IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

« Uudempi -

LOPUN ALKUKeskiviikko 25.07.2007 22:03

Huhtikuun jälkeen ei oo tullut kirjoteltua yli kolmen sanan lauseita, niin ajattelin että vois olla kiva vähän omaks ilokseen satuilla... piti hetki kelata että missä mun verraton luovuuteni pääsee parhaiten oikeuksiinsa, ja valinta oli lopulta selvä. GALTSU!

Edellinen merkintä on joulukuulta 05, ja jotain on sen jälkeen ehtiny tapahtuakki. Täshän joutuu pikkuhiljaa aikuistuun :(~ mut pidetään päiväkirja päiväkirjana, joten:

RAKAS PÄIVÄKIRJA, 25.7.07
Aamuni alkoi jo totuttuun tapaan herätyksellä puol seiskan maissa, aamupalat huiviin ja koiran palautus elävien kirjoihin. TÖIHIN. Raalan kautta kohti Siuntiota, missä odotti jo viidettä viikkoa maailman kusisin työmaa. 1600-luvulla rakennetun kirkon lähes yhtä vanhan lämminilmakanavan eristevillat odottivat repijäänsä! Pienimmillään 40x40cm kanavat eivät tosiaan ole ihmisen mentäviä, joten työnjohtajan valinta jobiin oli odotettu. KESÄTYÖLÄINEN. Kuka valopää edes keksii poistattaa eristevillat, jos ei oo varaa laitattaa uusia?! Toivottavasti lämpö karkaa kirkostanne, helvetin uskovaiset. Onneks tunnin matkat(sis. työaikaan) ja löysä työtahti auttavat jaksamaan vielä muutaman viikon IV-puhdistajan hommia, jonka jälkeen mun nousukiitoisan työuran on väistyttävä jälleen opiskelujen tieltä.

KOTIIN. Kello näyttää 15.05, parturiaika 10min kuluttua! Ehin hädin tuskin heittää pallolippiksen päähän kun pitää jo hypätä isin Hiluxiin ja huristella kohti "keskustaa". Matkalla haaveilin ajonautinnosta omalla corollallani, jota ei ole vielä 9kk hallussapidon jälkeenkään saatu leimoihin. Uus paikallinen parturi nuorine tyttöineen oli oikein mukava paikka tappaa aikaa, ja tukkakin pysyy taas suorana. Kauhian topakasti se parturimimmi kyl kehtas käskyttää ostamaan kosteuttavia hiustenmuotoilutuotteita ja käyttämään kylmiä sävyjä värjätessä. Olin hämilläni. Sit kun vihdoin pääsen kotiin, porukoita ei näy missään. Soitolla selviää, et mökkeilemässä ovat. Ikävää, joutu syömään eilisiä tähteitä. Miten mä selviin!?

KONEELLE. Jälleen elämä voittaa, kun pääsen mun rakkaiden tietskareiden kimppuun! mirkit, meset ja jyytuubit pauhaa kun meikä pyrkii ottamaan kaiken irti me-timestä. Postin sivuillakin pitää muistaa vierailla, tekemässä osotteenmuutos Hyvinkään Torikadulle, ekaan omaan kotiin. Jos en olis näin cool, niin mua jännittäis. Uus koulu, uus koti, uudet kujeet. Nainen on kyl sama vanha, sen kanssa ei kyl ainakaan erakoitumaan pääse. Ja ruokahuolto pelaa! ...
Ikävä kyllä toiselle tietskarille ei oo uudessa kodissa tilaa, niin pelaaminen joutuu väistymään aikuis-tomin porskutuksen tieltä, paitsi pokeri ;)

Vähän tuli eksyttyä päiväkirja-teemasta, mut nyt loppuu tulevalta insinööriltä juttu tältä erää.
Jos seuraava päiväkirjamerkintä joskus tulee, se käsittelee ehdottomasti pokeria. oon kelannut jopa kirjotitaa ihan pokeriblogia, jengistä vois olla viihdyttävää lukea et joku pelaa jopa huonommin kun ne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.