IRC-Galleria

taas jotain uuttaLauantai 28.07.2007 06:09

heräsin yöllä kolmen aikaan. mietin, että mikä valo täällä välkkyy kun yritän nukkua, mutta se tulikin ulkoa. menin sit parvekkeelle katsomaan ja se oli ukonilma.
taivas oli tasaisen vähän punertavan harmaa, saastetta niin, ettei näe talojen kattoja korkeammalle. salamat välkkyi taukoamatta joka puolella taivasta. ihan kuin olisi katsonut yksitoikkoista ilotulitusta, mutta ilman mitään ääntä.
tosi.. oudon tuntuista. en ole ikinä nähnyt sellaista ukonilmaa, jossa salamat olisi noin isoja ja niitä olisi noin paljon!

kun oli salamoinut hetken aikaa niin rupesi satamaan oikein kunnolla, ikkunat näytti siltä kuin joku olisi juuri pesemässä niitä. nyt aamulla huomaa, että on tosissaan satanut paljon, koska maa on vieläkin märkä! tässä kuumuudessa se yleensä kuivuu tosi äkkiä.

tuli kyllä tarpeeseen toi sade. täällä onkin tällä viikolla ollut tosi painostava kuumuus ja älyttömän tunkkainen ilma. saasteet on laskeutunut alas. toissa-aamuna katsoin "takapihan" parvekkeelta kun ilmassa oli valkoista sumua niin, ettei nähnyt kahta korttelia pidemmälle, Yhdennestätoista(11.) kerroksesta! olisin ottanut kuvan mutta Battery Empty. yleensä takapihan puolelta näkee pitkälle, sinne ei ole keretty rakentaa vielä niin paljon kerrostaloja.

No, kohta pääsee Suomen puhtaaseen luontoon ;) ihan kiva siinä mielessä että mulla on ollut silmät tulehtunut enemmän tai vähemmän koko ajan ja migreenejä n. kerran viikossa (suomessa n. 4 krt/vuodessa)..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.