IRC-Galleria

Update! (osa 5)Lauantai 15.01.2011 03:56

No nyt on pari viikkoa töitä takana. Tutkintotodistus saapui postitse ja siitä on kopio toimitettu työnantajalle. Pitäisi vielä ne ammattitutkinnon suorittamista merkitsevät olkapoletit työnantajalta. Samallahan tuo tarkoitti huimaa 40€ korotusta kuukausipalkkaan. Vieläkään en ole tuota aiemmin mainitsemaani autoa käynyt koeajamassa. Ensimmäinen palkka kaiketi tulee maanantaina 17.1. vaikka olisi nyt perjantaina 14.1. pitänyt tulla.

Samalla olen tässä alkanut taasen miettimään tuon vanhemman Saabini kohtaloa. Koska käyttöönotto on papereissa 0.0.1984 olisi nykysäännöksillä mahdollisuus saada museorekisteriin jo vuonna 2014, vaikka auto itsessään onkin vm. -85. Toisaalta on niin paljon tavaraa jo hankittuna, että olisi mukava pysyä nykysuunnitelmissa. Pitäisi vain ensin löytää joku hyvä hitsaaja ja sitten myös taitava maalari. Tekniikkapuolen pystyn kuitenkin itse hoitamaan. Ehkä pieni todennäköisyys olisi mahdollista saada valmiiksi IntSaab 2011 mennessä. :)

Edelleen kaikki tuntuu menevän hyvin, paitsi. Se rakkaus mitä mä kaipaan aina puuttuu. Ja nyt on tullut todistettua myös sekin, että vaikka jokin onkin minusta kiinnostunut, en välttämättä minä ole hänestä. Ensimmäisen kerran mulle kävi näin. Valitettavaa kuitenkin, myös tämän toisen puolesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.