IRC-Galleria

mua puri karnevaalikärpänen..Sunnuntai 28.05.2006 17:22

lähettiin kristan kanssa keskiviikkona radalle, käytiin oluthuoneella ja simonketän jossain joku jotain ja siitä sit snägärin kautta kristalle.. mun paita ei tule koskaan olemaan enää valkoinen =D

torstaina herättiin ja maailma pyöri aikas lujaa vielä ja krista ilmotti että kurpitsat puhuu sille sen pään sisällä, eli meillä oli kurpitsa karnevaalit sinä päivänä =) mentiin esson kautta olariin pussikaljalle kiimasen kamelin taakse.. käytiin me sisälläki mut.. oltiin, juotiin ja kotiin.

perjantaina valmistauduimme kansanjuhliin parilla lippuviina pullolla, parilla siiderillä yms. en voi sanoa että tiedän ketä siellä esiintyi, naamarit hävis jo kolmannella bajamaja reissulla, muistikuva on hatara. jostain syystä huusin kondutöörille junassa, oltiin tonne saloon päin menossa, siellä sitten baariin ja kegelle. joku hieno ajatus tunkeutui päähäni ja vietin aikaani vessassa nenäkarva trimmerin kanssa ihan ja vitun jurrissa. tuloksen voi katsoa kuvasta.

lauantaina heräsin ku krista huutaa korvaan ja käkättää että mitä vittua oon tehny.. oli niin paha olo että!! oltiin heinon syndeillä, mentiin sinne alkon kautta =) istuttiin heinolla juotiin boolia ja lähettiin baariin. ei jaksanu kauaa ja kegelle nukkumaan..

nyt on sunnuntai ja krista on kaunis. mä oon kaunis ja kotiin pitäis päästä. se ei oo niin helppoa. tää salo imee sut ihan kuiviin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.