IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

..... Maanantai 26.11.2007 01:25


jos puhut vihasta mitä olet täynnä...niin mitä minä ja läheisensä menettäneet ihmiset tuntevat? voitko edes kuvitella!!??...sitä tuntemusta ei voi sanoin kuvailla!...et voi sanoa rakastavasi vihaa jos et edes ole tuntenut sitä! ja lyön henkeni vetoa että et ole koskaan edes rakastanut ketään tai mitään!! joten miten sitten vihaa??...se että halusit elää pitkän ja onnellisen elämän...elit sitä koko ajan!! sulla meni koulu hyvin!sait kaiken mitä halusit!ja lista vaan jatkuis...mieti mitä jotkut muut ihmiset ovat kokeneet??? MIETI! ja kun puhut siitä että TAJUSIT asioita niin todellisuudessa menit tosiasioita kauemmas...eli SINUSTA TULI SEKOPÄÄ! en tiedä mitä hullun päässä pyörii! en todellakaan! enkä halua tietää!! eli tosiasiassa et tiedostanut paskaakaan!! vaan lääkkeet jäi ottamatta!! vittu en voi missään muodossa tajuta miten olit onneton, turhautunut tai vihainen!!! en vaan voi!! noh! puheidesi perusteilla olemme ns "heikkoja yksilöitä"...niin tosiasiassa se olet SINÄ! NIIN! koska sinä et kestänyt "paineen" alla (vaikka vittu sulla mitään paineita ollukkaa) ! eli puhuit ittes pussiin!! tämä todistaa kiistattomasti sen että olet vailla ymmärrystä, hullu, sekopää, heikko yksilö, pahuuden ruumiillistuma lista vaan jatkuis...jos tämä oli sinun näkemyksesi "edistää" maailmaa...ei vittu! en vaan vittu voi ymmärtää!! olisit mennyt aseesi kanssa pohtimaan elämän tarkoitusta syvälle metsään ja ampunut itseäs siellä päähän!! ei muuten varmaan kukaan olis kaivannut!! mieti sitä vitun "yli ihminen"!

ja puhut tasitelusta!! hah! se mitä teit ei ollut taistelua! vaan kylmäverisiä murhia!! tapat viattomia puolustus kyvyttömiä ihmisiä!!! siinä meillä taistelija!! oikeen saatana sotilas!! ja sitäpaitsi! taistelija ei pakene!! ja sinä ammuit itseäsi!! eli pakenit!! ja mikä vittu sinä olet tuomitsemaan!!??? se on vain ja ainoastaan jumalan työ!! ei sinun! sinä olet vain vittu pieni paska tässä meidän "mätä yhteiskunnassa" oisit edelleenki ampunu vaan ittes!!

sinun mukaasi sanat mielenvikainen, hullu, psykopaatti, rikollinen eivät edes yhdessä riitä kuvailemaan sinua ja sekopäätäsi!!! ja roskaa tässä on kyllä se mitä olet joka puolelle kirjoitellut, sanonut jne jne....

jos edelleen olit saanut tarpeeksi olisit tappanut ittes!! sellaisessa paikassa mistä kukaan sinua ei olisi löytänyt!! olisin myös monien muiden tapaan auttanut sua ittes tappamisessa!! siihen olisit apua kyllä saanut!!! saatanan friikki!!!!!!!!!!

vittu systeemi sitä systeemi tätä!!! olisit keksiny vittu uuden saatana!!!!! ja mennyt rakentamaan sitä avaruuteen!!! kaikki sekopäät mukaan ni oisitte tappanu toisenne!!! oltas teistä kaikista päästy kerta heitolla!!!!! oisitte ihan rauhassa voinu kuola suussa tappaa toisianne!!!
mutta hei!! nythän sä voit koittaa vallankumousta helvetissä!! ainiin perkele... et varmaan kärsimyksiltäs ehdi!!! mikä tuottaa minulle edes jonkinlaista lohtua!!!!
sun ja sun vaahtopäiden vallankumous ei tule onnistumaan!!! me "heikot" pidetään siitä huoli!!! auttamalla toisiamme, pysymällä yhdessä, jakamalla murheemme, ja selviämällä kaikesta tästä tuskasta ja ahdistuksesta toistemme ja uskomme avulla mitä SINÄ PEKKA-ERIC AUVINEN olet aiheuttanut!!! ei emme ole sinun vihollisiasi!! SINÄ olet meidän vihollisemme!! SINÄ elit harha maailmassa!!!! jne jne....
ja ihan tiedoksi! sinä et kuollut minkään puolesta!! olet vaan sekopää, hullu jne jne.. eli et mitään!! toivottavasti ammuttuasi ittees päähän kiduit tunteja ennen poliisin tuloa!! tähtää paremmin helvetissä!!! jos vaikka kärsimykset siellä loppuis!! mitä ei tule tapahtumaan!!!!!!

oletko kenties tietoinen miksi esim tietokone peleissä on ikä rajat!!?? tai elokuvissa!!??? tai että tiettyjen kirjojen kirjoittajat ovat olleet ehkä itsekkin hulluja!!!??? jne jne....
ja niillä todella on tekemistä tämän asian kanssa!!! koska olet niitä pelannut, lukenut, nähnyt, kuunnelut koko vitun pienen elämäsi ajan!!!! ihmisyys ei todellakaan ole yliarvostettua!! vitun hirviö!!!! paholaisen luoma saastainen olio!!!! pala helvetissä vitun kylmäsydäminenhirviö!!!! sinä et tiedä evoluutioista mitään!!!!! JA KUKAAN IHMINEN KENEN HENGEN RIISTIT, EI OLISI ANSAINNUT MITÄÄN TALLAISTA!!! EI YKSIKÄÄN!!!!!

kuumia jutustelu hetkiä helvettiin "esikuviesi!" kanssa!! on varmaan ihan vitun kiinnostavat puheen aiheet!!! jos toki kärsimyksiltänne ehditte!!! voi vittu!... en voi ymmärtää!!.....miksi piti tapahtua näin!!!!....


syvästi jokaisen uhrin muistoa kunnioittaen!!!!!
läheisensä menettäneille osanottoni koko sydämestäni jatkaa eteenpäin!!
en tiedä enempää mitä sanoa!!
-karppi-
(tämän saa kopioida omaan päiväkirjaansa jos haluaa.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.