IRC-Galleria

^enkeli_tyttö^

^enkeli_tyttö^

mailman pienin enkeli
Esittely
Skorpioni on veden merkki, kiinteä merkki, jota Mars hallitsee Venuksen ollessa maanpaossa ja Kuun alenemassa. Luonnossa se liittyy käymis- ja hajaantumisaikaan.

Se samaisteletaan rämeisiin ja elottomaan vedenpintaan, jonka alla elämä on vilkasta. Tämä tähtimerkki symbolisoi rakastajaa, etsivää ja vakoilijaa.

Hänen metallinsa on rauta. Hänen kivensä on almandiitti (violettiin taipuva tummanpunainen granaatti) ja pyrooppi (oranssinruskea granaatti). Hänen värinsä on punainen ja hänen päivänsä tiistai.

Temperamentti
Skorpioni-ihminen kuuluu hitaiden luonneryhmään.

Terveys
Tämä tähtimerkki liittyy sukupuolielimiin ja peräaukkoon. Skorpioni-ihmisellä nämä ruumiinosat tulehtuvat helposti ja hänelle tyypillisiä tauteja ovat tippuri, kivestulehdus, kuppa, kohdun tulehdus, munasarjavaibat ja peräsuolen syöpä. Esinahan ahtaumaa esiintyy niin ikään. Liikalihavuutta ja ruumiin toimintaan liittyviä epäsäännöllisyyksiä.

Luonne
Skorpioni ihmisellä on värikäs luonne, mutta valitettavasti ystävät ymmärtävät häntä vain harvoin. Hänen ajatusmaailmansa on kuin suovesi: näennäisesti seisovan pinnan alla hänellä on suunnattomia voimavaroja, jotka ilmenevät hänen päättäväisyydessään lyödä mikä tai kuka tahansa, joka on häntä vastaan.

Hän on tarmokas, spontaaninen, äkillinen ja hyökkäävä. Hänen työ- ja toimintakykynsä sekä tuotteliaisuutensa ovat merkittävät. Hän ilmaisee tunteensa ja mieltymyksensä varauksettomasti. Yhtä kiihkeästi hän osoittaa jotakin kohtaan tuntemansa vastenmielisyyden.

Skorpioni-ihmiset ovat röyhkeitä. He ovat joustamattomia, mikä tekee heistä määräileviä, koska he ilmaisevat näkemyksensä aggressiivisesti ja väkivaltaisesti. Skorpioni on jatkuvassa taistelussa jotakuta tai jotakin vastaan. Hän on ärtyisä, taistelunhaluinen ja kostonhimoinen.

Hän on älykäs olento ja aina kiinnostunut salatuista asioista sekä elämän ja kuoleman mysteereistä.

Seurallinen käyttäytyminen
Seuraelämässä Skorpioni on aina hyökkäys- tai puolustuskannalla. tämän vuoksi on selvää, ettei hänen kanssakäymisensä yhteisössä ole aina kovin sopusuhtaista.

Hän on pisteliäs ja teräväkielinen. Hän on vaarallinen vihollinen. ystävänä hän onuskollinen, mutta kanstaa samalla kaunaa loputtomiin. Hän ei kumartele muiden edessä ja häntä joko seurataan sokeasti tai ei ollenkaan. Hän tekee muista pilkkaa ja on tavattoman määräilynhaluinen.

Häntä ihaillaan tietojensa ja uhrautuvaisuutensa vuoksi, joka saattaa viedä hänen oman elämänsä perikatoon. Häntä pelätään hänen arvostelevaisuutensa, ivallisuutensa ja jonkin verran petollisen luonteensa takia.

Tunne-elämä
Skorpioni on aistillinen henkilö, joka nauttii ruumiillisista iloista. Häntä viehättää aina kumppanissaan tämän ruumiillinen kauneus. Hänen mieltymyksiään säätelee voimakas fyysinen vetovoimansa ja alkukantaiset tunteet, joiden kyllästämä hän on. Hän rakastaa rajusti, raa'asti ja intohimoisesti.

Hän on täydellinen rakastaja. Hän rakastaa voimakkaasti ja kun se on ohi, se unohtuu häneltä täydellisesti. Siitä huolimatta Skorpioni on uskollinen puolisolleen.

Jos hän havaitsee rakkausasioissa houtuvansa pilkan kohteeksi, siitä on kauaskantoisia seurauksia ja hänen kostonsa on hirvittävä.

Ammatit
Skorpioni-ihminen on usein erittäin älykäs. häntä viehättää lääketiede, erityisesti joku kirurgian ala. Hän on kiinnostunut ihmisruumiista, ydinfysiikasta ja astrofysiikasta. Kemia ja psykoanalyysi ovat myös hänen suosiossaan.

Hänen kiinnostuksensa mystiikkaan ja tuntemattomaan saa hänet tutkimaan okkultismia. Häntä viehättää luolatiede. Vähemmän älyllisellä tasolla hänen mielenkiintonsa kohteita ovat metallurgia, metalli- ja rautatehtaat. Kaikki rautaan (Mars-planeetan symboliin) liittyvät ammatit sopivat hänelle.

Hänestä saattaa tulla asetehtailija tai asekauppias tai jopa mestarimiekkailija (urheilulajeista puhuttaessa hän kunnostautuu nimenomaan miekkailussa). Hän saattaa myös valita poliisin, etsivän tai vakoilijan ammatin. Mikäli hänestä tulee taiteilija, on kuvanveisto hänen alansa. Marsin vaikutus voi myös johdattaa hänet sotilasuralle ja siinä tapauksessa hänestä tulee erinomainen strategi.

t: kiltti enkeli
p.s Vaikee luonne, mut aika ihana ja mullahan on ihana luone mut sen näkee musta vain ne harvat joille sen näytän ;) mut myös mun kans ei kannata leikkiä koska siitä ei seuraa kovin hyvää kellekään ketä niin tekee ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.