IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Muistoissani oot....Perjantai 09.01.2009 10:34

Me yhdessä elomme polkuja
hyvin nuoresta asti teimme
ja eteen tulevista esteistä
yhdessä selviydyimme.
Tuli päiviä kirkkaita onnellisia
tuli päiviä tuskan täyttämiä.
Nämä kaikki nyt muistoissa
yhteen liittäen
sinua rakas kaivaten
matkasta kiittäen.

Rakkaalle Raisalle, Sinua ikuisesti kaivaten...

<3Maanantai 18.08.2008 10:07

I need a miracle, I wanna
be your girl
Give me a chance to see,
that you are made for
me...

I believe you,
I need you,
I love you,
I won't leave you.
I feel you,
I breathe you,
I won't leave and I don't
decieve you...

Wherever you go,
Whatever you do,
My heart belongs to you..

...In my dream theres
a place
without pain no more hurt.
it's a world full of joy
without sadness.
Take me to my dream, love
is everything.

Love is all around,
it's the only thing in a
dream that must come
true..
Every day and night
I wish I was your
someone...

I´LL NEVER LET YOU
GO...YOU are everything i
need... <3!!

<3 <3 <3
Näin se vain on...

I miss you...Maanantai 14.04.2008 23:58

Where are you and I'm so sorry
I cannot sleep I cannot
dream tonight
I need somebody and always
This sick strange darkness
comes creeping on so
haunting everytime
And as I stared I counted
the webs from all the
spiders
catching things and eating
their insides
Like indecision to call
you
And hear your voice of
treason
Will you come home and
stop this pain tonight
stop this pain tonight

I miss you miss you.

Elämää joo...Lauantai 12.04.2008 19:23

Mistä alottaa pitkä tarina takana, vielki pelottaa tuunko erottaa, todellista ja unta toisistaa, silloin kauan sitte oli yksin ja täysin tolaltaan, kaikki niskaan kaatu paineet kasvoi, kaikki mitä olin kokoon saanu elämä otti pois mitä antoi, ja teki niistä verisii haavoi jotka pisti varmasti miettimään, haluanko elää jos näin paljon joutuu sietämään, yhen matkan varrella kiertämää mutkii, ottamaa vastaan iskui,jotka tappaa sisältä, hukkaa onnen,antaa tuskan viiltävän,

Kaikki muuttuu se on elämää tätä, elämä pettää, mut ilman se ei jätä, rakkautta, sitä mikä pystyssä pitää, elämä jatkuu, älä unohda sitä!!!!

Mä tunsin ne tunteet jotka kuljetti laivaa, ne teki musta uhrin aina uudestaan vaikka, toiveet oli jo tulevaissudesta harmaat, ainoo syy miks jaksoin oli nää rakkaat, Sytytin kynttilän,katsoin sen loistoa, yritin ymmärtää,miks alas aloin vaipua, tunsin kaiken niin selvästi iholla, et luulin etten pysty enää itkeä ilosta, välil aina pysähdyn,what i have got yo, hope so,Erinlaista laifstailii,onjoo, kynttilän liekki se syttyy taas uudestaa, katson sitä pää pystys pystyn sen tuntea, oon nyt valmis,mitä tulee eteen sitte, ei oo väliä vaikka veisi sitte tieni minne, pieni virhe taikka oikee pilke silmäkulmas, opettaa mua pitämään,viettii siihe minkä lupaan,

Elämä jatkuu, älä unohda sitä...

Muistellaan...Lauantai 12.04.2008 19:21


Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.) miten tapasimme? Minä muistan (ehkä!) mutta muistatko sinä? Ole kiltti ja kommentoi, että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme :)

Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan!

[Ei aihetta]Torstai 02.11.2006 18:25

Sun kanssas olisin tahtonut jatkaa sitä matkaa, mut me kuljettiin sen tien päähän, nyt ei käännytä enää takas, hyvää loppumatkaa sulle rakas.. <3
Meidan yhteinen aika, se oli ku taikaa, ehka mun elamani parasta aikaa. Mut se ei tuu enaa takas, sa et tuu takas, silti oot mun sydamessani aina rakas. Mennessasi mukana veit palan mun sydamesta, jai vain tyhjaa, eika sita tilaa kukaan vois ikina
kokonaan tayttaa. Enaa mulla on vain muistoja, hyvia muistoja, jotka tahdon aina mun mielessani pitaa, eika niita kukaan vois ikina ottaa sielta pois.
Ehka sit joskus ne meidan tiet viel kohtaa, ja se risteys meidat sit viel yhteen kerran johtaa. Sit ma lupaan sulle sen, enaa ikina viereltas lahtis en. Kai se rakkaus tulee aina kestaa, eikai sita mikaa tas pahas maailmas vois ikina estää.
Miks kaikki parhaat asiat pitää aina mennä vituiks, jotenki kaikki vaa pirstoutuu pikku siruiks. Tarttis vähä tukee tähä mun suureen suruun, olis edes joku jolle puhuu. Mut mä luulen et tulee viel jotai parempaa, jotai mitä sit iha oikeesti kannatti
odottaa. Sä kerkesit mua tosi pahasti satuttaa, sul oli sitä aikaa, mut nyt sua ei voi enää muutaku kaduttaa. Sä joudut kattoo vierest ku joku muu elää sun unelmaa, mietit miks vitus piti vastaa siihen suudelmaan.
You have empty pages in the story of your life, pages i'd like us to write together...Filling them whit memories we'll make and stories that will travel beside up and carry us over whatever comes along.

Nää on taaaas näit.....Keskiviikko 27.09.2006 11:07

01. Kuka olet?
02. Olemmeko ystäviä?
03. Koska ja miten tapasimme?
04. Oletko ihastunut minuun?
05. Pussaisitko minua?
06. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
07. Kuvaile minua yhdellä sanalla
08. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
09. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?

Mun oli pakko ottaa tää... X) Perjantai 08.09.2006 22:26

Vuonna 2004 nuori yhdysvaltalainen mies joutui kotimaansa armeijan uhriksi. Hänet pakotettiin pesemään osastonsa lattia omalla sähköhammasharjallaan, syömään mikrossa lämmitettyä kissanruokaa, juoksemaan jokapäivä harjoituskentän ympäri 79 kertaa jonka päälle hän sai yrittää juoda vain väkiviina-etikkaa. Lisäksi hän joutui tehdä miinakentän puhdistuksia side silmillään sekä sukeltajan räpylät jaloissaan ja lopulta hänet lavastettiin syylliseksi jääden kiinni kannabiksen poltosta. Juuri kun tilanne näytti helpottuvan, hän joutuikin värvätyksi sotaan Irakiin. Siellä hän päätyi ammutuksi, tosin ei vihollisen toimesta. Päivä ennen kuolettavaa (armo)laukausta, hän heräsi täysin alastomana leirin vartiokoiran kopista eikä muistanut edellisestä illasta ja yöstä yhtään mitään. Selässään hänellä oli tussilla kirjoitettu iso teksti missä luki "I did it for transgenders like me" ja vartiokoira löytyi leirin ruokavarastosta, missä se oli päästänyt tarpeitaan osan ruoan päälle ja osan se oli syönyt. Yllään koiralla oli miehen alushousut ja violetti puuhka. Mies lähti paniikissa juoksemaan edelleen täysin alastomana kohti aavikkoa toistaen samalla sanoja "HOLY CREEPING JEEBIES!"

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nuo ylläolevat sanat, tulet tapaamaan ammutun miehen. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, mies ilmestyy peittosi alle ja alkaa taukoamatta hymäilemään light jazzin hittejä vuosilta 1978-1986.

Jos lisäät tämän tarinan omaan blogiisi, journaliisi tai päiväkirjaasi, hän jättää sinut rauhaan. Näin palkitaan hyvät tekosi. Jos et lisää, tulet kärsimään vaikeista alapään tulehduksista sekä virtsaongelmista seuraavat 40 vuotta ja sen mukana seksielämäsi huononee moninkertaisesti.

Jihuu!!!Torstai 01.06.2006 14:19

Nyt on sit vuoden viiminen koekkin takanapäin ja kesälomaan aikaa enää yks tunti, no oke meil on täs niinku hyppäri, mut sit on vaa yks tunti enää!

Hauskaa kesälomaa vaan kaikille!!!! <3<3<3

Voisitko....Maanantai 29.05.2006 14:48

Kertoa minulle...
01. Kuka olet?
02. Olemmeko ystäviä?
03. Koska ja miten tapasimme?
04. Oletko ihastunut minuun?
05. Pussaisitko minua?
06. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
07. Kuvaile minua yhdellä sanalla
08. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
09. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta


« Uudemmat -