IRC-Galleria

JepsSunnuntai 30.04.2006 13:48

Aika kehnosti nukuttu yö. Yllättäen mä näin unia tuosta sylvi-muorista. Ja lopetuksesta.

Unessa sekottui Ransun ja Sylvin sairaudet. Sylvi ei meinannutkaan käydä unelle, lopetusaineena oli käytössä Lidocain.. Hmm.. Puudutetta.. Sitä laitettiin suoraan suoneen. Ransu nukahti heti ilman mitään, mutta sylvi vaan oli ja katseli. Sitten eläinlääkäri yritti laittaa Lidocainia suoraan sydämeen.. Hmm.. Miten lie olis vaikuttanut.. Puutunut sydän.. Mutta se ei löytänyt Sylvin sydäntä! Kiesus.. Siinä sitten mietittiin että mitä tehdään. Ja näin, niin siinä kävi että Ransun lonkkakivut oli siirtyneet Sylville. Laitettiin Lidocain puudutus molempiin takajalkoihin ja alettiin vahvistamaan Sylvin lonkkia. Sitten mä heräsin. Luojan kiitos.

On tää kauheeta. =(

Ja kaiken kruunaa se, että eilen Tico alkoi oksentelemaan ja ripuloimaan. Ensin ihan normisti. Muutaman tunnin kuluttua se oksenti jo verta. Sitten oli ripulikin verta. Ei muuta ku soitto päivystävälle eläinlääkärille ja sieltä sitten hoito-ohjeet.

Joten, todella villi yö takana. Onneks Tico on jo parempivointinen ja ei enää oksentele/ripuloi. Huoh.. Liian monta asiaa taas kannettava.. Pitäis jaksaa töissä ja sitten pitäis katsoa Ransun ja Sylvin tavarat.. Huoh.. Siinä voi taas tulla muutama kyynel.. Surkeeta..

Mutta, nyt jos jatkais uusille sivustoille.. Tai jonnekkin.. =)

-M-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.