IRC-Galleria

^Maryella^

^Maryella^

<3 Teemun <3

Matkamessut 18.1.2008Lauantai 19.01.2008 14:47

Joo,tuli käytyä toista kertaa Hesas Matkamessuilla.Aamulla oli vaikeuksia herätä 4.00..=( Junalla mentiin 6.22 Hesaan. Matkan aikana join 3kuppia kahvia ja pullon ED:iä, mutta en saanu pidettyä simmuja auki vaan otin sitte kauneusunet junas..=) Pirteys loppu taas jossain vaihees messuilla, ku oltiin kierretty noin 3tuntia.. Olin nälkänen ja väsyny..=( Käytiin syömäs ja pyörittiin sielä sun täälä ja taas piristy..=) Mutta juna Vaasaan lähti 18.36 ja oli mietittävä mitä tehdään ku eienää kierrelläkkää jaksanu..käytiin sitte yhellä Nelmannissa..Sielä saatiin sitte kuningasidea että lähetään baariin Vaasas juhlimaan mun syndejä..No junaan päästyämme join siiderin ja sitte se uni taas iski..nukuin pari tuntia..Ja ku heräsin ei enää ollu mielenkiintoa ajatellakkaa baaria..Eli kotia kohti lähin sitte puoli 23 sain vielä kyydin kotiinki..=D Mutta oli hieno reissu ja seura oli loistavaa! Nähtiin moooonta "julkkista"..esim. Vesa Keskiknen, Nylon Beatin Jonna, puolet Salkkareiden näyttelijöistä, BB:n Sauli ja Nico..jne..
Ostin itelee syndelahjanki messuilta. semmosen suloisen riipuksen..laitan kuvan kun ehdin..Ja jokaiselle toin messuilta jotain. Capille pehmon ja hienon julisteen, Tonille kyltin ja uimapussin, äitilleni kauppakassin..=) Ja Riksulle oman pehmon jossa on kilikello.. se hullaantui siihen heti..on saanu se pehmo sitte hiukka kyytiä..=D

Nyt on suihkuunmenon aika ja onneksi en lähteny baariin.. on toooosi hyvä olo, rahaakin on, ja muutenki parempi olo ku krapulassa.. =) Jos vaikka leipois pullaa yms. Täytekakusta en tiä.. mutta jotain hyvää laitan..

Kiitos vielä rakkaille matkaseuralaisille!! Ilman teitä olisi koulussaki tylsää!! Love ya!<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.