IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Rv 23Sunnuntai 24.03.2013 11:41

Rakenneultra rv20+5Keskiviikko 06.03.2013 18:40

Rv20Maanantai 04.03.2013 19:53

Rv 19Lauantai 23.02.2013 02:56

[Ei aihetta]Lauantai 02.02.2013 23:21

Kyllä tässä odottelussa on todella puolensa.

Nyt kun pahoinvoinnit on käytännössä loppunut, alkaa energiataso olemaan takas aikalailla jos voisi sanoa normaalitasolla, jaksaa taas sosialisoida, hengailla ja mikä ihaninta, shoppailla !! Kuitenkin alkuvaiheessa se ainainen väsymys antoi ihanasti luvan torkkuilla, ottaa päiväunia mielinmäärin :)

Tässä kun pikkuhiljaa alkaa olee viimeisiä hetkiä shoppailla itsekkäästi itselleen sitä mitä haluaa. Nyt on kevättä odottelemassa kahdet uudet Converse-tennarit, jo käyttöön korkattu ihana uusi Guess-laukku, hieman väljempää vaatetta ja sopivampaa liiviä kun tuppaa tässä nyt pikkasen olee semmoinen olo että tursuu ja pursuu :DD Silti varsinkin tuota vaatetuspuolta on pakko vielä lisäillä sitä mukaan kunhan tässä vaan jaksaa taas miettiä mikä vaate miellyttäis. Mammavaatteisiin ehkä siirtyis vasta sitten kesämmällä, ja sekin jos vain ei oikeasti mahdu enää muihin vaatteisiin.


Onhan tässä toki epäitsekkäitä menoja myöskin, vaunut juuri tilattu ja maksettu, pinnasänky tulossa ( meidän muksulla on kyllä niin ihanimmat ja parhaat isovanhemmat<3 ), ja toinen iso hieman pienenpi sijoitus vielä sitten hoitopöytä. Vaikka monia satoja ei välttämättä ole kovin kiva laittaa vaikka johonkin vaunuihin ( tai ehkä se olisi kivempi jos olisi parempituloisempi ? ), kuitenkin kaikki vauvahankinnat tekee tästä entistä todellisempaa, yhtään ei kirpaissut tuossa hetki sitten vaunuja maksaa :) Vaikka toisaalta tämän ollessa nyt ensimmäinen, haasteensa antaa löytää isoista tarpeellisista ne semmoiset jotka ajavat asiansa, uskaltaa luottaa että esim kestää, tuotehintavertailut sun muut.

Tottakai tää kasvaminen kuuluu ehkä vaatteiden kannalta noihin miinuspuoliin, farkuille täytyy tätä kasvuvauhtia pian sanoa hetkeksi heippahei ja siirtyä ah niin ihaniin leggareihin ja lökäreihin jne, kaikki ihanat vanhat alusvaatteet kokevat ikävän tuomion myös ainakin toistaiseksi, mutta toisaalta kaikkien vaatteiden pieneksikäyminen antaa ihanasti syyn ja luvan ostella uusia :') Kenkien kannalta harmittaa, mahdollisimman helppoihin kenkiin täytyy enemmän ja enemmän siirtyä kun kumartelu alkaa tuntua ikävältä, eikä korkoa voi oikein muutamaa senttiä nyt ainakaan enenpää olla. Mutta kasvamisestakin löytyy ne plussapuolet myöskin :) Mies tottakai tykkää kun tissit kasvaa ( kas kummaa ? ), ystäviltä, läheisiltä jne alkaa vauvamasukasvusta saamaan hyvin paljon positiivisia silmäyksiä, kommentteja ja niin edelleen. Ja edelleen kaikki tämä kun alkaa näkymään, tekee taas asiasta todellisemman.
Vietin iltaani katsellen Housea, ja selaillen samalla välillä facebookkia. Silmiini osui kuitenkin facebookista aihe joka keskeytti Housen katselun, ja keskityin nyt sit siihen. Maikkarilta oli ilmeisesti tullut, harmittaa tosi todella että itseltä meni ohi !!

Jäin selaamaan 15vuotiaan tytön päiväkirjaa. Tekstissä on tosi paljon samaa kuin itselläni saman ikäisenä. Tiedän mitä siis on kun ei oikeasti jaksa. Tiedän miltä tuntuu herätä kouluaamuihin peläten mitä koulussa tänään tapahtuu. Itkuhan tuossa pääsi kun noita luki. En voi käsittää miten koulussa kiusaamiset voi jäädä huomioitta !! Juteltiin juuri erään läheisen ystäväni kanssa kuinka koulussa hiton monet kiusaamistapaukset jää näkemättä, mutta että niihin puututaan iltapäivätoiminnassa, siellä se huomataan... Missä lapsi on ehkä muutaman tunnin iltapäivästään viettämässä aikaa kunnes voi lähteä kotiin... Kun koulussa menee rutkasti enemmän tunteja... Ja koulussahan yleensä kiusaamiset tapahtuu. Toki koulumatkoillakin juu, mutta välitunneilla, käytävillä, juuri ennen koulun alkua tai loppua. Millaisilta aikuisilta ihmisiltä tää jää näkemättä ?!

Ja nämä iltapäivätoiminnat kun on 1-3 tai ehkä 4 luokkalaisille usein. Miksi varhaisteini/teini-ikäiset putoaa väliin, miksi kukaan ei välitä ? Ei lapsen usein edes välttämättä itse tarvitse sanoa, kyllä sen näkee kun toisella on paha olla. 'jos mä hymyilen ni kukaan ei näe että sattuu', tuokin lukee myös mun päiväkirjoissa, useilla sivuilla, kun olen n 10 v ollut nuorempi. Luulen nyt että jos esim koulussa joku olisi aikanaan kysynyt että mitä kuuluu, tai miksi en liiku muiden kanssa, jo se olisi voinut helpottaa. Tai pieni hymy, ele siitä että olen hyväksytty tässä elämässä juuri sellaisena kuin olen. Että mun ei tarvitsekaan olla mitään muuta. Olen just hyvä näin. Yläasteella lempimaikkojani olivatkin ne jotka välitti, ne jotka teki asialle jotain, eikä vaan kääntänyt päätäsä pois.

Järjettömän paljon syntyi ajatuksia tästä http://jossain.vuodatus.net/blog/category/Elisa ( LUKEKAA, VILKAISKAA EDES !! ) , eivät ajatuksetkaan tahdo tulla enää oikein, tulevat isona sumppuna kaikki samaan aikaan tahtoo löytää ne kirjaimet, sanat joita haluan sanoa.'

Olen kuullut iltapäiväkerhoista, kouluista, päiväkodeista joissa kiusaamiselle on nolla toleranssi. Kuitenkin tätä tapahtuu. Joko fyysistä, kuten Elisalle kävi, tai psyykkistä leikistä jättämistä, nälvimistä, nauramista, haukkumista, sitä ettei huomata... Kaikki nää sattuu aivan yhtä lailla. Kaikki nää jättää aivan yhtälailla näkyvät arvet, joista pahimmillaan lapsi voi kärsiä vielä aikuisenakin. Syntyy koulupelkoa, sosiaalista pelkoa, mietteitä siitä että jos olisin tällainen niin ehkä mä kelpaisin, sitä että itse alkaa kyseenalaistaa omaa itseään, menettää uskonsa omaan itseensä, ei ole enää ehjä.

Mä toivon todella että tämä Elisan tarina aiheuttaa puhetta, kiinnostusta, itkua, muistoja, tunteita joka vihdoin ja viimein menisi siihen pisteeseen asti että lapsi / nuori huomataan, hänestä välitetään, ja kiusaamiseen puututaan. Sainkohan näin sanottavani sanottua ? Olen onnellinen jos edes murto-osa teistä jaksaa tämän tekstin, tai jos ei tätä, edes Elisan tekstiä silmäillä, jos tämä aiheuttaa teissä tunteita, ja keskustelua. Ja toivon todella että juurikin esimerkiksi sinä uskallat tarvittaessa puuttua kiusaukseen mikäli sellaista kohtaat. Jollei muuten, suo edes kiusatulle ilme, ele, JOKIN että hän tietää ettei ole yksin, ettei hän ole itse syynä kiusaukseen, että on mahdollista että kiusaus loppuu, jotta josko vaikka kiusattu rohkenisi puhumaan jollekin, jotta tämä joku rohkenisi ottaa yhteyttä kouluun, kiusaajiin, kiusaajien vanhempiin, mihin tahansa jotta tämä loppuu !!

[Ei aihetta]Maanantai 27.02.2012 19:04

http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?seller=JeBeh&status=DN&order=C&start=0&num=50&odir=A&opuh_ownlist

kohteita vielä viikon verran auki ! lähtöhinta jopa 0e ! mahdollisuus huutaa vaatePAKETTEJA parhaillaan 0,05snt / paketti !! tai esim 5 housut ( mukana parit farkut!! mm espirit ) 21e + postikulut !

kannattaa kurkata !

Käyty ahkerasti vaatekaapin sisältö läpiKeskiviikko 22.02.2012 18:32

ja siitä johtuen lisätty aikalailla tarpeettomia vaatteita http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?seller=JeBeh&status=DN&order=C&start=0&num=50&odir=A&opuh_ownlist , todella halvalla lähtee, ja lisää tulee !!

no huuda ite !Torstai 29.12.2011 20:46

Mut pelasti muinoin enkeli ei taivaast vaan täält maanpäällisest helvetist. Toisin kuin kuvis, sil oli tumma tukka. Tavallisten joukos tuo kummallisten kukka.
<3

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.12.2011 21:08

Mä toivon et toi plipplipplip-ääni ei tarkoita uusia viestejä esim tos yksityiskeskustelus, tms ? :D on meinaa galtsukäyttö vähä ruosteessa, puhelimel varsinkii.