IRC-Galleria

^hennna^

^hennna^

Pakko sun on myöntää et tykkäät

Noh.. niin.. vkl:sta asti on soinu kpl "miksi naiset aina rakastuvat renttuihin" päässä. nyt heti ensimmäisenä sanon, et EN OO RAKASTUNU JOS SITÄ LUULETTE. mutta tota asiaa sietää miettii. miksi aina ne pahikset kiehtoo?? sehä on iha typerää loppujen lopuksi.. aina saa lopulta vaa sydänsuruja jos juttu kerkii ees kunnolla alkaa tms.

luin joskus jotain "tutkimusta" missä selviteltiin tota asiaa. siinä sanottiin jotenki näin:
"Naisilla voi olla alitajunnassa (jos ei tietosesti) halu parantaa "renttu" tavoistaan. sen takia usein ne mainitut "rentut" saavat naiset. mutta renttu ei voi parantua tavoistaan jos ei itse tiedosta ongelmaa."

jotenki tuntuu että tuo on TOTTA. ainaki minun kohdalla! jotenki "pahat pojat" vaa kiehtoo enemmän.. surullista mutta totta. toisaalta monesti alkoholi on kans vaikuttanu asiaan. vähä liianki monesti luulen jo tässä vaiheessa.

tää taitaa olla ensimmäinen kerta ku tajuun kunnolla et ois ehkä kannattanu valita toisin tai oikeestaa tehdä toisin. en nyt rupee tarkemmin selittää tässä todellakaa. nyt voi olla jo myöhästä valitettavasti. :( en kyl haluis et ois.

MIKSI PITÄÄ AINA LIIAN MYÖHÄÄN TAJUTA??

onpas vaikeesti selitetty. :) mutta.. pakko kai se on myöntää:
OLEN IHASTUNU. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.