IRC-Galleria

Bellis_84

Bellis_84

Äkkiä tuntus et pari vuotta on viime käynnistä vierähtäny..

Uusimmat blogimerkinnät

Päiväää...Keskiviikko 04.11.2009 11:46

Huh huh. Onpahan ollu vilskettä. Eikä loppua näy paitsi ens viikolla..

Sain luojan kiitos eilen siivottua vaatehuoneen, että sai vaatteet pois jätesäkeistä. Jokseenkin hankalaa elämä, kun ihan perusvaatteet pitää kaivella jätesäkin uumenista.. Noh, nyt se on ohi. Löytypähän sitten aika paljon tavaraa mitä en muistanu ees omistavani. Mutta löytypähän nekin, se on pääasia.. :D

Ens yönä saa nukkua kunnon sängyssä. <3 Ostin 140 cm runkosängyn. Varmaan mahun siihen sitten ton mun uuden poikaystävän kanssa..... Joka siis on jumalattoman kokonen pinkki possu. Kiitos siitä vielä kerran naapurin Päiville ja Jukalle..... :DD On ne ihquja.

Kohta pitäs lähteä kohistaa kivääriä. Arveluttavaa. Oon siis ens yönä lähössä Isin ja Kytän kanssa pohjois-Ruotsiin ampumaan metsoja ja mullakin on oikeen maksettu lupa. Jospa se metsästäjän ura tästä urkenis... :) Yritys on ainakin hyvä. Tai no, katotaan uskallanko mä ees tuolla kohdistamassa ampua... Perkele ku se potkasee niin minoon ihan kauhuissani! Mutta ei kai siihen kuole. Onhan nuo muutkin ampuneet kuolematta.

Tänään saa nissaninki hetkeks takas huollosta. Tosin, se pitää sit vielä illalla siirtää koskelle, että saa sen pirun rattilukon kuntoon. Eihän sitäkään ois pitäny korjata ku vaan 2 kuukautta sitten.. :P Mut parempi myöhään kun ei millonkaan..???

Kävin eilen työkkärissä ja nyt lähinnä keskityn toivomaan etten saa töitä... :DDD Mulla on hyviä suunnitelmia (ja suuria), mutta ne häiriintyy pahasti jos joudun töihin! Annan suunnitelmille kyytiä ens viikolla, kun kotiudun sieltä nuapurin puolelta....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.