IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

^_TiiTi_^

^_TiiTi_^

Äkkiä tuntus et pari vuotta on viime käynnistä vierähtäny..

Uusimmat blogimerkinnät

Hyvää päivää. Huomentapäivää.Tiistai 27.11.2007 11:18

Minä kohta lompsottelen allergiatesteihin. Ei kiva. Ne ilmeisesti tökkii muhun satamiljardia reikää inhottavilla neuloilla. Nou nou nou... Pakokauhua pukkaa, mutta reippain mielin rekkain alle eli ei kun vaan tökittäväks. Jospa sitä sitten vaikka selviää oonko jollekin algerinen vai en.

Täällä on lunta.:O) Se on oikein OIKEIN oikein kiva. Mulla ei oo vielä joulukalenteria vaikka kohta on jo joulukuu. Karmea tapaus. Pitää kyllä tehdä asialle jotain.

Meillä on ehkä pikkujoulut. Jänskää. Jos ne nyt sitten onnistuu. Pakko onnistua tai mä en pääse yksiinkään pikkujouluihin ja se ois tyhmistä. Kun ei oikeen meidän firmassa taida sellaset olla järkevät........:oD Jos haluaa välttyä murhasyytteeltä niin on viisasta olla pitämättä.

Joops.. Eilen selkeni Toninkin joululahja. Vähän helpotti. Kaks suurinta pulmaa siis ratkaistu. Pari pahaa jäljellä, mutta ainahan sitä jotain keksii. Kivaa kun saa taas olla tonttu...:oD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.