssi karhu teki temput ja paiskasi häväistyn miehen mättäälle ja käski miehen painella metsästä helvetin äkkiä sinne mistä tulikin. Mies ei toista käskyä tarvinnut ja alkoi kiirellä vetämään housujaan jalkaansa ja keräilemään rensseleitään. Muutaman askeleen juostuaan hän mietti, että ei helvetti mitä oikeen on tapahtunut, mitä jos kaveritkin kuulee tästä. Vihan nostattamalla rohkeudella mies käännähti ja viritti aseensa jälleen ja laukaisi kohti jo poistuvaa karhua. PAM ! Karhu kellahti ja vierähti pensaikkoon.

Miehen riemua ei voinut pidätellä mikään kun sai kostettua häväistyksensä. Rientäessään katsomaan työnsä tulostaan ja juuri kurkistaessaan karhun oletettua lyyhistymis paikkaan hän säpsähti taas kun olkapäähän koputettiin.

- TAISIT PITÄÄ SIITÄ, karhu kysyi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys