IRC-Galleria

^KaT^

^KaT^

*naiset rakastuu renttuihin.piste.com*

AGRARIUM APENIMON ASHKII alias PYRY <3Maanantai 19.05.2008 05:14

Tänään eksyin illalla Siuron metsiin ihastelemaan ystäväni ja hänen ukkokultansa uutta kotia. Vierailuun oli kolme syytä: nähdä ystävieni talo, heidän 8vkoa vanha koiranpentu ja Sandran kesäluukki.

Itse en noista valkoisista ja turkillisista koirista perusta (olen laiska pesemään, harjaamaan ym.) etenkään Nipsun turkin tuoman työn jälkeen - paitsi Pyrystä :)
Ei siitä ällöttävän suloisesta karvapallosta voinut olla tykkäämättä. Niin ihana se oli!!!!!!! <3 <3
Nipsukin tykkäsi ällötyksestä. Hitaan lämpenemisen jälkeen Nipsutiini leikki Pyryn kanssa liki pari tuntia. Nipsu oli yllättävän lempeä Pyrylle, kun ottaa huomioon kuinka ärähti Oskulle... Pyry sai kiikkua Nipsun päällä, yli ja ali, puolelta toiselle, pureskella Nipsun koipia ja etsiä/hamuta tissiä... tosin sitä Nipsulta ei löytynyt ja Pyrylle olisi kelvannut Nipsun miehinen elinkin :D
Pyry oli kaikin tavoin ihana pentu. Etenkin Pyryn luonne oli sellainen, millaisen toivoisin olevan seuraavalla omalla koiran pennullammekin. Pyry oli ennenkaikkea avoin, rohkea ja utelias samojedin urospentu.
Reilu kolmen tunnin vierailun aikana sain räpsittyä 128 kuvaa ja 2 videopätkää. Tuli sitten kuvagallerian puolelle lisättyä kourallinen kuvista ja tänne päivikseen videot. Loput kuvat jäävätkin sitten koneen tukkeeksi ;)

http://s218.photobucket.com/albums/cc95/TaunoPaavo/?action=view&current=Pyry100.flv

http://s218.photobucket.com/albums/cc95/TaunoPaavo/?action=view&current=Pyry101.flv

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.