IRC-Galleria

Tää on just tätä!Torstai 11.02.2010 16:13

Meillä on kyllä ollut melkosen huono tuuri tän elektroniikan kanssa. Jus viime viikolla saatiin myytyä tosta lattialta pois ylimääränen telkkari, joka on myös ollut tossa lattialla vuoden! Huomenna saadaan rahat siitä..ja kuinkas kävikään, että tällä hetkellä meidän aionoa televisio päätti kuolla surullisuuteen kun sen kaveri lähti tosta lattialta pois..kyllä, meidän tv sanoi itsensä irti! Just nyt!

Kui mulla jotenkin semmonen kuva, et mä muutettaessa olisin halunnut ostaa meille uuden tv ja pesukonee(mm.) mut ei ku kaikki vanha paska piti raijata mukana...meiltähän on tosiaan tietsikan näyttö ja pesukone hajonnut viime vuonna...Sillo muutettaessa ku molemmat oli painanut duunia niskalimassa ni ois ollut varaa ostaa jotain, mut täsä kohtaa ku kaikki säästöt on mennyt ja kimmolla ei oo ollut 2kk töitä ni on tosi hyvä kohta ostaa uus tv...(ja ei, ilman oleminen ei ole vaihtoehto:D).

Mä kun satun oleen meistä kahdesta se, jolla on nyt ollut töitä ja jolla on hieman säästöjä RANSKAN MATKAA VARTEN...taitaa mennä nekin säästöt uuteen toosaan...wuhuu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.