IRC-Galleria

^ParanoidFreak^

^ParanoidFreak^

AngelOfDarkness

skorpioni <3Keskiviikko 19.11.2008 23:21

"Musta on varjoni
sen kanssa mä kuljen,
vaikka kaapuni valkea on.
Kohtaatko katsein
vai häilyviin haaveisiin jäät?
Neitsyttä huudat, herraa syytät
myrkkyäs´ et itsessäs´ nää...
Valonvoimaan antaudu, armahdu,
lempeydellä näkyväksi täyty
kylvämään siementä rakkauden."
- Anneli Leivo -
Eläinradan 8. merkki, kartan 8. huoneen hallitsija
Hallitsijaplaneetta: Pluto (esot. hall. Mars)
Elementti: vesi
Laatu: kiinteä, feminiininen
Numero: yhdeksän
Viikonpäivä: tiistai (ransk. Mardi, ital. Martedi, Marsin päivä)
Värit: musta, punainen, valkoinen
Kivet:
- Granaatti - tukee Skorpionin vahvuutta
- Akaatti - salaisuuksien kivi
- Koralli -mielipahaa lievittämään
Metallit: teräs ja rauta
Tarot-kortti: Kuolema - muutos, siirtyminen vanhasta uuteen
Skorpionin merkki liittyy sukupuolielimiin


AVAINSANAT: Mystisyys, henkinen vahvuus, intohimoisuus, psykologinen silmä, älyllisyys, laskelmoivuus, epäluuloisuus


Eläinradan kahdeksantena merkkinä evoluution näyttämölle saapunut Skorpioni saapui kehittämään henkistä kanttia. Skorpionin kehittyminen ei ole niinkään tapahtunut ilon ja hauskanpidon avulla vaan olosuhteissa, joissa vain harva muu merkki olisi pärjännyt. Skorpioni on saapunut opettamaan muita eläinradan merkkejä ymmärtämään elämää ja ihmisluontoa pintaa syvemmältä.


Skorpionin merkissä syntynyt on siis saanut syntymälahjakseen ominaisuuden, jota moni muu merkki kaipaa; henkisen vahvuuden ja tahdonvoiman, kyvyn kestää myrskyssä. jossa moni muu jo katkeaisi. Skorpionin henkinen vahvuus näkyy monesti vahvana itsekontrollina ja oman itsensä hallintana. Joskus kontrollitaipumus ulottuu myös Skorpionin läheisiin hyvässä ja pahassa. Skorpioni on peloton soturi, jonka on vaikeaa, jos ei mahdotontakin hyväksyä heikkoutta itsessään, monesti myös muissa. Elämä kuitenkin yleensä opettaa Skorpionillekin yhteistyön ja tunteiden jakamisen hedelmällisyyden niin että Skorpioni oppii raottamaan kovaa kuortaan ja tunnustamaan oman, inhimillisen heikkoutensa haavoittumisen uhallakin.


Skorpionin pettävän tyynen pinnan alta löytyy intensiivinen tunne-elämä. Intohimoinen suhde eri asioihin onkin perin skorpionimainen piirre. Moni skorpioni sortuu myös etenkin nuorempana perin musta-valkoiseen ajattelutapaan ihmisten ja ylipäänsä elämän suhteen. Ikä yleensä tasaa ääripäisiä tunteita ja opettaa Skorpionin ymmärtämään elämän värikirjon.


Monen Skorpionin elämänpolku ei tasainen tai mutkaton olekaan ja elämän tyrskyissä Skorpioni pystyy uudistumaan yhä uudelleen. Vaikeudet, joissa moni muu merkki sortuisi, ovat Skorpionille haaste ja tapa luoda itsensä yhä uudelleen ja aina hieman entistä vahvempana ja puhdistuneempana. Skorpionin merkkiin liitetäänkin tarina Fenix-linnusta, joka valitsee vapaaehtoisen kuoleman palaen tuhkaksi noustakseen tuhkasta uudestisyntyneenä.


Skorpionin merkki liitetään myös psykologiaan ja parantamiseen. Skorpionin merkissä syntyneellä onkin erinomaiset kyvyt ymmärtää elämää ja ihmismieltä pintaa syvemmältä ja siksi Skorpioni on usein erinomainen ihmistuntija. Parantajaksi Skorpionin polku käy yleensä omien haavojen parantamisen antaman kokemuksen kautta.


Ihmissuhteissaan Skorpioni on yleensä luotettava ja pitkäaikainen kumppani sitten kun on huolellisen tarkastelun jälkeen havainnut kumppanin luottamuksen arvoiseksi. Skorpioniin liitetään vahva seksuaalisuus eikä kovin tasainen liitto ole Skorpionia varten. Skorpioni kun luontaisesti kaipaa myös suhteisiinsa ajoittaisi ääriolosuhteita voidakseen itse tuntea olevansa vahvasti elossa. Mustasukkaisuus ja omistuksenhalu on monen Skorpionin ongelma ja tuntiessaan olonsa uhatuksi Skorpioni onkin pisteliäimmillään. Kannattaa siis muistaa olla Skorpionin luottamuksen arvoinen.
Tehtävä:
Opettaa muille eläinradan merkeille syvällistä ajattelua, henkisyyttä, henkistä kanttia ja vahvuutta.
Haaste:
Sielun tummiin syövereihin vangiksi jääminen vastamerkkinsä Härän maanläheisyyden ja luonnollisuuden sijasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.