IRC-Galleria

^anette

^anette

cause i made it here i can make it anywhere

blöääTorstai 08.02.2007 18:51

hohhooihjjaa. siinä meni bilsan koe aika huonosti. tokassa tehtävässä meni jauhot suuhun ja sitten ei yhtään helpottunut. :< väsyttäää vieläkin, kohta harkkoihin ja seppälään pitäis kertä ostamaan kengät. :) jotain kivaa tälle viikolle. ja huomenna tehään köksässä omat ruuat. sekin on kait ihan mukavaa. ja ahh lauantaina shoppaileen. jotain ylikivaaa. :)

kohta alkaa ne harkat. ja mammaan ei saa yhteyttä niistä kengistä. :< miks se pitää puhelinta mukana jos ei koskaan vastaa?
näihin tunnelmiin..

ope on lehmäTiistai 06.02.2007 17:05

matikan ope on idiootti. se teki ylivakeen kokeen.
en osannu vikaa tehtävää ja kirjotin siihen vaan
liian vaikee...!
ja itsearvionitiin sama etten opi sen tunneilla mitäään. ja se vaan valitti siel jos sano et on vaikeeta. mua väsyttää ihan kaameesti. pitäis olla jennin kanssa mutta mutta. taidan mennä nukkumaaan, pahoitella ja olla joku toinen päivä. :/

mä haluun lomalle!

mhmMaanantai 05.02.2007 19:41

ihanan kiva vklp meni taas. maleena ja marjaana oli täällä ja kaikkea kivaa tuli tehtyä, uusiin ihmisiin tutustuttua ja niin päin pois. :)

iso kiitos!

nyt taas koulua. aivan pepusta. huomenna matikan kokeet.
torstaina bilsan kokeet.
ja sit alkaa koeviikko. onneks tunisiaan vähän rauhottumaan ja mietiskelemään, joku menee koko ajan pieleen. :<

kohta jennille, puhutaan toivottavasti henkeviä ja toivotaan että olo helpottuu. kiitos jenni<3
ja iso kiitos mun marmatuksista aina iki-ihanalle reetalle<3

VALIVALI VIEL LISSÄÄ VÄHÄSEN.

ÄHHLauantai 03.02.2007 00:07

VITUN EI SAA PUHUU!

vituttaaa.Torstai 01.02.2007 19:32

menee hermot. joka asiast vaa valitetaa himas. must tulee koht joku nuorisokriminaali. muutan pois ja ja ja. ja teen pahaa jokapuolel! valittakaa viel vähä.

ikiliikkuja!Torstai 01.02.2007 00:12

mä oon liikkunu liikaa! aamul uintikuupperi mikä meni persiilleen. :( ja sit koulun jälkeee salille annin kans kunto-ohjelmaa vääntää. ja uimaan taas. uitiin 1 km! :D ja illal viel jennin kans luistelee. sairasta. sairasta!
mut ihan kivaa ^^

possu ponteva....Tiistai 30.01.2007 01:16

... uusi lempinimeni, kiitos sami. ja niin se on. lihon.lihon.lihon.
en nyt sentään. ihan normaalia tähän aikaan vuodesta, eikö?

plöääMaanantai 29.01.2007 23:20

mitäsmitäs. ens viikonloppuna tulee marjaana ja maleena <3 hasssunhauskaa. :) ja viime vklp olin iskällä. mitään ei oikeen oo tapahtunu. koulua ja kavereita ja kuntoilua jne. mut nyt meenkin jo, tämmoönen pikamuistio. :)

mälsääSunnuntai 14.01.2007 23:23

vkl meni taas. perjantaina nukahin melkee heti reetal. ja tulin himaan ja aamul harkat. ja sit la illal kattoon samin ja juuson pelii ja sit reetalle yöks. joku älypää soitti mulle keskel yötä ja jutteli jtn paskaa et on saanu joltai mun numeron ja plaaplaaplaa ja juteltiin kymmenisen minuuttii kunnes jenni tuli huoneesee. :D luuri korvaan ja muka nukuin. ja sit tänään vaa lenkil himas ja hallil. mmmm. lohja on perseest.

home sweet homeSunnuntai 07.01.2007 03:20

kotona taas! ihana kuuban matka. miehiä ja vielä komeita maa täys! <3 ja muutenkin. ratsastin delfiinien nenien päällä ja pussailin niiden kas <3 ja hömm. snorklasin ja sukeltelin ja näin ihhhhhhani koralleja. ja mitäs muuta. hulvaton uusvuos ja mitätön joulu onneks. :p mut kiva olla suomes :) täällää neekerinä pomppia ja nähä kavereita, kuulla uutisia ja kattoo suomalaista telkkaria. mmm. nyt nukkuun kummiski. tai ei ihan vielä. kohta ;)