IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 21.11.2006 01:10


Nimi
Kalat

Esittely
­Kalat on veden merkki, jota Jupiter ja Neptunus hallitsevat Venuksen ollessa ylennetty ja Merkuriuksen ollessa maanpaossa.

Se samaistetaan mereen, yksinäisiin paikkoihin, sairaaloihin ja vankiloihin. Tämä tähtimerkki symbolisoi salaperäisyyttä ja hartautta.

Hänen metallinsa on palladium. Hänen kivensä on tummansininen kasmirilainen tai indigonsininen burmalainen safiiri. Hänen värinsä on sininen, päivänsä torstai.

Temperamentti
Kalat kuuluu flegmaattiseen luonneryhmään.

Terveys
­Kalojen merkki yhdistetään jalkoihin ja jossain määrin imusuonistoon. Kaloille ovat jalkojen epämuodostumat yleisiä: känsät, liikavarpaat ja kasvaimet. Samoin henkiset häiriöt ja persoonallisuuden jakautuminen.

Luonne
­Kala-ihminen on tunteellinen, herkkä, arka, passiivinen ja altis vaikutteille. Hän ei ole koskaan luonteeltaan ilkeä tai karkea eikä suhtaudu mihinkään väkivaltaisesti. Hän on äärimmäisen hidas. Hänen herkkätuntoisuutensa tekee hänestä hyvin vastaanottavaisen ympäristöstään tuleville vaikutteille.

Hän on pelokas, taipuisa ja välinpitämätön ja hänen elänsä on enemmän unelmointia kuin todellisuutta.

Joutuessaan tilanteeseen, jossa hänen on tehtävä ratkaiseva päätös, hän yrittää paeta.

Kala-ihmisen hyväntahtoisuuteen, lempeyteen ja sietokykyyn liittyy kielteisenä piirteenä pelko joutumisesta keskelle elämänpyörteitä ja se saa hänet vetäytymään suojaan omaan pieneen maailmaansa.

Hän on tasapainoton, mutta havaitsee helpoksi samaistaa itsensä muihin ja ymmärtää heitä. Hänellä on sisäistä näkemystä. Tähän hän luottaa säädellessään liikkeitään. Hän on muinaisten tarujen mukaan Ariadnen poika, joka hädissään tarrautuu äitiinsä.

Kala-ihmisestä ei ole suurten suunnitelmien toteuttajaksi. Hänen toimintaansa rajoittavat apaattisuus, välinpitämättömyys ja mielenkiinnon puute.

Kala-ihminen on se, miksi hänet kasvatetaan.

Seurallinen käyttäytyminen
­Kala-ihminen on vieraanvarainen, antelias ja uskollinen. Hänen halunsa olla muille mieliksi tekee hänestä rauhanrakentajan. Hänen vuokseen ei tunnelma ole koskaan pingottunut, sillä hän antaa muiden aina hallita tilannetta. Hän ei koskaan ryhdy riitelemään.

Hänen epävarmuutensa ja elinvoimaisuuden puute rajoittavat jossain määrin hänen seuraelämäänsä. Hän tuntee kuitenkin olonsa mukavaksi missä tahansa, koska ei ole juurtunut mihinkään erityisesti.

Tunne-elämä
­Vaikka jotkut Kala-ihmiset pystyvätkin antamaan rakkautta ja tekemään uhrauksia, ovat toiset sen sijaan tunteettomia ja liioitellun arkoja. Kala-ihmisille täytyy koko ajan osoittaa rakkautta. Heitä täytyy hyväillä, heidän ympärillään touhuta ja heille on puhuttava lempeästi.

Kaikenlainen karkeus järkyttää heidän tasapainoaan. Heillä on mielikuvitusta, he ovat runollisia ja miellyttäviä tovereina. Mikäli heidän puolisossaan on niitä ominaisuuksia, jotka heiltä itseltään puuttuvat, esim. aggressivisuutta, rohkeutta ja päättäväisyyttä, avioliitto saatta olla hyvin onnellinen.

Mutta jos puolisolta puuttuvat nämä samat ominaisuudet, on olemassa vaara, että molemmat ryhtyvät rakentelemaan tuulentupia, mistä saattaa seurauksena olla sortuminen alkoholismiin ja huumausaineisiin.

Ammatit
­Kala-ihmisellä on epäilemättä erimomainen muisti ja kyky sulattaa tietoja. Joskus puuttuva tarmokkuus ja käytännöllisyydentaju estävät häntä käyttämästä hyväkseen älykkyytensä tarjoamia mahdollisuuksia.

Taiteissa hän pääsee parhaiten ilmaisemaan itseään ja hänestä saattaakin tulla runoilija, kirjailija tai muusikko. Mikäli hän on älyllinen ihmistyyppi, hänelle sopii lääketiede ja hänen taudinmäärityksensä osuvat vaistomaisesti oikeaan. Hän pystyy saavuttamaan menestystä laadullisesti korkeatasoisella työllään.

Häntä viehättävät mystiikkaan liittyvät asiat, mikä saa hänet usein valitsemaan elämänuransa jonkin uskonnollisen yhdyskunnan parista.

Arkisen elämän aloilla Kala-ihmisiä tapaa usein suurille hallintokoneistoille välttämättömistä työyksiköistä. He ovat kuuliaisia valtion virkamiehiä. Kalan merkeissä syntyneistä naisista tulee erinomaisia sairaanhoitajia ja kätilöitä.

Tunnettuja ihmisiä
­Vainö Tanner, paavit Julius III, Cindy Crawford, George Washington, John Steinbeck, Rudolf Nureyev, Victor Hugo, Frederic Chopin, Michelangelo, Albert Einstein, Elizabeth Taylor, Glen Close, Anais Nin, Elizabeth Barret Browning, Gabriel Garcia Marquez, Ralph Nader, Kurt Cobain, Roger Daltry, Leo XIII ja Pius XII, Paul Deschanel.

www.uniluoto.com

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.