IRC-Galleria

^HuDie^

^HuDie^

pohtii tulevaisuutta

... O_O !!!Perjantai 27.01.2006 12:00

Eilen muuten... juma. Ku tuo.. eiku.. mistä sitä alottais?

Siis... asiat nyt jotenki toistaa itteään aika paljo! Ja mä en nyt tykkää siitä! >_< Vetäis kunnon tiivistelmän tähän nyt mutta ketään ei kiinnosta.

Oma vika ku luette..

No tuota --> miehet!! >_< Miksi miksi miksi?! Toimiiko ne kaikki samalla kaavalla? Että jokaisen yksilön pitää jossain vaiheessa elämää päästä jättää joku tekstiviestillä? (... *mutinaa* [niih, ja ku nyt poistin edelliset päiväkirjamerkintäni, niin muistutettakoon, että mut on jätetty kahdesti peräkkäin tällä nykyteknisesti loistavalla ja ylimaalisen helpolla tavalla]) Tai sitten lähteä rauhanturvajoukkoihin Kosovoon!?! O_O Ja miksi aina mun kohdalla?! :(

Jo toinen tapaus! Joo, menkää vaan, mut voi jättää Suomeen, kyllä kyllä. Mutta en mä teitä oottele. :/ Voitte sitten perustaa leirin sinne, nimetkää se vaikka 'me jätettiin Minna tekstarilla RY'ksi ja paistakaa vaahtokarkkia nuotiolla! Kaakao virtaa koko yön!

Muutenki, miksi kaikki potentiaaliset asuu Etelä-Suomessa ja on muusikoita, että kaikki niiden aika varmasti menee siihen soittamiseen? Tää kuulostaa jo vähä liian tutulta tässäki vaiheessa ku viikon "tuntenu".. enkä vielä tosiaan ees tunne. Mä vedän puoleeni näkkyy aina samanlaisia persoonia. What can I do.. ... live with it.

Hmm.. jotenki jää varmaan sellanen olo tästä viestistä, että hirmu katkera oisin. No en mä ole.. vaikea selittää. :/ Kyllä saa harrastaa mitä haluaa ja unelmat täytyy toteuttaa jos se kerran Kosovoon ilmoittautumalla selviää. Mä vaan mietin omalle kohdalle. Toki, ainahan minä. Minä-minä-minä!! Ei kait tässä voi ku nauraa ku on jo kokenu tämänki "uuden elämäntilanteen". Déjà vu on luusereille. Mä elän konkreettisesti samat asiat ja monesti!


Mutta nyt --> autokouluun.. nainen ratissa, saletisti ojassa. Ja kytkin pohjassa ihan vaan kaiken varalta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.