IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Uusi vuosi - uudet kujeetTiistai 10.01.2006 13:42

Onhan toi vuosi vaihtunu jo aikaa sitten, mutta eipä ole tullut kirjoteltua tänne. Viimesin merkintä näkyy olevan siitä Lillin mouruamisesta, joten täytynee jatkaa siitä. Naapurit vissiin alko epäilee et kissaparka kiljuu nälissään ja hyvä etteivät olleet eläinsuojeluvalvojaa soittaneet paikalle :D Thank God eläinlääkäri kirjotti reseptin kiiman katkasuun (koirille tarkotettuja lääkkeitä, heh:)... Tänään loppuu kuuri ja toivon mukaan kissa pysyy rauhallisena siihen saakka et sen voi leikkuuttaa.

Ens kuussa lähdenkin sitten viikoksi arkea pakoon Kanarialle, Playa del Inglesiin. Lilli menee näillä näkymin Juliuksen eläinhotelliin siksi aikaa. Lähtö ois perjantaina 17.2 ja takas tuun seuraavana perjantaina, eli 24.2. Et tämmöttiist tällä kertaa.

The MouruMaanantai 28.11.2005 13:10

Lilli alko lauantaina mouruamaan, eikä siitä tule loppua... En tienny itkee vai nauraa ja taisin tehdä vuoroin molempia, kunnes sitten eilen luovutin ja pakenin Hetan kans tänne porukoille. Lilli sai jäädä yksin mölisemään. Toivottavasti se ois jo vähän rauhottunu kun kohta palataan kotiin. Välillä käy sitä sääliks ja... no, välillä ei :) Pitää alkaa kyselee sille leikkuu-aikaa.

Heta oli lauantaina isänsä kanssa mummun ja ukin luona ja minä sain iloita arjen pikku riemuista. Kuten vaikka siitä, että sain jättää laukun ihan mihin vaan, ilman että tarvii pelätä jonkun syövän huulipunat ja hävittävän pankkikortit. Piti oikeen keksimällä keksiä juttuja joita en tavallisesti voi tehdä. Automaattisesti olin kauppareissun jälkeen nostamassa laukkua naulakon päälle Hetan ulottumattomiin, mutta koin suunnatonta riemua tajutessani et "Siis hei, mähän voin jättää mun laukun just sinne minne mä haluan... Vaikka tähän, tai vielä parempaa - tähän!" :) Nää on niitä elämän pieniä iloja joita lapsettomat ihmiset ei voi käsittää :D Sitä kummasti oppii arvostamaan tällasia itsestäänselvyyksiä kun talossa on sellainen termiitti kuin Heta.

Oli ihanaa ettei tarvinnu olla jatkuvasti siivoomassa Hetan sotkuja. Yleensähän se menee niin, et sitä mukaa kun mä siivoon, Heta sotkee toisesta päästä. Niinku eilen mä pakkasin meidän kamikset ihan vaan huomatakseni hetken päästä, et Heta on purkanu ja levittäny ne pitkin poikin makkarin lattiaa. No Lilli piti kummiski lauantaina huolen, ettei mulla kävis aika pitkäks ja levitteli kukkamultia. Se vähän niinku tuuras Hetaa :)

Nyt iski joku totaalinen blackout, enkä enää kykene pukemaan ajatuksia sanoiksi, joten taidan poistua ja kiittää.

VäliaikatietojaLauantai 12.11.2005 20:25

Heta kaatoi keittiön ja eteisen välimaastoon kupillisen koiran raksuja ja vettä. Ihana soppa siivottavaksi. Koira taas on murustellut sellasen kuivatun kalkkunan kaulan tuohon eteisen matolle - pitänee taas kohta kaivaa imuri esiin. Mut Lilli on ollu ihan kiltisti sentään :) Ja minä myös :D Mutta ainahan minä!

PS.Lauantai 12.11.2005 19:01

Hetan hiljentämiseksi ja hillitsemiseksi edellisen tekstin ajaksi tarvittiin puoli pussillista Amerikan pastilleja :)
Aamu alkaa kissanhiekan puhdistuksella. Kokeilen Lillille uutta ekologista maissi-"hiekkaa", joka haisee jo puhtaana niin pahalle, ettei Lilli suostunut koko edellispäivänä menemään vessaansa, vaan alkoi jo sen edustalla voimakkaan peittely-operaation. Niinpä ei ole mikään yllätys, että aamulla sieltä löytyy vaikka minkälaista kikkaretta ja paakkua, kun Lilli parka on pitkän pidättelyn jälkeen yön aikana joutunut alentumaan ja nöyrtymään. Hätä ei lue lakia.

Lähdetään Hetan ja Lillin kans porukoiden luokse ja kesken matkan Heta yrjöää soijanakkikeitot syliinsä. Kuskilla sattuu olemaan aikamoinen krapula ja lemu meinaa saada aikaan osennusrefleksin itse kullekin. Ei muutaku komento takas ja kotiin vaatteiden vaihtoon ja puhdistautumaan. Matka jatkuu jälleen.

Porukoiden luona odottaa koirankakkakikkareet, onneksi kylläkin takkahuoneeseen leviteltyjen sanomalehtien päällä. Ne siivottuani käyn Hetan oksennukseen sotkeentuneiden vaatteiden kimppuun. Sillä välin Heta on kiipeillyt keittiönpöydille ja pudottanut kupillisen hienoa sokeria lattialle, ihanaa. Ei muuta ku imuri esiin ja siivoomaan.

Voisko päivä enää paremmin mennä? Jotenkin musta tuntuu, et pahin on vielä edessä. Mut hei, tällasiahan nää meiän päivät yleensä on. Kaaosta kaaoksen perään. Ehkä jo seuraava hirmumyrsky nimetään Hetan mukaan?
- Vanhemmat »