IRC-Galleria

^akke^

^akke^

katkera itserakas kusipää
Vastaan seuraaviin kysymyksiin laulujen nimillä. Vastattuani haastan myös muutaman ystäväni mukaan. Tässä on niin paljon mietittävää että voin hyvin laittaa vahingon kiertämään. Listaan haastamani ihmiset omien vastausteni perään. MUISTA ETTÄ LAULUT PITÄÄ OLLA SAMAN ESITTÄJÄN KOKO AJAN "

1. Sukupuoli? ~ Beibe
2. Mikä on suurin unelmasi? ~ Kaikki tietää
3. Mitä pelkäät? ~ Kuka pelkää kuolemaa
4. Millanen fiilis sinulla on nyt? ~ Heruuks?
5. Miten elämäsi sujuu ylipäätään? ~ Kaikki peliin
6. Mistä asioista pidät? ~ Viikonloppuilta
7. Mitä haluaisit sanoa ihastuksellesi/poika-/tyttöystävällesi? ~ Vaan sil on väliä


haastan:

DOA
ortsi_

*haaste*Sunnuntai 19.02.2006 15:03

"Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Ilmoitan haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta."

villasukat, maastonvihreät urheiluhousut ja mustavalkoinen rähinä t-paita


haastan seuraavat tyypit:

DOA
HaNNaT
Aikkulis
joneli-
Foolsgarden

friikkiä...? *haaste*Sunnuntai 19.02.2006 14:51

Haaste - 5 omituista tapaani

Tehtävänanto: Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman jälkeeni. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt päiväkirjaansa. Linkitän haastamani ihmiset merkintäni loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta, jonka voivat lukea päiväkirjastani.

Viisi omituista tapaani:


1. pakko syödä salaatti pois lautaselta enen kuin kosken muuhun ruokaan, sillä missään tapauksessa ruokia ei saa sekoittaa!

2. pakkomielle säästää vanhat kuitit (siis säästöä löytyy ainakin 4 vuoden ajalta ja ne kaikki on hyllyn päällä pahvilaatikossa :DD )

3. pakkomielle leikkiä kahvikupin ja lusikan kanssa. mukavaa piristää kahvihetkeä tutkimalla miten fysiikanlait pätevät ja miten kivasti kahvikuppi kilisee kun siinä pyörittää lusikkaa...

4. sitten kun inostun jostain asiasta niin puhun siitä 24/7, eli todellakin taukoamatta :)) ja tästä oiva esimerkki eräs... :D

5. hmmm.... en ikinä osaa päättää mitään ja tästä seurauksena loputon jahkaaminen, kuten nyt en osannut päättää mitkä omituiset tapani listaisin, sillä niitä on niin paljon..


haastan seuraavat henkilöt:

HaNNaT
Flickofthewrist (kirjotettiinks se noin?)
Excaliburg
glaring
sarie

<3Torstai 02.02.2006 23:23

mä oon nyt semmosel tuulel et voisin vaikka hyppiä kattoon..!
hih, on tää sit kans taas oikeen tällast.. täs on nyt ehtiny tapahtuu niiiiiiiiiiiin pal kaikee et ei sitä voi ees sanoin kuvailla. kiistämättä paras viikko pitkiin aikoihin..!

"´coz you´re everywhere to me, when i close my eyes it´s you i see"
tosa^ biisissä on aikast hyvät sanat...

tuntuu hyvältä olla onnellinen! :))

:)Maanantai 23.01.2006 23:11

kyl on sit taas niin kivaa ku pääsi takas töihin..! polvi on onneks hyväs kunnos, vaikka se ei vielä taivu kunnolla.
töis olin ekaa kertaa lauantaina ja nyt on hyvä putki päällä.

tänää oli kyl muutenki tosi hyvä päivä:DD no voi olla et siihen on myötävaikuttanut jokin/joku.. :P

sit ei enää keksikkään mitään... vennala on täällä ja nyt sari ja kalle tuli hakeen sitä..

...Perjantai 13.01.2006 00:06

tänään on sit ollu niin tylsä päivä et hohhoh..!
seitttemän tuntii kouluu on mulle nyt ihan liikaa, varsinkin kun viimiset kolme tuntii sai istuu toimettomana välillä painellen play-nappia ja välil vuorostaan stop-nappulaa.. on se niin tylsää ku ei voi tanssii vanhojen tanssei:( no mä säästän paljon rahaa...
huomenna olis kemian koe, mutta jostain kumman syystä en oo ees vilkassu kirjoihin. ehkä jo pitäis, tai sitten ei.
nyt on vaan semmonen kausi et koulu ei kiinnostais pätkääkään, tällasii on ollu ennenki, et eiköhän tästä selvitä. mä en vaan enää tiie miks mä yritän jaksaa käydä lukioo.. mä en tiie, et käynks mä sitä itteni takii vai sen takii et multa odotetaan sitä.. who knows..
pitäis koittaa saada nukuttuu.
toki kaikki on vielä kesken, kaikki..

everything is fine if you just smile!

emmä oikeen jaksais enää olla mikään ilopilleri, no ei mun oo pakko, eihän?
mikään ei oo sitä miltä näyttää ja kaikki näyttää liian hyvältä ollakseen totta. kaikki näyttäis olevan hyvin, mut oikeesti ei oo. ne kyl vois olla huonomminki.

vituttaa vaan tämmönen ja meinaan aika paljon..!

*nukahtaa*Maanantai 09.01.2006 23:54

nyt ei sit niinko millään jaksais koulua! kaikki on viel kesken, mut on myös hirvee pään särky ja kylmä ja väsyttää :(
tänään tuli oltuu koulussa 9-16 ja sen päätteeks viel lenkillä.. tarttis nyt saada tää polvi kuntoo ni elämä helpottuis puolella, pääsis vaikka töihin..(!)
no pakko mennä päivä kerrallaan eteenpäin...
*krooh*
silmät alkaa jo mennä kiinni väsymyksestä..
vittu.. eikun läksyjen ääreen..

sillä mennään!

sunnuntaiSunnuntai 08.01.2006 19:41

taas on viikko menny ja huomen tarttis taas kouluun mennä.. ei kyl mitenkään jaksais. on se niin rankkaa ku ei töiinkään pääse viel pariin viikkoon, nyt pääsee jo sentään lenkille, luojan kiitos! *vilkvilk*
ei sit oo parempaakaan tekemist ku koneen äärel istuskella, no toki kaikki koulu jutut on kesken ku ei vaan viitti tehä..
mitäköhän seuraavaks? no jos teen muutaman super-E pipon ja mietin sitten ;) on hyvä olla pipoi varastos ku voi tulla kylmä tällasel pakkasel.....!

vuosi vaihtu..Sunnuntai 01.01.2006 16:25

voivoi... tätä vuotta on sit kans niin pal odotettu..!
vuoden vaihdos sujui paremmin kuin hyvin ja ihmeitä tapahtuu vielä joulunkin jälkeen ;) joo.. :D
nyt tääl soi himin join me ja pikkusiskot reuhuu tos vieres tosi äänekkäästi..
juups..

"this life ain´t worth living" -no on se..!

:DDPerjantai 30.12.2005 23:51

noh, aamulla mä nukuin pahasti pommiin ku piti kampaajalle mennä, onneks mä en myöhästyny ku 5 minuuttii ja nyt on uudet hiukset:)) tarttis nyt vaan saada kuva tänne, ehkä huomen..
muuten mua onki laiskottanu ja ku ei ton polven kanssa oikeen mitään saa tehtyy ni päivät vaan kuluu ohi huomaamatta. harmittaa kyl ku ei pääse töihin, suoraan sanoen vituttaa ihan helvetisti! mennee hermot ku on kaikki koulu jutut tekemättä mut ei tuu tehtyy ku miettii et vois olla jotain parempaaki tekemist.. kuten vaikka töissä käyminen, saakutin polvi!
sit viel mä kävin kattomassa mun 4 vuotiast venla-serkkua, joka oli niiiiiiiin innoissaan saamastaan muumitalosta. sano et "joulupukki on viisas mies ku tiesi tuoda tällaisen muumitalon" . hassua :DD...
huomen tarttis ampuu rakei ja pomei. emmä kyl mitään semmosii oo ostanu, sädetikkui vaan. mä tuskin pystyn ees lähtemään ulos:( uuden vuoden terveisii tarttee sit puolilta öin lähetellä ;) *hihihihiiihihihhhihiiihihihiiihihihihhhiihiihihihi* on se vaan niin on.. :DD