IRC-Galleria

^Katya^

^Katya^

Kunnon kannu, eikä mikään desinmitta :D

Jaahas...Sunnuntai 17.12.2006 02:03

Se on enää viikko jouluaattoon... hitsi kun menee nopeesti aika. Mut sais tulla himpun verran lunta jottei olis niin synkkää... ei oikeen oo tullu vielä sitä joulu fiilistä :/ Mut ehkä se sieltä vielä tulee :)

Töitä onneks riittää niin paljon kun jaksaa tehdä. Tänään olin vähän tekees sivuduunii ;) ja huomenna ennen varsinaista työpäivää pitäis jaksaa aamulla herää kuuden maissa.. huh, menee aika niin nopeesti noiden töiden parissa, et hyvä kun ehtii kotona pyörähtää mut hyvähän se on, et on hommia! :) ja nuorena sitä ehkä vielä jaksaa ja kun ei oo mitään kummempia esteitä tehä näin. Täytyy kyllä nyt lähteä nukkumaan et ehtii vähän vetää unta ;)

Tossa eilen kävi pieni äksidentti vanukas purkin kanssa.. ja siitä vois todeta et ei passaa ruveta kikkailee mitään.. tekevälle sattuu ja jotenkin tuntuu et mulle varsinkin, ja AINA :D hhehe.... en taida enää koskaan lipittää mitään purkista suoraan ;) mut ei siitä sen enempää, Hih!!

...Ja Alma se on taas ollu ihan yli-ihana! Voi kun se on sellanen mun pieni vauva :) Aina kun meen keittiöön jotain tekemään vaikka tiskaamaan tai ihan mitä vaan siinä tekee niin se tulee oksalta alemmas ja tulee tapittamaan siihen lasin luokse.. kummallinen lisko kun osaa kerjätä ruokaa. Eilenkin sanoin sille et oottaa hetkisen ni kuorin sille porkkanan, ni kaveri ootteli sen aikaa siinä ja kun "näki" et käyn kuorii porkkanaa ni meni kiireesti syömään eiliset porkkanan jämät lautaselta pois ennen ku tulee uutta tilalle :) hyvin koulutettu lisko, et lautaselle ei saa jättää <virne> Mut on se vaan niin ihana! Paras hankinta ehkä koskaan..

Mut nyt tosiaan sinne unten maille.. hyviä unia rakkaat :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.