IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

^lalli

^lalli

on onnellinen <3

Viikonloppu :)Perjantai 14.12.2007 10:25

Ihanaa alkaa viikonloppu. On oikeesti niin naatti, että kyl sitä rupeaa arvostamaan vapaapäiviä ja ottamaan kaiken irti :) Mulle toi nukkuminen on vähän vaikeeta, koska pomppaan aina ennen kasia sängyst ku on tottunu rytmiin vaikka menis kuinka myöhään nukkumaan ://
Pääasia on se et ei tartte ajatella töitä :)
Taas on vierähtänyt aikaa niin nopeasti, että ei ole edes tajunnut sitä itsekkään ja ei mitään saanut aikaseks.. Oisko nyt mitään edes tarvinnu saada ?? Noh, ainakin sain ensimmäisen keikan täältä duunist ku tämän hetkinen soppari loppuu tos vuoden vaihtees, mut sain heti perään sellasen projektikohtasen sopimuksen heinäkuuhun viimeistään, mutta jos se valmistuu aikasemmin niin sit tietty jään puille paljaille. Ei siitä mitään paniikkia kannata ottaa ku on kesä tulos ja hauluis pitää pienen loman enne opiskeluja, että on sitten tuliterä kunnos valmiina uusiin tuuliin :) Opiskelemaan :), en kyllä tiedä mikä kiinnostais tai ylipäätä pääsen viime vuonna mua ei hulittu minnekkään :// Toivotaan kumminkin ku ei sit työttömänä haluis olla vaikka saisinkin ansiosidonnaista :) Kyllä sillä pärjäis jotenkin, mut mitä sitä tekis päivästä toiseen ja opiskelian elämäkään ei mitään halpaa lystiä ole. Saa jotain opiskeluatukea alle 100 euroa, jos asuu himas ?? Josta pitäää ostaa kirjat ja vaikka mitä.. Ottaakaa lainaa opiskeliat ja maksakaa sitä seuraavat 10 vuotta !!! Ei kiitos :DD
Tosta asumisesta puheen ollen ni on käynyt mieles muuttaa omaan asuntoon, mut on vaan niin pehanan kalliita yksin asua :< Oisko jotain vinkkejä mistä löytäis hyvällä paikalla ja halvalla siistin asunnon ?? Yksin ois kyllä kiva muuttaa ellei Herra O kävele eteeni kuin tilauksesta ;)
Pari kaveria on kyselly jos muutaisin niiden kanssa, mut jotenkin sitä haluaa kumminkin omaan rauhaan ku pääsee/lähtee/lentää himast pois :) Ei siinnä mitään oishan se hauskaa hengailla frendien kans ja pitää hauskaa ja ois aina seuraa :) Mutta idiksiä otetaan vastaan !! :)
Huomaa taas et on tylsää ku kirjottelee hirveitä litanioita, mutta vielä jos ois vinkkejä edullisista ja käytännöllisistä joululahjoista mm. vaikka kynttilänjalkoja yms. ???

Ihanaa huomenta kaikkille, vaikkakin pimeää sellaista :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.