IRC-Galleria

Virallisesti OHI ONLauantai 23.02.2008 02:27

Vaikka harjottelu loppu viikko sitten, niin vasta nyt voin virallisesti sanoo että ohi on: sain nimittäin just valmiiks oppimispäiväkirjan \o/ Aluks tuntu etten saa mitään tekstiä tuotettua, mutta tulihan sitä sitten yhdentoista sivun verran, vaikka valitsin tilaa säästävämmän fontin ja pienen rivivälin.

Mun oli tänään tarkotus lähtee Härmään (koiranäyttelyt + turkistarhavierailu), mutta kun kaikki lähtijät (Mikko, Sanna ja mä) oltiin enemmän ja vähemmän kipeitä ja ajokelikin oli kehno, reissu peruuntu. Olin ehtinyt järjestää hoitajan kissalle, kanille ja Hetalle ja reissun peruuntuessa oli vähän tyhjä olo, että mitä mä nyt tekisin, kun ei kehdannut lähtee Hetaa asioikseen kuskaamaan Kajaaniinkaan, kun hoidon tarvetta ei enää ollu. Ja kun koulussa mittarikin näytti 37.6 lämpöö, niin aattelin et vois ottaa vähän rauhallisemmin. Päätin siis ottaa ittee niskasta kiinni ja tehdä tuon oppimispäiväkirjan. Päivähän siihen tuhraantu, mutta nyt on hyvä fiilis. Jospa mä nyt saisin mielenrauhan ja lakkaisin näkemästä unia klinikalla työskentelystä :D

Tosin nyt kun päässy sinne turkistarhalle, jäi se yks toinen koulutehtävä rästiin, mutta minkäs teet. Aina ei voi voittaa. Toisaalta, ei niin paljon pahaa, ettei jotain hyvääkin, sainhan mä edes toisen tehtävän tehtyä.

Kiva kun viime perjantaina tulin Joensuusta kotiin, niin mulla oli hirvee muuttokuorma tavaraa. Meni perjantai niitä purkaessa ja kotiutuessa. Lauantaina hain sit kissan ja Hetan kotiin. Kotiuduttiin niin myöhään, et niiden tavaroiden purkaminen meni sunnuntaille. Sitten maanantaina alkokin jo koulu ja koulun jälkeen kotiutin pupun. Meni sitten maanantai sen kamoja pakatessa ja purkaessa. Sitten kun olis lopulta saanu vaan asettua taloks ja unohtaa hetkeks pakkaamiset ja purkamiset (jota tullu muutenkin viimesen kahdeksan viikon aikana harrastettua tavallista enemmän), tulin flunssaan. En oo kehdannu edes olla koulusta pois. Ens viikolla onkin sitten pieneläinhoitovuoro, et pitää koulupäivän jälkeen hoitaa vielä ne otukset gerbiilistä vuohiin. Siinä sitä sitten on kun jaksas vielä omat elukat ja penskan hoitaa. Sitten koittas LOMA! Loma jollon mun pitäs siis tehdä kaikki rästiin jääneet koulutyöt ja OPINNÄYTETYÖ joka on yhä edelleen TABU! Joo, nyt alkaa pulssi kiihtyä ja verenpaine kohota siihen malliin, et täytyy rauhottua ja mennä nukkumaan :) Hyvää yötä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.