Big in Finland, UUSI SARJA!

Big in Finland Yle Areenassa 8.12.2017 ja Yle TV2:ssa keskiviikkoisin klo 22 (kolme jaksoa peräkkäin) 3.1.-7.2.2018

Big in Finland on tarina kahden suomalaisen nuoren koomikon Pietari Vihulan ja Henric Chezekin matkasta läpi Amerikan. Miten uppoaa suomalainen huumori? Miten saada uudessa paikassa keikkoja? Onko kaikki suurempaa Jenkeissä?

Ohjaus ja kuvaus: Mika Niva.
►  Katso BIG IN FINLAND jaksot!

IRC-Galleria

The MouruMaanantai 28.11.2005 13:10

Lilli alko lauantaina mouruamaan, eikä siitä tule loppua... En tienny itkee vai nauraa ja taisin tehdä vuoroin molempia, kunnes sitten eilen luovutin ja pakenin Hetan kans tänne porukoille. Lilli sai jäädä yksin mölisemään. Toivottavasti se ois jo vähän rauhottunu kun kohta palataan kotiin. Välillä käy sitä sääliks ja... no, välillä ei :) Pitää alkaa kyselee sille leikkuu-aikaa.

Heta oli lauantaina isänsä kanssa mummun ja ukin luona ja minä sain iloita arjen pikku riemuista. Kuten vaikka siitä, että sain jättää laukun ihan mihin vaan, ilman että tarvii pelätä jonkun syövän huulipunat ja hävittävän pankkikortit. Piti oikeen keksimällä keksiä juttuja joita en tavallisesti voi tehdä. Automaattisesti olin kauppareissun jälkeen nostamassa laukkua naulakon päälle Hetan ulottumattomiin, mutta koin suunnatonta riemua tajutessani et "Siis hei, mähän voin jättää mun laukun just sinne minne mä haluan... Vaikka tähän, tai vielä parempaa - tähän!" :) Nää on niitä elämän pieniä iloja joita lapsettomat ihmiset ei voi käsittää :D Sitä kummasti oppii arvostamaan tällasia itsestäänselvyyksiä kun talossa on sellainen termiitti kuin Heta.

Oli ihanaa ettei tarvinnu olla jatkuvasti siivoomassa Hetan sotkuja. Yleensähän se menee niin, et sitä mukaa kun mä siivoon, Heta sotkee toisesta päästä. Niinku eilen mä pakkasin meidän kamikset ihan vaan huomatakseni hetken päästä, et Heta on purkanu ja levittäny ne pitkin poikin makkarin lattiaa. No Lilli piti kummiski lauantaina huolen, ettei mulla kävis aika pitkäks ja levitteli kukkamultia. Se vähän niinku tuuras Hetaa :)

Nyt iski joku totaalinen blackout, enkä enää kykene pukemaan ajatuksia sanoiksi, joten taidan poistua ja kiittää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.