IRC-Galleria

^KaT^

^KaT^

*naiset rakastuu renttuihin.piste.com*

Kuumetta, yskää ja räkää :(Sunnuntai 28.12.2008 03:40

Saara pienoisella on yllämainitut oireet. Suomeksi flunssa, mikä lie lenssu. Tälläkin hetkellä yskii nukkuessaan. Raasu parka. Turhauttavaa, kun ei voi toista auttaa. Äitien suukoissa pitäisi olla parantava teho. Kuka kannattaa???

Saara sairaana :(Lauantai 27.12.2008 16:39

Torstaina annoin Saaralle oikeaa puuroa, ylikeitettynä, jotta olisi mahdollisimman helposti syötävää. Saara sai separit, kun puuro ei ollut vauvapuuron tapaista litkua. Veti puuron henkeen ja yski naama sinipunaisena. Otin tytön vauvojen heimlichin otteeseen ja puuro lensi kurkusta.

Eilen, perjantaina Saara heräsi 3 tunnin päiväuniltaan klo 18 illalla. Tyttö yski ja korisi vietävästi. Kädellä koittaessa oli hieman lämpöä. Kahdeksan aikaan illalla kylvetin tytön, imin räät hänen nenästä ja annoin supon. Saara ei millään meinannut nukahtaa, kun yskä vaivasi. Puolen yön aikaan nukahti.

Tänään aamulla heräsi yskimiseen klo 6:30 ja oli ihan tulikuuma. Mittasin kuumeen. Lämpöä 39 astetta.
Nyt sitten ollaan menossa terkkariin. Liekö aspiroinut vai pelkkää flunssaa.

Joulufiilistelyä :)Tiistai 23.12.2008 05:11

Pikkuhiljaa kotikin alkaa olla jouluinen. Jouluverhot ikkunassa, joulukrääsää laitettu esille, kuusi koristeltu ja kinkku paistettu ja maistettu. Kun vaan tietäisi missä viettää jouluaatto... Pelkäänpä, että huonosti käy ja vietämme kotona, kun ihmiset eivät osaa kysymisen jaloa taitoa. Olettamisesta kun ei ole muuta kuin paskaa niskaan. No voisihan se joulu ihan oman perheen keskenkin olla kiva, mutta kun tuo joulupukki on niin kiireinen ettei meinaa ehtiä Kangasalle ollenkaan. Tonttuja tuntuu olevan sitäkin enemmän liikkeellä.

Hyvää ja rauhallista joulua kaikille ystäville, kavereille, tutuille, karvaisille ja vähemmän karvaisille <3
Sekä hauskaa ja onnellista Uutta Vuotta 2009!

Baila baila :)Sunnuntai 21.12.2008 01:32

Onnellisuutta.Keskiviikko 17.12.2008 04:44

Ainakin välillä ;)

Minun perheeni ei ole suuri, eikä täydellinen, eikä minun perheeni ole vielä kokonainen.
Silti se on minun perheeni, jota rakastan ja puolustan naarasleijonan tavoin.
Perheeni on peilini, josta parhaiten voin peilata itseäni onnistumisieni ja virheideni osalta.

Ohhoh mikä äiti olenkaan...Tiistai 16.12.2008 04:42

Saara kitisi viime viikolla jokseenkin normaalia enemmän ja ajattelin sen johtuvan flussasta, josta kärsii ja joka hieman paheni kanin tulon jälkeen. En sen enempiä murehtinut/miettinyt kitinän syytä.
Lisäksi Saaran unirytmi muuttui omituiseksi viime viikolla. Tyttö nukahti klo 22:30-23:00 ja nukkui ensin vain 30-45min. Tämän jälkeen vain hymyili sängyssä kuin naantalin aurinko. Tuttiakaan antamalla ei jäänyt sänkyyn ja siispä nostimme pois. Puolen yön aikaan tsippasi lopullisesti, kun sai tilkan maitoa (ei pitäisi opettaa nukkumaan maidolle). Seuraava heräily ajoittui klo 05 tienoille. Silloin tosin vain kitisi ja nukkui uudelleen, kun sai tutin suuhun. Aamulla heräsi klo 07:30 ja valvoi reilu tunnin, jonka jälkeen nukkui vielä 2h lisää. Ajattelin, että tällainen muutos 10-12h kokonaisiin yöuniin johtui siitä, kun tyttö on oppinut kääntymään, sillä Henrillä oli vauvana samantapaista, kun alkoi liikkua.
Lauantai-iltana sattumalta huomasin syyn tälle kaikelle - Saaralle oli puhjennut kaksi alahammasta vieretysten :) Olen minäkin äiti, kun en huomaa hampaiden tulemista :D

Rovaniemi hoi...Tiistai 09.12.2008 03:50

Kaiken paskan jälkeen, mitä nyt on ollut, tein ratkaisevan päätöksen. Muutan takaisin synnyinpaikkakunnalleni. Lasten ja elukoitten kans. Ukosta en tiedä. Luultavasti lähtee mukaan. Tuskin erotakaan haluaa. Tänne en jää, kun ei mulla ole mitään tai ketään kenen vuoksi jäädä. Siellä on ihmisiä, joille mä ja mun perhe ollaan aidosti tärkeitä.
Huomenna asunnon etsintään ja muutto voisi olla kesäkuussa. Jee :)

VAAKA 23.9. - 23.10.Tiistai 09.12.2008 03:43

Joidenkin ihmisten ansioista olet nyt siinä, missä olet. Tänään on mahdollisuus kiittää erästä. Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä.

HÄRKÄ 20.4. - 20.5.Tiistai 09.12.2008 03:39

Joudut ottamaan sanojasi takaisin. Eräs ei ymmärrä, mikset ole ollut hänen puolellaan. Nyt joudut puolustamaan häntä ja antamaan hiukan periksi.

Seinä tuli vastaan.Tiistai 09.12.2008 02:18

Kirjaimellisesti seinä tuli vastaan ja suomeksi mitta täyteen.
Muutenkin elämässä niin hienosti nuo asiat...

Että sitten vituttaa!!!!!!!!!!!!!!!!

No näkipä hyvin mikä ja kuka on kullekin tärkeä. Mä ainakin näin missä asemassa mua pidetään.