IRC-Galleria

Hauskaa Vappua! <:)Sunnuntai 30.04.2006 20:28

Täällä ollaan jo sen verran vappufiiliksissä, että Heta ilmeisesti ehti työntää nenäänsä ilmapallon riekaleen. Piti ihan soittaa päivystävälle sairaanhoitajalle, että mitä tehdä... Kun toinen itkee, että "Iimapallo meni nennään, ota se pois", eikä mitään kuitenkaan näy. Ja hetkee aikasemmin sillä oli ollu ilmapallon riekaleita käsissään... Varmaan jää tästä nyt jotkut ikuiset traumat raukalle. No mulle ainakin jää! :)

Heta taas väläytti yks päivä. Oltiin pyörällä menossa kaupunkiin ja ajettiin sossun ohi. Tämä alkaa huutelee sieltä mun takaa et "Ei mennä sinne sossuun!" ja mä olin ihan et "WTF?!?" :D Mistä se muka tiesi, että just siinä kohtaa oli sossu? Ja ihan ku mä oisin useesti ollu menossa Hetan kans sinne :D Ehkä kerran käyny Hetan kans siellä ja sillonkin se nukku ja heräs vasta ulkona, eikä varmaan edes tienny missä käytiin. Lapset ne osaa aina yllättää :) Ei ehkä pikkasen hävettäny, kun siinä kuitenkin oli ihmisiä näkemässä ja kuulemassa... =)

Mut juu, hauskaa vappua kaikille! Älkää juoko liikaa simaa ja varokaa: serpentiineistä voi saada ikäviä paperihaavoja - niin ja älkää työntäkö ilmapallon riekaleita nenäänne! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.