IRC-Galleria

^KaT^

^KaT^

*naiset rakastuu renttuihin.piste.com*

Ohhoh mikä äiti olenkaan...Tiistai 16.12.2008 04:42

Saara kitisi viime viikolla jokseenkin normaalia enemmän ja ajattelin sen johtuvan flussasta, josta kärsii ja joka hieman paheni kanin tulon jälkeen. En sen enempiä murehtinut/miettinyt kitinän syytä.
Lisäksi Saaran unirytmi muuttui omituiseksi viime viikolla. Tyttö nukahti klo 22:30-23:00 ja nukkui ensin vain 30-45min. Tämän jälkeen vain hymyili sängyssä kuin naantalin aurinko. Tuttiakaan antamalla ei jäänyt sänkyyn ja siispä nostimme pois. Puolen yön aikaan tsippasi lopullisesti, kun sai tilkan maitoa (ei pitäisi opettaa nukkumaan maidolle). Seuraava heräily ajoittui klo 05 tienoille. Silloin tosin vain kitisi ja nukkui uudelleen, kun sai tutin suuhun. Aamulla heräsi klo 07:30 ja valvoi reilu tunnin, jonka jälkeen nukkui vielä 2h lisää. Ajattelin, että tällainen muutos 10-12h kokonaisiin yöuniin johtui siitä, kun tyttö on oppinut kääntymään, sillä Henrillä oli vauvana samantapaista, kun alkoi liikkua.
Lauantai-iltana sattumalta huomasin syyn tälle kaikelle - Saaralle oli puhjennut kaksi alahammasta vieretysten :) Olen minäkin äiti, kun en huomaa hampaiden tulemista :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.