IRC-Galleria

Hetan suustaTiistai 25.03.2008 13:14

Tässä Heta viikonloppuna pähkäili, että "Kun minä äiti olin sinun mahassa, niin mistä minä tulin pois??". Minä tietenkin pelaaman aikaa kysymällä, että mitäpä luulisit... Johon Heta heittää villin veikkauksen "Suusta?" Nauroin, että "Joo, mä oksensin sut" :D Nyt se varmaan kertoo päiväkodissa legendaa että äiti oksensi hänet :) Aloin sitten muistelemaan muitakin Hetan letkautuksia. Sillon kun se hädin tuskin osas muodostaa pitkiä lauseita, se heitti aika hyvän. Ukki kaivas jostain selkänsä takaa Hetan hiuspompulan, niin tämä kysy siltä että "Mistä sinä ukki tuon pierasit?" :D Uutena vuotena Heta jotain kirosi, taisi sanoa Helkkari tai jtn ja sitten Anne kysy "Keneltä sinä tuommosia oot oppinu? Äitiltäs tietenkin?", niin Heta vastaamaan "Enkä! Kun simpsoneista!" Muutenkin Heta vähän turhan hyvä kiroomaan... Tässä syksyllä se oli alakerron kerhossa ja kun tulin sitä sieltä hakemaan, se alko narisee, et kun hän on jo niin iso tyttö et ei ois tarvinnu tulla hakee. Sanoin siihen että eihän sulla ole avaimia niin pakkohan minun oli tulla, johon sain kipakan vastauksen "No oisit vittu antanu ne avaimet"... Sillon meni iteltä luu kurkkuun ja jauhot suuhun. Tyttöhän osas sanoo vee-sanan ihan oikeeseen väliin. Hups. Joskus päiväkodissa just oli hoitotäti sanonu et "Huomaa Hetan viettävän paljon aikaa aikuisten seurassa" ja kun kyselin että miten niin, niin kuulema vaan kun Heta on niin puhelias jne. Ajattelin että taitaa hoitotäti jättää jotain kertomatta ja kohta Heta vahvistaa luulon tiedoks sanomalla "Mua stressaa ihan helvetisti".... Jep jep.

Tää ei sinällään oo Hetan suusta, tai on. Olin tietokoneella ja mullon yleensä tietokoneessa kiinni kännykän ja kameran piuhat valmiina. Yhtäkkiä tuli ilmotus "Uusi laite löydetty" - ihmettelin et en oo mitään laitteita kytkeny. Käännyn kattoo niin Heta seisoo piuha suussa vieressä :D Kohta tuli ilmotus: Windows ei kyennyt tunnistamaan laitetta xD

Mut joo, nyt alkaa ruokkis, muistelen lisää Hetan kommentteja... Jos tulee painokelposia mieleen, niin kirjaan ylös :D

PPS.Torstai 28.02.2008 22:49

Alko pikkasen jo seinät kaatua päälle, niin pakko oli lähtee sen verran käymään ulkona, et hain jann_Ulta muistiinpanoja lainaan ja kävin Filmtownissa. Alko jo paniikin poikanen hiipiä mieliin kun en keksiny mitä kannattais vuokrata, eikä ole enää ku yks vuokraleffa kattomatta, joten pakko saada lisää :D Onneks on naamakirja, facebook, jossa kävin kattomassa mistä leffoista kaverit on tykänneet ja löytyskö sieltä semmosta mitä en oo nähny. Kätevää kun pääs trailereitakin kattoo. No sit jotenkin keksin kuitenkin lähtee vuokraa Yksi lensi yli käenpesän, mut voitteko kuvitella! Siellä ei ollu sitä ollenkaan valikoimissa! Olin et "Anteeks? Niin olenko mä oikeessa paikkaa, onko tää olevinaan niinku videovuokraamo?" myyjä naurahteli et se kun on niin vanha leffa, johon vastineeks nappasin hyllystä Kummisedän ja kysyin mikä tämä sitten on, ei ainakaan uutuus? Mutta siitä kun on kuulema tullut uusi painoskin, hoh hoijaa. No sit oli vaihtoehtona 21 grammaa ja the woodsman ja otin nyt tuon jälkimmäisen. Jos seuraavalla kerralla kattos sit tuon 21 grammaa, onko kukaan nähny sitä? Edelleen kaipaan leffasuosikkeja? Ite oon tässä miettiny TOP leffoja, mut en osaa laittaa näitä paremmuusjärjestykseen. Suosikkeja kuitenkin on mm.
-Leon
-Fight Club
-Lucky number Slevin
-Gilbert Grape
-Monster (Aileen Vuornos)
-FAMILY GUY - STEWIE GRIFFIN: UNTOLD STORY !!! (:

Sen sijaan leffoja, joista muut ovat pitäneet, mutta minä en:
-Perhosvaikutus
-Unelmien sielunmessu

Sitten sellaisia ihan hyviä, suositeltavia, muttei suosikeiksi yltäviä leffoja:
-Flightplan
-Panicroom
-Simpsonit movie
-Moottorisahamurhaaja - pahan alku (paitsi miksei siinä ollu poistettuja kohtauksia, joissa moottorisaha ei käynnistykään tai vastaavaa :D)
-Vuosi nuoruudestani

Jotenkin tuntuu, et nyt ei muista yhtään niitä hyviä leffoja joita on tullu katsottua? Komedioista Rob Schneiderin leffat (Hot chick, Deuce Bigalowit ja Elukka esim.) on semmosta sopivan mautonta huumoria ja hyviin näyttelijäsuorituksiin perustuvaa aivot narikkaan hömppää. Sit tietty Jim Carrey, Steve Martinin ja Rowan Atkinsonin pätkät jaksaa viihdyttää. Atkinsonilta tosin ei oo tullu mitään kaksisia leffoja mut Mr.Beanit on ylivoimaisia :) Kauhua viitoittaa Stephen King, mitkään Ringit tai vastaavat ei hätkäytä...

Mut nyt kaipais vähän enemmän leffalta, jotain joka pistäs oikeesti miettimään, jännittämään, pelkäämään tai tuntemaan! Suositelkaa hyvät immeiset!

PS.Torstai 28.02.2008 15:34

Harmittaako, niin harmittaa, kun koulussa kattoovat opinnäytetyöesityksiä, treenaavat koirilla siteiden tekoa ja kattoovat röntgen-kuvia vatsalaukunkiertymistä yms. PRKL mä jään aina kaikesta opettavaisesta paitsi. Ja kiva jäädä jälkeen. Noh, jospa mä saisin Jann_Ulta muistiinpanoja lainaan, kun rupee jo tekeminen loppumaan: leffat on kohta katottu ja lehdet luettu. Boxiltakin kaikki vanhat tallenteet tullu katottua. Päätä särkee vieläkin ja pientä lämpöö pitää. Eli eipä taida olla kouluun menemistä huomennakaan. Varmaan sairastan lomankin, tai jos en minä, niin Heta sitten. Jee jee. Joo en oo pessimisti vaan realisti.

Amerikkalaiset on pelottaviaTorstai 28.02.2008 14:38

Tässä juurikin katsoin elokuvan Michael Mooren Jaettu maa ja pikkusen se antaa skitson kuvan amerikkalaisista. Ihan aavistuksen verran kiihkoa kansaa :S Onko muita leffan nähneitä? Kannattaa katsoo :) Muita suositeltavia Michael Moore -elokuvia on Bowling for Columbine ja Fahrenheit 9/11. Ei sillä, ei oo Suomikaan niin sanavapaa-maa kuin luullaan. Meiltä vaan puuttuu meidän oma Michael Moore. Hannu Karpossa oli potentiaalia, ehkä hänen poikansa jatkaisi siitä?

Sitten asiasta kukkaruukkuun:
Trendi-lehdelle kiitosta hörökorvaisen mallin käytöstä muotikuvissa \o/ Välillä Trendi tuntuu turhaakin turhemmalta lehdeltä, mutta sitten se räväyttää joko artikkeleillaan tai muotikuvien ratkaisuilla. Viimeks kuvien osalta rispektiä sai multa "elävien turkiksien" käyttö, mallilla oli pikku-vuohi harteillaan :) Artikkeleissa ei tällä kertaa ollu kehumista, olivat melko seksi- ja parisuhdekeskeisiä - vähän liiaksi Cosmo linjaa :|

Imageen en ehtinyt perehtymään, mutta oon aika takuuvarma ettei se tuota pettymystä. Imagen artikkelit on niin huippuja, et ei mun sanavarastosta tahdo löytyä sanoja niitä kuvailemaan. Imagella on kyky nostaa asioita ihmisten tietoisuuteen ja tehdä se tyylillä. Jutut on mukaansatempaavia oli kyseessä sitten aihe kuin aihe. Kolminkertainen Eläköön-huuto Imagelle \o/

[Ei aihetta]Torstai 28.02.2008 00:00

Loppuillaks vetäydyn tänään tulleiden trendin ja imagen pariin <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.02.2008 23:55

Jokohan kolme leffaa olis tarpeeks yhdelle päivää? Menny tää päivä aika rattosasti puhelimessa, tietokoneella ja leffoja katellen. Joensuun keikkakin pertuuntu, mutta eipä sillä, ei näytä tää tautikaan hellittävän. Pää ei tunnu vieläkään normaalilta, vaikka syön särkylääkkeitä ku leipää ja pientä lämpöökin on pitäny :| Alkaa jo vähän puuduttaa. Ei kiinnostas mennä uudelleen jonottaa lääkäriinkään, joten pitänee soitella päivystykseen jos ei ala huomenna helpottaa.

Saikulla!Keskiviikko 27.02.2008 10:57

Tässä sitä vaan lorvaillaan kotona. Sunnuntaina oli aivan karsee hedari, enkä löytäny särkylääkettä. Olisinhan mä voinu apteekista hakee jotain droppeja, mut kaikki liikkuminen tuplas hedarin, niin päättelin et parempi pysyä paikoillaan ja kärsiä, kuin kärsiä tuplasti; olis nimittäin pitäny taistella Hetalle vaatteet, puhdistaa auto lumista ja raapata ikkunat, eikä auto ollut edes ollut lämmitystolpassa. Cinde-Rella onneks pelasti mut tuomalla illalla särkylääkettä, että sain yön nukuttua. Mutta vielä maanantainakin särki päätä. Onneks meiltä oli tunteja peruttu ja sain jäädä kotiin nukkumaan Hetan kans. Harmi vaan, että mulla oli pieneläinhoitoviikko, niin piti sen takia lähtee asioikseen koululla käymään. Piti käydä apteekista ostaa särkylääkkeitä, eikä yks vielä auttanu mitään. Toisen otettua alko vähän helpottaa, mut päätin et jos vielä tiistaina särkee päätä, on mentävä lääkäriin, kun varmaan on poskiontelontulehdus. Mulla ei nimittäin (onneks) usein koske päähän ja ei oo normaalia, et monta päivää putkeen koskis. Sit kun on kuitenkin jo viikon ollu tää flunssa päällä.
Tiistaina vein sit Hetan hoitoon ja menin päivystykseen. Tupa täys jengiä, ilmoittautuminen ei vielä auki, otan vuoronumeron: 00. Ilmoittautuminen alkaa, ensimmäisenä numero 84, eli 15 ihmistä ennen mua. Menee tunti ja vartti, ennenkuin pääsen edes ilmoittautumaan. Minulle ehdotetaan, että minut laitetaan jonoon ja tulen illalla 18:45. Sanon, että minulla on lapsi päiväkodissa ja jos tulen niin myöhään, joutuisin ottamaan hänet mukaan. Noh, saan ajan puolen tunnin päähän. Minulta kysytään lähiomaista. Vaivaannun. Selitetään että kun meillä on uusi ohjelma - kuka sinulla on ollut ennen lähiomaisena? No mies, mutta kun ei ole enää miestä. Muutenkin säälittävä olo johtuen kivusta ja särystä, niin sitä ei ainakaan helpota, että joudun ilmoittamaan lähiomaiseksi äitini. Käväisen kaupassa ja palaan sovittuna aikana, mutta joudun odottamaan vielä 45 minuuttia. Kerron lääkärille sairastaneeni viikon, käyneeni koulussa ja sanon päätä särkevän nyt kolmatta päivää. Hän katsoo poskiontelot ja sanoo et joo, tulehdus on, mutta voithan sinä mennä kouluun jos olo sallii. Ajattelen, etten takuulla mene, kun olen jo kolme tuntia tuhlannut aikaa ja on mahdollisuus saada lääkärin todistus, jota ilman ei voi olla pois. Kun lääkäri kysyy onko ollut lämpöä, vastaan että mikäli meidän mittariin on uskominen, niin ei, mutta pyydän saada mitata ja siellä mittari näyttää 37.4, kun se kotona aamulla näytti 36. Eli meidän mittariin ei siis ole uskominen ja kai se jann_Un mittarikin koulussa näytti oikeeta, kun väitti viime viikolla 37.6. Toisaalta tunnen itteni ihan idiootiks, etten oo jo aiemmin jääny pois koulusta, ehkä sillä olisin säästyny koko tulehdukselta. Toisaalta mietin miten jaksan jäädä kotiin ja ennenkaikkea miten maltan levätä. Hah, suotta murehdin. Mitääntekemättömyys onkin paljon helpompaa ja mukavampaa kuin luulin. Varsinkin kun vedän kourallisen nappeja ja vähitellen päänsärky antaa periks. Soitin Hetan päiväkotiin ja pyysin voiko Heta olla siellä, vaikken koulussa olekaan. Selitän lääkärin diagnoosin ja sanon että keräilen vähän voimia ja haen Hetan viiden jälkeen. Nukun koko iltapäivän, ah. Hetan haettua jaksan jo käydä ruokaostoksilla ja käydään vuokraa 7 leffaa 7 vuorokaudeks. Heta kattoo vuokraamiaan leffoja telkkarista ja mä makaan kannettava sylissä sängyssä katsellen omiani. :) Yöllä Heta on flunssaisen kuulonen ja joudun heräämään lääkitsemään sitä. Aamulla puntaroin, että voi olla viisain jäädä Hetan kans kotiin, kun mulla on kuitenkin kolme päivää sairaslomaa kirjotettuna ja huomenna olis tarkotus lähtee _sandra^n kans Joensuuhun klinikalle (9 x pentutarkki + silmät + sirut). Jos Heta on huomenna kipee, en pääse lähtemään ollenkaan. Eli nyt voin hyvin tarkkailla Hetaa kotona ja hyvällä tuurilla se voi mennä hoitoon huomenna. Eihän tuolla nytkään tunnu olevan kuumetta, mutta olishan se voinu sitä nostaa, jos se olis menny hoitoon ja joutunu olee ulkona.
Kukaan ei varmaan oo jaksanu lukee tätä puuduttavaa sairaskertomusta tänne saakka. Mutta olisittepa olleet kuulemassa niiden lukuisten mummujen tilitykset päivystyksessä! Joku oli repiny vuoronumeroitakin niin, että kuvitteli varmaan pelaavansa niillä bingoa. Odotin aina vuoronumeron vaihtuessa milloin joku mummoista hyppää pystyyn huutaen BINGO! Sitä en valitettavasti päässy todistamaan, mut ehkä en vaan nähny riittävän montaa vuoronumeroa.
Anyway, nyt vedetään lonkkaa urakalla. Heräsin jo kuudelta kattomaan boxilta PanicRoomia, jouduin tosin keskeyttää jännään kohtaan kun Heta heräs. Hyvä leffa tähän saakka! Jos jollakulla on hyviä leffoja suositeltavana, niin kuulen mielelläni! Miss Potteria ja Michael Mooren Sickoa ei edelleen löytyny Filmtownista, mut onpahan tuota katottavaa nyt vähäks aikaa :D Boxilta löytyy vielä Äideistä parhain (mikä siis ei ole mikään MILF-leffa :D)
Kanin häkki on jo siivottu ja pupu nauttinut vapaudestaan tän aamun (nytkin näkyy loikkivan sohvalla Hetan kiusana) ja muuta virallista ohjelmaa en taida tälle päivää itselleni asettaakaan. Ruokaa en ryhdy laittamaan, vaan syödään mitä jääkaapista/pakastimesta löytyy ja taidetaan pitää Pyjamabile-päivä. Tuntuu et tää sairasloma on ansaittu! :D

PikkuoravatSunnuntai 24.02.2008 02:41

Hetan mummu ja ukki kävi ja toivat tuliaisia Vietnamista. Toinen mummu ja ukki lähtee parin viikon päästä Espanjaan. Me palellaan Suomessa... Köyhää. Noh, käytiin me taas vaihteeks pakenemassa todellista elämää leffassa. Tällä kertaa vuorossa oli Alvin ja pikkuoravat. Seuraavaks voitas mennä kattoo ehkä Risto Räppääjä. Molemmat tykättiin leffasta, tällä kertaa mäkin jopa pysyin hereillä alusta loppuun \o/ Oisin halunnu käydä vielä vuokraa itelle jonku leffan, mut en löytäny etsimiäni (Michael Mooren uusinta tai Beatrix Potterin elämästä kertovaa), niin ilta menikin läksyjen parissa, hoh hoijaa. Saattaa opettaja kattoo, et on köyhä elämä kun tämä tyttö lähettää mikrobiologian kotitehtävät lauantaiyönä puol yhdeltä. No siinähän kattoo. Enää ei oliskaan kun pentuoppaan, opinnäytetyön ja tarhaeläinkurssin monimuototehtävät rästissä. Näyttää vaan pahasti siltä et nyt Hetakin on tulossa kipeeks. Tänään rukoilin et älä nyt tuu kipeeks kun mulla on ens viikolla pieneläinhoitovuorokin... Mut mä taidan siistiä paikkoja ja mennä nukkumaan. Tai en tiiä tointaako edes siistiä paikkoja kun kuitenkin aamulla jatkan unia Hetan noustua ja se mun nukkuessa kuitenkin sotkee paikat - joo mitäpä sitä suotta vaivautumaan! Eli siis nunnumaan ->

Virallisesti OHI ONLauantai 23.02.2008 02:27

Vaikka harjottelu loppu viikko sitten, niin vasta nyt voin virallisesti sanoo että ohi on: sain nimittäin just valmiiks oppimispäiväkirjan \o/ Aluks tuntu etten saa mitään tekstiä tuotettua, mutta tulihan sitä sitten yhdentoista sivun verran, vaikka valitsin tilaa säästävämmän fontin ja pienen rivivälin.

Mun oli tänään tarkotus lähtee Härmään (koiranäyttelyt + turkistarhavierailu), mutta kun kaikki lähtijät (Mikko, Sanna ja mä) oltiin enemmän ja vähemmän kipeitä ja ajokelikin oli kehno, reissu peruuntu. Olin ehtinyt järjestää hoitajan kissalle, kanille ja Hetalle ja reissun peruuntuessa oli vähän tyhjä olo, että mitä mä nyt tekisin, kun ei kehdannut lähtee Hetaa asioikseen kuskaamaan Kajaaniinkaan, kun hoidon tarvetta ei enää ollu. Ja kun koulussa mittarikin näytti 37.6 lämpöö, niin aattelin et vois ottaa vähän rauhallisemmin. Päätin siis ottaa ittee niskasta kiinni ja tehdä tuon oppimispäiväkirjan. Päivähän siihen tuhraantu, mutta nyt on hyvä fiilis. Jospa mä nyt saisin mielenrauhan ja lakkaisin näkemästä unia klinikalla työskentelystä :D

Tosin nyt kun päässy sinne turkistarhalle, jäi se yks toinen koulutehtävä rästiin, mutta minkäs teet. Aina ei voi voittaa. Toisaalta, ei niin paljon pahaa, ettei jotain hyvääkin, sainhan mä edes toisen tehtävän tehtyä.

Kiva kun viime perjantaina tulin Joensuusta kotiin, niin mulla oli hirvee muuttokuorma tavaraa. Meni perjantai niitä purkaessa ja kotiutuessa. Lauantaina hain sit kissan ja Hetan kotiin. Kotiuduttiin niin myöhään, et niiden tavaroiden purkaminen meni sunnuntaille. Sitten maanantaina alkokin jo koulu ja koulun jälkeen kotiutin pupun. Meni sitten maanantai sen kamoja pakatessa ja purkaessa. Sitten kun olis lopulta saanu vaan asettua taloks ja unohtaa hetkeks pakkaamiset ja purkamiset (jota tullu muutenkin viimesen kahdeksan viikon aikana harrastettua tavallista enemmän), tulin flunssaan. En oo kehdannu edes olla koulusta pois. Ens viikolla onkin sitten pieneläinhoitovuoro, et pitää koulupäivän jälkeen hoitaa vielä ne otukset gerbiilistä vuohiin. Siinä sitä sitten on kun jaksas vielä omat elukat ja penskan hoitaa. Sitten koittas LOMA! Loma jollon mun pitäs siis tehdä kaikki rästiin jääneet koulutyöt ja OPINNÄYTETYÖ joka on yhä edelleen TABU! Joo, nyt alkaa pulssi kiihtyä ja verenpaine kohota siihen malliin, et täytyy rauhottua ja mennä nukkumaan :) Hyvää yötä!

NELJÄ AAMUA!Maanantai 11.02.2008 22:49

Aamut täällä käy vähiin... Enää neljä päivää aikaa mogata pahasti tai aiheuttaa työtapaturma - enkä epäile yhtään etteikö se onnistuis. Mutta toivottavasti kaikki menis kuitenkin loppuun saakka hyvin!