IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Päiväkirja BACK ON TRACK ???Maanantai 05.12.2005 19:25

On jääny ihan liian vähälle huomiolle tää, oon tosi sori!

Pe: Vahdimme serkkupoikaa 20-02, poika nukahti kiltisti yhreksän pintaan itkettyä ensin puol tuntia ku komensin sitä liian kovasti muka. Oon paha. Sit joku juntein koira vaa ravaa semmosel parkettilattial paskarinkii 24/7, yritä siin sit nukkuu tai tehä yhtää mitää...!!! jonna tietty viel nukahti ja jouduin kantaan sen himaan ja astuin koiranpaskaan tullessani tost polusta.
La: Päiväl oli pikkuveikkojen peli, jossa osaava valmennuskaksikko hois homman tyylikkäästi kotiin. Sit lähettii kruisii Joben siskolle Espoosee, ja vedettii siel vähä homejuustoruokaa ja parit kiesit uunoo. Sit sielt suoraan Patelle&Peetulle PRTYPRTY. Peetter luikki isäntämäisesti karkuun omista bileistään mukavaimonsa perässä, joten mun täyty ottaa tila haltuun. Alunperin piti vaa piipahtaa ja pysyy selvinpäin, mut sit oli meininkii ni j00. Iskin loppuillast polveni läpi jostian lasipöydästä, ku mun mielest se oli puuta. Sit kotiin ja nukks, jonnaki luikki omaan kotiin ku haisin pahalle.
Su: Heräsin ja mun henki haisi niin pahalle et kelasin et oon yrjönny johki ja sit menin iha paniikkii, mut turhaan! kaikki oli kunnos ja sit ei muuta ku suihkun kaut koripallopeliin ;;D peli ei sit mennykkää ihan niin kivasti, otettiin tukkaan ja olin JOSTAIN SYYSTÄ aivan kivi. Pelistä suoraan Jessi Whattöhell Urosen ristiäisiin. Äiti oli tunkenu mukaan kaikennäköstä pinkkiä krääsää, kengät oli 2 numeroa liian pienet ja voileipäkakku oli ehtiny loppua jo ennen ku pääsin paikalle. Kiva reissu siis. Sit illal puskettiin viel leffaan jaben kans, oli yllättävän hyvä se 'tyttö sinä olet tähti'. herkkä ja sillai.
Ma: Heräiltii jobelt, katteltii ostosTV:tä tunti ja todettiin et jotku niist tuotteist on iha hyviä. Sit aamutoimie jälkee vedettii 2½ kiesii muistipelii, viimenen jäi lyhyeks ku suutuin ku tuli tauluun iha kybäl. Sit heitettii jonnan isi johki raflaa ja mä tulin himaa pelailee vähä kynäriä. Nyt tulee tapetoijatäti kylään ja saan oranssit seinät eli moikka!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.