IRC-Galleria

Maailman mahtavin perjantai.. Perjantai 16.12.2005 23:37

Mie sit otin ihteeni niskasta kiinni ja astelin reippaasti, silmät ristissä, opiskelemaan tänään. Oon aika ylpee, tosin mulla olikin todella hyvä päivä tänään. Aloitin kolmen viikon loman sitten tänään klo 13.00. Sen jälkeen ootin kovasti jotta ovikello sois kahen jälkeen ja miun pikkuune astelis ovesta sisään. Että miulla olikin ikävä sitä poijkaa. Ei oo toista niin ihanaa pikkumiestä.
Tajusin kyllä myös taas kuinka kauas oon antannu ihteni ajautua niistä ihmisistä joista välitän. Liikaakin. Systeri vihjas taas kuinka voisin käydä useammin-hää on kyllä todella oikeessa. Ennen viime heinäkuuta mie kävin siellä monta kertaa viikossa, nyt moon espanjan reissun jälkeen käyny siellä kahdesti. KAHDESTI!! hemmetti että moon idiootti. Ei noin voi tapahtua, mikä pahinta ni ei mulla oikeesti oo niin hyvää selitystä et kannattais ees koittaa vastata kysymykseen et miks niin on käynyt. Kaikki osapuolet siitä vaan kärsii. Nyt teen parannuksen ja hankin sitä aikaa. Alan taas käymään siellä ja son varmaa. Ei näin voi jatkua.

Päivä siis meni loistavasti, tuli toivotettua kaikille niille joita ei näe muutamaan viikkoon hyvät joulut ja uudet vuodet ja päästäisetkin. Pikkuusen kanssa oli niin hauskaa että kaikki muu unohtui.
Kunnes kaikki muuttui. Mun hyvä tuuli häipy siinä vaiheessa ku jouduin kiikuttaan kopottimet suutarille. Onneks se lupas ne mulle huomenna keskipäivällä takaisin. Loistavaa palvelua kyllä..ei siis palvelua voi moittia mut tajusin et meen siitäkin korjauksesta vararikkoon, että kaikki tarpeellinen voikin maksaa niin hemmetisti! VOI KONNA, muuta minen voi sanoa. Jotain tälle köyhän elämälle on pakko tehdä. Mun on saatava matkustaa, vaihtaa maisemaa ja siihen tarvii rahaa. Aina välillä on vaan pakko päästä pois. Ihan minne vaan kunhan voi jättää tän kaiken hetkeks taakseen ja unohtaa. Sit on taas hyvä palata takaisin, mut vaan hetkeksi. (: Ku joku vielä maksais siitä matkustamisesta ni sois tosi kiva... Et yhteyttä vaan jos joku tarttee työvoimaa. Kyllä vanhakin koira oppii uusia temppuja (;

"...Ei en mä tiedä
Ei en mä käsitä
Miks piti syntyy köyhänä
Ei en mä tiedä
Ehken mä ees välitä..."

On tää vaan sellasta. Huomenna pitäis sit lähtee kaaokseen shoppaileen. Voi hemmetti. Mitä vaan muuta mut ei sitä rumbaa.. joka vuosi sama juttu. Ja aina sitä toivois et pääsis helpommalla mut ei, yhtä ja samaa aina vaan. Noh, ne sanoo et positiivisella asenteella pääsee pitkälle ja pärjää paremmin.. Joo no pitänee siis kokeilla sitä sitten. Ajatellaanpa niin et son ohi taas hetkeks kun kerran uhraa itsensä ja antaminenhan on aina kivaa (; Kaksmielistä tai ei. Kaameeta ku moon alkannu käyttään tota "joo ja siin ei ollut mitään kaksmielistä.." niin liikaa ettei mitään rajaa. Joku roti pitäis siinäkin asiassa olla.

Itsehillintää en muuten suosittele kelleen. ((tai no riippuuhan se tilanteesta..))Siis siinä saattaa käydä huonosti. Mulla on ny sellaan projekti menossa jossa mie tarviin itsehillintää. Älkää kysykö mitä son, ne tietää jotka tietää, mutta tollaat jutut joihin liittyy itsehillintä ja mis järjen ja tunteiden pitäis puhaltaa yhteen hiileen ni NIIS EI OO KYLLÄ JÄRKEÄ! Älkää hyvät immeiset tai eläimet ((miksi itsenne nyt laskettekaan..)) kokeilko tollasta. Mut katotaan kuinka tytön käy. Edelleenkin uskon et hyvin, siis lopulta. Jees mut malttia kyllä huomenna tarviin joten meen ja nautin pari huurteista nyt ja sit ihan vaan fiilistelen ja lopulta nukahdan ja koitan aamulla herätä virkeenä. Tai no aamulla ja aamulla. Son aika iso käsite, jokainen käsittää sen niinku haluu.. mut tässä tapauksessa mun kai pitäis herätä aamulla.. Oon ajatellu laskee kymmeneen ja hengittää syvään jos ja KUN hermot menee huomenna ostoksilla.. Ettei tuu sit sanottuu mitään mitä ei tarkoita kuitenkaan. Lopultahan sitä vaan kiroo ihtelleen eikä kelleen muulle. (:

Muuten mun puhelin on kyllä pirissy tänään ihan tuhottomasti. Moon selvitelly taas yhteen vakuutus-juttuun liittyviä asioita. Ja äsken just tajusin et ongelmat voi ratketa lopulta ihan vahingossakin.. Sit moon muuten vaan kuunnellu mitä immeiset on turisseet. Laitoin sit taas jo äänettömälle tossa yhessä vaiheessa molemmat puhelimet, jotkut siis saattaa saada mut ihan sattumalta kiinni vielä tänään. Että mie kyllä toivoisin et yks immeinen ottais yhteyttä.. tavallaan mie tarttisin sitä yhteydenottoa.. ja pahasti (:

Mut jees, katsellaan huomenna kuinka hermorauniona moon jahka moon selvinny sieltä kaaoksen keskeltä, mut nyt huurteista. (:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.