IRC-Galleria

Torstai tulee ennen perjantaita :D Torstai 26.01.2006 23:07

Lähin reippaileen heti aamusta.
Kledjut niskaan, napit korviin ja eiku menoks. Sain aamulenkin samalla ku köppäsin tuonne lehtitalolle, jossa piti olla 8.50. Jipi.
Oli tosiaan mielenkiintoista käydä siellä, näin tuttujakin, mutta aivot ja jalat ei ihan suostuneet puhaltamaan yhteen hiileen. Kas kun kävi niin, että aivot anto käskyn kävellä sinne moikkaamaan tuttuja, mutta jalat kun eivät vaan suostuneet ottamaan käskyjä vastaan joten jäi se juttutuokio sitten kokematta. Nooh ehtiihän sitä :D
Join siellä kahvetta **namn** ja söin **hyiyökpahaolo** piispanmunkin. EI OLLU JÄRIN VIISASTA-TYHMÄ TYTTÖ! ..tuli paha olo siitä. tosi paha olo.
Nooh käppäsin takaisin ja jäin puoleen väliin matkaa, ei jaksannut kävellä kotia, joten kävin tuossa kummitustädilläin juomassa yllättäen lisää kahvia.. Onneksi ees joku oli kotona. Nooh ainahan miulle joku avaa oven, meinaan moon niiiiiin ihQ ja kaikkee et miulle ollaan tosi mukavia siellä - melkein aina. ((tai sit nei vaan uskalla olla olematta ihQja mua kohtaan.... enpä tiedä kysykää niiltä pojilta jos kiinnostaa ;))
Keitin siis siellä ihte kahvia ja meinasin nukahtaa pöydän viereen, yhtäkkiä iski kaamee väsymys, mut hei se meni onneks ohi vaikka sitten nukahdinkin miltein heti kun pääsin kotia asti, mut sonkin sit jo ihan toinen tarina.
Oli kyllä hyvä etten jaksannu köpätä kotiin saakka, meinaan pojat teki niin mahtavan kortin yhdelle tytölle että saattaisin mahdollisesti olla hieman kade siitä kortista..((lahjasta puhumattakaan...haha. sekin oli kyllä loistava keksintö... ja mikä parasta ihte tehty ja ideoitu sekin..)) MISSÄ MUN KORTTINI ON?!? pojat pojat pojat.. aijaijai.. (; Mutta joo pointti oli siinä, että se kortti-show oli kyllä näkemisen arvoinen juttu ja piristikin mahottomasti ainaki hetkeks. Tuli kyl kettuiltua niille taas tavalla tai toisella, mut se onneks ymmärtää.. :P kai.. Heeei ja sain just kuulla et tyttö oli pitänny lahjaa parhaana ja niinhän sen pitikin mennä. MAHTAVAA. poikien panostus kannatti :D **happyhappy**

Jooh tulin kotiin.. Yksi pikkuisista onneks heitti miut koska molin NIIIIN jäässä ettei mitään rajaa. Joku roti sentään pitäis olla mutta minkäs teet ku pakkasukko piinaa :P
Mutsi oli saanu saikkua, mikä oli kyllä odotettavissa. Onhan tuo ollu ennenki saikulla, mut tää nyt on eri asia, minen oo koskaan nähny sitä tollaana ja tuntu aika pahalta. Sitte vielä musta pääsi piru irti ja loppujen lopuks sit kaikki saatiin setvittyä ku poltin muutaman röökin ja ku jäätiin kaksin. En taas tajuu mikä muhun meni, mut molemmissa oli vikaa. Stressi ja huoli lähimmäisistä kai senkin aiheutti. ((mistä tuli mieleen et luin hesarin sivuilta niiin loistavan Viivi & Wagner sarjakuvan tänään et huhhuh..lähimmäisen rakkaudesta..haha)) Moon kyllä ylpee siitä, et sain hillittyä itseni eikä tullu loukattua kuitenkaan. Son hyvä se. Molemmat käyttäyty aika inhimillisesti kuitenkin..

Mitäs muuta..
kävin kaupassa.
käteinen riitti juuri ja juuri.
hmm..
aamulla pitäis tehä herkkuja. miun lempparipoikani tulee syömään makusta huomenna joten tän pimatsun on panostettava. Ja mielellänihän mie teen kaikkeni sen pojan eteen. Juuh nii ja miun siskoin tulee kans huomenna. ihQa. monta rakasta kerralla ympärillä <3 Toivotaan et huominen on yhtä hyvä ja hauska päivä kun tääkin oli. Ja onhan se. Varsinkin kun tehdään siitä sellaan.

Mut tää taas tällä erää.

olkaahan iloisia. Älkääkä synkistelkö.
Ajatelkaa positiivisesti
se saattaa saada muutkin ajattelemaan samalla tavalla :D

kyllä kyllä moon taas oma itseni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.