IRC-Galleria

kyttaajat.netLauantai 26.01.2008 20:18

Näkyy meidänkin talossa olevan rouva/herra kerrostalokyttääjiä. Kuuntelin musiikkia ja volyymit tietenkin kaakkoon päin kun imuroin. Sitten kun on valmista, lähden ulos ja ilmoitustaululla odottaa lappu "ONKO KUULO ALENTUNUT?? SINÄ JOKA KUUNTELET KOVALLA MUSIIKKIA. HOMMAA LANGATTOMAT KUULOKKEET ÄLÄKÄ RÄÄKKÄÄ NAAPUREITA MEULULLA!!" Kirjoitin just vastineen "Sinä joka valitit musiikin kuuntelusta: Miksi et tule soittamaan ovikelloa ja sanomaan suoraan? Mielestäni päiväsaikaan saa soittaa musiikkia ja jos se häiritsee, niin hanki korvatulpat tai kuulosuojaimet! Nimettömät kirjeet ei tee vaikutusta - jos ei ole pokkaa tulla suoraan sanomaan, niin vähintään nimi alle paperiin. Pahoittelen jos olen ollut häiriöksi! T.B 16 Schroderus"

On meinaan ennenkin tullut valituksia. Millon on lappua auton ikkunassa tai millon pudotetaan postiluukusta. ARGH! Autopaikasta ne ovat jaksaneet kitistä, kun pidin autoo vieraspaikalla. Sinänsä oikeutettua kitinää, kun autopaikasta pitää maksaa 9 eskoo kuussa, niin kyllä muakin vituttas jos joku pitää autoaan ilmaseks vieraspaikalla, MUTTA niin kauan kun vieraspaikka-kyltit puuttuu, ei mun mielestä ole varaa vaahtoomiseen. Tosin hankin sitten paikan ja nyt kun en autoa siinä pidä, on siinä aina jonkun toisen auto PRKL! Ja kerran baarista tultua pistin jenkat soimaan ja nukahdin... Siinä oli sitten popit soinu levyn loppuun mun nukkuessa ja vihanen naapuri oli tiputtanut postiluukusta pitkän kirjelmän. Ihmettelin vaan miksei sillonkaan voinut samalla vaivalla soittaa ovikelloo ja herättää... Tottakai olisin sammuttanu musiikin, jos joku olis herättäny... Mutta mitähän sitä seuraavaks? Ihan kun nytkään olisin ollu täällä hirveesti häiritsemässä kun tässä kuussa vissiin kahtena viikonloppuna ollu täällä? Jeesus Kristus mikä näitä ihmisiä vaivaa? Muuttasivat omakotitaloon maalle jos kerrostalon äänet ja naapurit häiritsee! Kaikista eniten ärsyttää just tuo selän takana puuhailu, ettei voida suoraan tulla sanomaan!

Mut mut, mä tässä rupeen kattelee Fast Food Nationia, kun tuli sellanen vuokrattua. Se perustuu Eric Schlosserin Pikaruokakansa kirjaan, joka löytyy multa hyllystä. Nyt vois keskittyä siihen kun sai täällä purettua höyryjä ja rekorderligin uusi granaattiomenakin mukavasti rentouttaa. Oli muuten hyvää :P~ Ostin samalla uuden muistitikunkin, kun ei sitä entistä ole löytynyt. Naurettavaa myöntää muistitikulle viiden vuoden takuu, kun varmaan takuukuitti pysyy paremmin tallessa kuin itse muistitikku. Ostin vielä tuollaisen überminin tikun, et varmasti hävii... Mut illanjatkoja (:

Lisäys myöhemmin:
Olipahan mun terveiset hävinny ilmotustaululta :D Ja mitä leffaan tulee, olisin oottanu enemmän. Kuvittelin olevan tyyliin Michael Mooren dokkarit, mutta ei ihan yltäny samalle tasolle (lue: ei sinne päinkään). Kyllähän tuon tietysti katto, mutta... Takakannessa sanotaan komedia?? Luulin kategorian olevan dokumentti, mutta ei se kyllä katsomisen jälkeen komediaankaan menis.

Vapaapäivät on just rankimpia...Lauantai 19.01.2008 20:03

Heta ilahtui mun tuliaisista, toin sille H&M:ltä semmosen Hello Kitty satiiniyömekon. Se totes heti et "Nyt me ollaan mummun kaa samiksii" :D Oli vissiin just vähän aikaa sit ihaillu kateellisena mummun satiiniyöpukua... Mut kiukkuilu ja angstaus alko jo eilen, eikä yöunille meno olis voinu neitiä vähempää kiinnostaa. Kaikki verukkeet taas käytiin perinteiseen tapaan "Nälkä. Jano. Pissihätä. Ei väsytä. jne." Sitten vielä kasteli yöllä sängyn... Huoh. Sit mun haaveet "tyttöjen kesken" vietetystä kivasta viikonlopusta alko kariutua, kun jo kaupungille lähdettyä ekalla etapilla, kahvilassa, alko hirvee vastustus. Se on _niin_ ihanaa kun ihmiset haltioissaan seuraa niinku jtn näytelmää konsanaan.

Sitten kun päästiin lopulta leffaan, olin mä jo niin näännyksissä et nukahdin sinne %) Vaikka siellä epämukavat penkit onkin! Mutta Heta tykkäs Röllistä...

Huomaa kyllä et Heta on ollu maalla viimeset kaks viikkoo, kun se ei osaa tuolla kaupungin vilskeessä varoa autoja ollenkaan. Ihanhan siitä on tullu landespede :|

Mut nyt tässä nautiskelen uutta kopparbergin sidukkaa (taas piilomainontaa), karhunvatukkaa. Ihan ok. :P Jeps, ei mulla tainnu olla mitään tän kummempaa tilitettävää tällä kertaa...

Rentouttavaa päästä taas huomenna Jönssiin ja maanantaina duuniin :) Vapaiden jälkeen on enemmän vapaiden tarpeessa kun niitä ennen oli...

Koti-ikävä O_oPerjantai 18.01.2008 13:09

Tässä testaan miten soneran mokkula (piilomainontaa) toimii tien päällä. Matkalla kotiin <3 Tällä viikolla on ollu jotenkin hirvee ikävä Hetaa ja oon oottanu viikonloppua, että pääsen viettää aikaa sen kans. Kissaa ja kaniakin kaipailen, mutta kissaa ei toinna kuljettaa mummulasta iisalmeen, kun jo sunnuntaina sen pitäs palata takas. Eihän se polonen ymmärrä sellasta ees-taas höykkyytystä. Kania voisin käydä koululla moikkaa, mutta eipä ole Tarja vastannu sähköpostiin, niin en tiiä pääsekö sinne. Heta varmaan mielellään kävis muutenkin kattoo koulun elukoita, jos sinne ois jo ne lampaat ja vuohetkin tullu. Ja Manustahan se pitää erityisesti (naurukyyhky). Saa nähdä hannaako Heta vielä Rölli-leffaan lähdöstä :) Huomenna olis tarkotus käydä.

Mut ei muutaku hyviä viikonloppuja kaikille! o/

VerenluovutusTorstai 17.01.2008 21:19

Kävin pitkästä aikaa veripalvelussa lahjottamassa puolisen litraa verta... Kajaanissa ja Iisalmessa kun ei oo veripalvelua, niin oon tottunu asioimaan Liikkuvan veripalvelun pisteissä ja olipa eri luxusta tällä kertaa! Ymmärtäähän sen kyllä, että "kenttäolosuhteissa" on vähän karumpaa... Ne lepotuolit oli niin mukavia että niihinhän olis voinu vaikka nukkua! Ekaa kertaa luovutin verta sellasissa olosuhteissa, et pysty hyvin seuraamaan miten se tapahtuu ja kyyläsin vissiin niin tinkaan, että se hoitsu kysy eikö mua haittaa neulan ja piston näkeminen, johon sitten vastasin että ei, jos ei sitä haittaa että katson :) Oli se kyllä aika ison näkönen neula, mutta hyvin ne osaa hommansa kun ei se tuntunu mitenkään ilkeeltä (ikinä ei oo tuntunu). Ihan hyvä olo oli koko ajan ja pikaseen kävin vaan kahvit nakkaa naamariin sen jälkeen. Nyt on energinen olo \o/ Kävin heti perään vähän shoppailee pikkuväelle lahjuksia :P

Serkkutyttö just infos mun kuulema sanoneen joku päivä puhelimeen että "mis sie oot" - vissiin huomaamati murrehirmut saastuttaneet mut :D Muhun tarttuu hirveen herkästi kaikki murteet, vaikka noista juntti-tuplakonsonanteista en tietenkään pääse (puhumattakaan että haluaisin) eroon :) Hankala vaan kun on murrehirmukavereita eri puolilta Suomee, niin hirveetä sekametelisoppaa saa aikaseks. Kohta KUKKAAN (lue:kukaan) ei ota tolokkua tästä mäläkätyksestä :D No joo, yleensä en kuitenkaan kirjota esim. tuplakonsonanteilla tai muutenkaan kummemmin murteella. Vai kirjotanko?

Tänään töissä näin ekaa kertaa eläinlääkärin voivan hiukan pahoin :D Leikkurissa oli poistettavana lantionpohjan tyrä ja kivekset. Kyseessä oli siis vanha koira, jonka peräpää vuoti haisevaa märkää ja suoli oli täys sontaa. Sitä kun se alko tyhjentämään, niin vedet silmissä rupes yskimään - oli vissiin melko mellevä haju :D

Joukkoeutanasia...Keskiviikko 16.01.2008 23:16

Tähän saakka ei oo vissiin käyny ku ehken yks koira ja yks kani lopetettavana, niin tänään oli sit joku joukkoeutanasiapäivä kun pakastin täytty ruumiista... R.I.P.

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.12.2007 19:13

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.12.2007 19:09

Hiukan Lupua nyt nolottaa...

73RV3151Ä VVO:LL3... Maanantai 10.12.2007 20:17


Olipa _niin_ ilosta saada postin mukana laskua muistuttava kirje... Avasin varovasti ja kurkistin vaivihkaa nähden tekstin "VUOKRANMAKSUERITTELY" - mietin: "Paska, just sain vajaa viikko sitten uuden vuokranmaksuerittelyn autopaikan oton takia, joten tää ei voi olla muu ku vuokrannousu-ilmotus"! ...Ja sitähän se oli. Paskiaiset nostaavat maaliskuulta vuokraa kahdella kympillä!! Vuosi sitten nousi kympillä ja nyt kun vielä otin autopaikan, niin siitäkin rokottaavat 9 eskoo kuussa. Reilu meininki. Ei nytkään riitä edes opintotuki + asumistuki kuittaamaan koko vuokraa, niin mites se suu maaliskuussa pannaankaan? Olis sittenkin pitäny mennä sillon Kuopioon vamppaamaan miehiä, sillon kun sinne meni se jättipotti lotosta. Tai edes yrittää sitä Sedua perjantaina Onnelan avajaisissa :D Nyt äkkiä jostain rikas mies elättämään meitä!

Ja mitä vielä tuohon VVO:n "kiinteistökehitykseen" tulee, niin tekisivät edes jotain hyödyllistä, esim. laittasivat uudet tiivisteet ikkunoihin, mut ei, kun nää maalaa ikkunanpielet _ulkoapäin_ ja maalasihan ne pyörävaraston ja pyykkituvan yms. lattiat - HEI HALOO!!! Kyllä Mari nyt taas angstaa PRKL!

Uusia kuvatekstejä yms.Tiistai 20.11.2007 11:47

Jos joku ihmettelee noita Kyösti Pöystin tai muiden sitaatteja/kuvatekstejä ym., niin ne on sitten lainattu Pasila-sarjasta... Tässä lisää muutamia helmiä:

*Joo, kyllä mua seksi kiinnostais. Ai sanoinks mä sen ääneen?! En tarkottanu... Tai siis että ei kiinnosta. Eikun kiinnostaa. Ei! Tai, joo, mutta sitten vasta kun sä olet valmis antamaan... siis rakastelemaan. Eih! Jumalauta, sori, sitä rakkaus sotkee sanat. Ei! Ei rakkaus, mehän vasta tavattiin, en tietenkään ole rakastunut, ei paineita siitä. Öh, sori, mä sönkötän taas. Tätä se kiima teettää... Ei kiima, rakkaus! Ei, ei, ei kumpikaan. Yömyssy! Yömyssy kiinnostaa, kyllä. Vastauksena siihen sun kysymykseen: yömyssy kiinnostaa.
(Kyösti Pöysti)

*Tottakai mua kiinnostaa rakastella! Ei! Sanoinks mä sen ääneen? Ei rakastella vaan keskustella! Keskustella syvällisesti. Panemisen ohessa. Ei panemisen, vaan rakastelun. Rakastelun... EI. Sori. Sä oot niin kaunis ja ihana... EI, olen mä parempiakin nähnyt... EN OLE! Tai siis olen, mutta niihin mulla ei ollu mahkuja. Sori... Sitä ihminen puhuu sekavia, kun on tissit mielessä. Keskustelu! Ja yömyssy, KYLLÄ!
(Kyösti Pöysti)

*Tämä asia painetaan sitten villasella. Villasella painetaan. Sormien läpi katsotaan tätä sitten. Koirana veräjästä pääsen minä tästä. Veräjästä singahtaa koira. Villasella painettu koira. Sormien läpi näkee sen villasella painetun koiran kun se menee sieltä veräjästä. Villakoira menee. Sen näkee sitten silmällä siitä.
(Rauno Repomies)

*Oho! Nämähän on kalojen ruokaa! JUMALAUTA! Kalojen ruokaa söin! Mitähän minä sitten kaloille annoin? Lääkkeet annoin kaloille! Mielialalääkkeet kaloille minä syötin.. En syö kalojen lääkettä.. ... Lääkkeet, tyhjä.. Kaiken kaloille annoin ko? Koko lääkityksen sai kala... Ratkaisu: syö kala!
(Rauno Repomies)

*Tässä on sun sukupolvi omasta mielestään: Aina on ollut rankkaa. Isä raataa päivät pellolla ja illat tehtaassa. Viikonloppuisin hän käy sodassa. Äiti synnyttää kolmasti päivässä, kaikilla lapsilla on rutto. Leluja ei ole, ruuaksi on kaarnaa ja tervaa ja navetta palaa JOKA yö. Tässä on mun sukupolvi: Tyhmä, kiittämätön, laiska ja ruma. No, onhan se, mutta niin olisitte olleet tekin, teillä vaan ei ollut fyrkkaa!
(Kyösti Pöysti)

*Marjukka, mä olen viime aikoina käynyt saamarin monilla treffeillä, joten mä kysyn suoraan: olet sä läheisriippuvainen, tai kiinni edellisessä suhteessa? Entä olet sä nisti? Juotsä liikaa? Keskeytteletkö sä toisia ihmisiä? Nauratko sä omille jutuilles? Haluatko sä aina kännissä laulaa Aikuista naista? Käytätsä hymiöitä? Oletko sä nähnyt Amelien sata kertaa eikä riitä? Oletsä hullu? Sairaalloisen mustasukkanen? Oletsä Shania Twain -fani? Onks sulle orvot koirat jotenkin loputtoman tärkeitä? Onks sulla kuppa, ebola tai ootsä jotenkin muulla tavalla sekasin?
(Kyösti Pöysti)

Meillä on uusia lemmikkejä!Tiistai 30.10.2007 15:15

Eilen koiranjalostus-tunnilla mun puhelin soi - päiväkodista soitettiin. Sydän hyppäs kurkkuun ja sanoin et sori, pitää mennä ulos soittaa, päiväkodista koitettiin tavottaa... Kestää piinaavan kauan että luuri alkaa hälyttää, koululla kun on niin huonot kuuluvuudet. Kerkeen miettiä kaikki kamaluudet mitä on voinu sattua. Päiväkodin täti sanoo "Taisin nähdä Hetan päässä täin, voisitko sä hakea sen tänään aiemmin kotiin?" Taisin vastata että voi paska, mutta samalla olin helpottunut että kyseessä oli "VAIN" täi. Päiväkodista kun oltiin jo aiemmin varoiteltu täiepidemiasta, mutta samalla painettu villaisella "kyse on vain yksittäistapauksista, mutta kannattaa silti tarkkailla oman lapsen päänahkaa"... Tulin heti vainoharhaiseksi ja palasin tunnille päätä raapien... Selitin, että päiväkodissa on tavattu täitä ja nyt niitä on nähtävästi Hetalla. Opettajakin rauhoitteli että "Mari hei, sun päätä ei kutittanu ollenkaan ennen tuota puhelua" - ei niin mutta lopputunnin olin ihan varma että joku hitvelsi päänahassa. Onneks olin tullu omalla (lue:porukoiden) autolla kouluun, eikä mulla ollu edes kyydittäviä, koska mun oli tarkotus jäädä koulun jälkeen oppilaskunnan kokoukseen.
Jotenkin olin varma ettei Hetan päässä voisi olla täitä, vaan kyse olis väärinkäsityksestä. Mutta pakko se sitten oli uskoa kun menin sen omin silmin toteamaan. Iljetti ajatus, että ollaan nukuttu vierekkäin samassa sängyssä, joten varmasti minunkin pää kuhisi elämää. Tässä pieni varoituksen sana: täit voi esiintyä oireettomana ja vaikka on vaaleat hiukset ja hiuspohja, niin niitä ei välttämättä huomaa! Mentiin apteekkiin, ostettiin täisampoota. Kaupasta kävin ostaa jätesäkkejä, että voidaan pakastaa kamoja. Heta tiedotti kaupan tädille reippaalla ja kuuluvalla äänellä "Mullapa on täitä päässä" - onneks meidän takana ei ollu jonoa :D Tultiin kotiin ja aloin etsii netistä tietoo. Ennenkaikkee mua kiinnosti pitääkö mun pestä kani ja kissakin, että tarttuuko täit niihinkin. Mietin että täisampoon vaikutus kestää 14vrk päänahassa ja sekä kissa että kani nuolee turkkiaan, joten ei voi olla kovin terveellistä pestä niitä sillä, varsinkaan turhaan. Toisaalta teki mieli heti ryhtyä operaatioon täihäätö - mielellään valella koko kämppä bensalla ja sytyttää tuleen, mutta toisaalta tarvitsin aikaa rauhoittua ja miettiä. Heta tuli "äiti ota mut sylkkyyn" ja mä kavahdin inhoten "Tuota, miten jos ottaisin vasta hiustenpesun jälkeen?"... Netistä löytyi artikkeli, jossa eräs äiti oli kokenut saman kohtalon ja osasi etsiä asiasta postiviisia puolia:
*Joulutortut ja –pullat otetaan sulamaan. Pakastimeen tarvitaan tilaa.
*Meillä on todella puhdasta
*Kaikki on pyykätty
*Hiukset kammattu
*ja aamuisin saa päälleen virkistävän aamutakin – suoraan pakastimesta.
Että tällasta :D Mä löysin sellasen postiivisen puolen, että mä sain häipyä kesken päivän koulusta ja pitää seuraavan päivän vapaata, koska kaikki meidän ulkovaatteet on pakkasessa...
Todellisuudessa mä friikkasin täysin. Vaikka netissä kehotetaan välttämään ylilyöntejä, mun teki mieli myrkyttää kämppä lattiasta kattoon. Kaikki varisseesta ripsiväristä hiekanjyväsiin oli mun silmissä täitä ja näin niitä joka puolella. Väsytti ja ahdisti tuleva rumba. Aloitin pesemällä Hetan tukan. Ällötti koskea, olisin mielelläni varustautunu jollain ydinvoimalan suojapuvulla. Mielessä kävi myös, että Hetalle vois sittenkin sopia lyhyet hiukset, vaikka joku millin sänki :D Omakin hiustenkasvatus-ajatus pyyhkiytyi haaveista. Koitin löytää valoisia puolia ja ajattelin että onneks ei oo ku yks lapsi... Kun molempien päät oli käyty läpi, alkoi pakastus ja pyykkirumba. Itketti. Mietin mistä mua rankaistaan, mitä pahaa mä oon tehny (tähän eräs ystävällinen vastasi puolestani: lapsen)... Illalla piti lähteä palauttamaan leffoja Filmtowniin. Jäin tavoistani poiketen veivaamaan pilistä, koska ei huvittanut palata kotiin imurin varteen... Tilitin parkissa parille tuttavalle (kumma juttu että kaikkia alkaa heti kutittaa kun kerron niille tästä - raavitko sinäkin päätäsi juuri nyt?). Kotiin oli kuitenkin palattava ja päätin kammata molempien päät vielä tiheällä kammalla ennen nukkumaanmenoa. Pyysin Hetaa menemään lavuaarin päälle pää alaspäin ja selitin että jos sieltä irtoaa täitä tai niiden munia, niin Heta näkee ne lavuaarista. Lopetettuani Heta hihkaisee "Tuossa on yks poikanen - voooi miten söpö!" Mietin että seuraavaks se varmaan haluaa lemmikiks täitä... Se on ottanu tän ruljanssin hiukan lunkimmin.
Mä saan neuvoja joka puolelta: toinen kehottaa pakastamaan patjatkin (haloo: mihin pakastimeen mahtuu 160 cm jenkkisängyn patjat?!? ja kai sillon sama pitäs tehdä sohvallekin???) ja toinen sanoo että petivaatteiden pesu 60:ssä, vaihto ja sängyn imurointi riittää. Nice... Nyt myös ristiriitaista tietoo täiden tarttumisesta eläimiin. Netissä sanotaan niiden voivan elää n. vuorokauden lemmikin turkissa (eli periaatteessa ne voi sieltä palata ihmiseen, mutta meillähän on 14 vrk ajan täisampoon tappava vaikutus). Ei huvittas turhaan myrkyttää noita elukoita. Taidan laittaa ne vuorokaudeks pakkaseen :D