IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.05.2006 19:07

perjantaina riideltiin, eilen riideltiin.. hommien hoitamisesta ja muusta ... keskiviikkona viimeksi nähtiin riitelemättä, enkä enää koskaan tuu näkemään sua. miksi juuri sillon kun kaikki asettuisi suunnilleen aloilleen, tapahtuu jotain tällasta joka aiheuttaa kaaoksen ? miksi menit pois ? ainut asia jota ei vielä tiedetä.. tai ainakaan meille lapsille kerrota.

kuinka me nyt pärjätään ? kenen kanssa ? en tosiaankaan ole valmis vielä itsenäistymään, tarvitsen jonkun aikuisen elämääni. en voi ymmärtää.

ei me koskaan oikein toimeen tultu, mutta jossain vaiheessa oli pitkä väli ilman tappelui. mun synttäreinä tarjosit mulle alakerrassa siiderin.. sun synttäreinä samoten, ja sit joitain randomkertoi kun tarjosit siiderin/paukun aina välil.

miten me saadaan asiat nyt järjestymään ? janne on nyt pian ja teron luona jonkin aikaa ja minä peetun luona.. ja sen verran rahoi sulta jäi että voin avata pre-paid liittymän että sisarukset ja sossut saa kii jos tarvitsee.. mutta raha ei koskaan korvaa menetystä.. ei ikinä.

en tiedä miten tästä eteen päin.

rest in peace<sydän>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.