IRC-Galleria

^anette

^anette

cause i made it here i can make it anywhere

possu ponteva....Tiistai 30.01.2007 01:16

... uusi lempinimeni, kiitos sami. ja niin se on. lihon.lihon.lihon.
en nyt sentään. ihan normaalia tähän aikaan vuodesta, eikö?

plöääMaanantai 29.01.2007 23:20

mitäsmitäs. ens viikonloppuna tulee marjaana ja maleena <3 hasssunhauskaa. :) ja viime vklp olin iskällä. mitään ei oikeen oo tapahtunu. koulua ja kavereita ja kuntoilua jne. mut nyt meenkin jo, tämmoönen pikamuistio. :)

mälsääSunnuntai 14.01.2007 23:23

vkl meni taas. perjantaina nukahin melkee heti reetal. ja tulin himaan ja aamul harkat. ja sit la illal kattoon samin ja juuson pelii ja sit reetalle yöks. joku älypää soitti mulle keskel yötä ja jutteli jtn paskaa et on saanu joltai mun numeron ja plaaplaaplaa ja juteltiin kymmenisen minuuttii kunnes jenni tuli huoneesee. :D luuri korvaan ja muka nukuin. ja sit tänään vaa lenkil himas ja hallil. mmmm. lohja on perseest.

home sweet homeSunnuntai 07.01.2007 03:20

kotona taas! ihana kuuban matka. miehiä ja vielä komeita maa täys! <3 ja muutenkin. ratsastin delfiinien nenien päällä ja pussailin niiden kas <3 ja hömm. snorklasin ja sukeltelin ja näin ihhhhhhani koralleja. ja mitäs muuta. hulvaton uusvuos ja mitätön joulu onneks. :p mut kiva olla suomes :) täällää neekerinä pomppia ja nähä kavereita, kuulla uutisia ja kattoo suomalaista telkkaria. mmm. nyt nukkuun kummiski. tai ei ihan vielä. kohta ;)

hallilleTorstai 14.12.2006 16:19

jihuu tänään hallille villen kans. :) päse testailee miten lyänti lähtee. :) huomenna kattoon samin peliä ja johki junnuhommaan ja illaks arille kattoo leffaa ennan kans :) ja sit kait ennalle yökss. :> mamma kyl haluis et oisin himas vkl ku lähen sit poies. mut ei voi mtn. mutmut. sain espanjan kokeest 9½ !!! jihaaa ja ruotsist 9+ vähän olen pettynynt. :/ mut ei voi mitään.
ja huomen matikan koe. voi reikä.
njoooooh mutmut. nyt vessaan
hei.

jiiksKeskiviikko 13.12.2006 18:39

huomenna hissan koe. :s vois kirjankin avata. ja pe matikan koe. se saakelin luumuperse vois tunkee ne kokeet johonki rumaan paikkaan. ei kiva ope olleskaa :< mutjoo. sit onki vkl ja jtn kivaaaaa pitää tehä ennen matkaa :)) päätä särkee kauheesti :s mitä tää tämmönen on? joku stressi vai :oo nojjjoo nyt alkaa päivien viemää ;) pakko kattoa .
kirjottelen

kuuba<3Maanantai 11.12.2006 17:11

ihan mahtavaa. ens viikon tiistaina kuubaan ja vasta ens vuoden 4 päivä pois <3 oijoi. oon aika musta ku tuun sieltä :) siellä saan syödä niiiiiiin paljon ku haluun ^^ oi vitsi odotan sitä. onneks joulu jossain muualla. tää on aika tylsää täällä näin ku ei oo ees lunta :D mutjoop, uus vuos jää :/ noh ens vuonna sit. :) ja kaverit jää tänne:((( nöyhh<3

ruotsiMaanantai 20.11.2006 17:59

ihan mahtava matka!
tavattii parit futaritkin, kiitos vaan drinkistä! ;> oli mukava mennä nukkumaan myöhään ja juhlia ilman vanhempia :) jannican kanssa koko yö juhlimassa ja siettemältä nukkumaan vähän vaille yheksän heörtys. namanam <3 aamulla juha kertoi miten ryypänneeltä näytin. en nyt sentään ollu :D mut tosi jees matka ja ostin vähän vaatteitakin :)
KIITOs :)

perseestäKeskiviikko 15.11.2006 23:59

outo juttu. Keskiviikko 15.11.2006 22:38

Katsele kuva-albumiani ja valitse sieltä yksi parhain/hauskin/kaunein kuva joka on
mielestäsi ylitse muiden tai vaan paras. Siis vain yksi kuva ja linkitä se päiväkirjaani.

Sen jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso, mistä kuvasta muut pitävät eniten.