IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »
Aamu alkaa kissanhiekan puhdistuksella. Kokeilen Lillille uutta ekologista maissi-"hiekkaa", joka haisee jo puhtaana niin pahalle, ettei Lilli suostunut koko edellispäivänä menemään vessaansa, vaan alkoi jo sen edustalla voimakkaan peittely-operaation. Niinpä ei ole mikään yllätys, että aamulla sieltä löytyy vaikka minkälaista kikkaretta ja paakkua, kun Lilli parka on pitkän pidättelyn jälkeen yön aikana joutunut alentumaan ja nöyrtymään. Hätä ei lue lakia.

Lähdetään Hetan ja Lillin kans porukoiden luokse ja kesken matkan Heta yrjöää soijanakkikeitot syliinsä. Kuskilla sattuu olemaan aikamoinen krapula ja lemu meinaa saada aikaan osennusrefleksin itse kullekin. Ei muutaku komento takas ja kotiin vaatteiden vaihtoon ja puhdistautumaan. Matka jatkuu jälleen.

Porukoiden luona odottaa koirankakkakikkareet, onneksi kylläkin takkahuoneeseen leviteltyjen sanomalehtien päällä. Ne siivottuani käyn Hetan oksennukseen sotkeentuneiden vaatteiden kimppuun. Sillä välin Heta on kiipeillyt keittiönpöydille ja pudottanut kupillisen hienoa sokeria lattialle, ihanaa. Ei muuta ku imuri esiin ja siivoomaan.

Voisko päivä enää paremmin mennä? Jotenkin musta tuntuu, et pahin on vielä edessä. Mut hei, tällasiahan nää meiän päivät yleensä on. Kaaosta kaaoksen perään. Ehkä jo seuraava hirmumyrsky nimetään Hetan mukaan?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys