IRC-Galleria

Mökki elämää!!! (saa kommentoida!:)Sunnuntai 25.06.2006 20:36

Lähettiin äiti, Jarmo ja Miska perjantaina mökille ja tultiin sieltä tänään.
Mökillä oli ihan kivaa varsinkin Miskalla :D
Mä lähinnä otin aurinkoa, uin, lueskelin kirjoja, heitin tikkaa ja pelasin korttia. Miska oli aika pönttö esim eilen, no se mökki missä oltiin on Jarmon veljen mökki ja se ja sen vaimo Leila, Jarmon äiti joka on kaikille mummi, Leilan tuttava perhe johon kuuluu Kari, Eija ja Tiina. Se mökki on aivan järven vieressä ja niiden sauna on rakennettu tavallaan järveen kiinni niin että saunan verannalta täytyy mennä portaat alas että pääsee uimaan ja tietty meidän tyhmä Miska koiruli kääntyi liian aikaisin kun luuli portaiden olevan just siinä mistä se meni niin tietty Miska putosi mahaplätsin järveen onneksi sille ei sattunu mitään :D
Perjantaina mökillä oli "Juhannus olympialaiset" lajeina oli lannevanteen pyöritystä, renkaan heittoa, petangia(en tiedä kirjotinko oiken mutta ei väliä:D) ja tikan heittoa. No tietenkin mä tulin toka vikaksi mutta ei se mua haitannu :)
Perjantai iltana käytiin saunassa ja tasan klo 00.00 sytyttetiin kokko joka oli tosi upea, kun kokossa oli enään hiillos grillattiin makkaraa(Miskakin ahmi yhden:).
Kello oli kai jotain kaksi yöllä kun päästiin nukkumaan, mä nukuin ihan yksin teltassa ja se oli tosi kivaa.
Lauantaina ei ollu mitenkään erityinen päivä otettiin vaan aurinkoa ja nukuttiin. Illalla käytiin taas saunassa ja sen jälkeen syötiin muurinpohja lettuja jotka oli TOSI hyviä niitä olis voinu syödä vaikka kuinka paljon mutta lopulta tuli ähky :D
Tänään lähettiin mökiltä jokus puol kolme ja oltiin 16.07 kotona eikä ollut onneksi yhtään ruuhkaa vaikka niin pelätiin.
No toivottavsti saitte jotain selkoa mun kirjottelusta :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.