IRC-Galleria

^pauGGu

^pauGGu

ihastui tänäääään

pläähTorstai 31.01.2008 11:31

Voi karva.
opettaja on jutellu kaikkienkaa tuolla vuorotellen nii enhä mää tohi enää mennä tonne luokkaan.. pian se ottaa mutki jututettavaksi:D ENKÄ TAHDO SITÄ. ei. ei. EI!
mää ennemmin hengailen täällä gallerian puolella.. vaikka ei täälläkää oo ketää..
se on jännä ku aina mää aattelen että ei kukaa oo paikalla, mutta sitte ku alkaa miettii että kenen täällä sitte pitäis olla nii eihä mulla oo edes kavereita. oulaisten suunnalla yks ja oulun puolella kans1.
nii ja onha mulla kämpässäki 2, mutta ei niittenkaa tarvi galleriassa kommunikoida ku voi muutenki puhua..
Plääh. erit.kuiv. no ei se oo nii justii..
mun käsi on aiva kipeä ku oon nii suunnattomasti irrotellu niitä ryökäleen NAULOJA!!
se jos joku on rasittavaa puuhaa.. tai siinä aika kuluu erittäin hitaasti!
Jooh mitäs muuta. pakko keksiä jotai ku enhä mää tonne opettajan puheille halua mennä..!
kake randelin laulaa koreasti ämppärin sisällä..
joo keksinkin seuraavan aiheen!! elikkäs. minähä eilen mietin että mihin kouluun mää menisin syksyllä. ja tulin sitte siihen tulokseen että ei musta oo yhtää mihinkään. jos ois joku semmone missä on hyvä palkka, mutta ei silti tarvi tehä mitää surkiaa hommaa, eikä tarvis olla mikää ruudinkeksijä, nii olkaa hyvä ja kertokaa tännekkipäin. Oon aatellu lähinnä tommosia poikain aloja mutta enhä minä semmosia.. ja sitte ois tämä parturikampaaja. mutta siinä on se että en varmasti pääse sellaseen kouluun. ja sitte leipuri, mutta en jaksa herätä kolomelta yöllä ja mennä jonnekki leipomoo pyörittelee pullia!! EI ALAKUUNKAAN! parempi vaa elää loppu elämä tukiaisilla ja lisillä ja vetää lonkkaa. niinku kaikki sanoo että rikkaus ei tuo onnea. mutta sehä on paskapuhetta! miks joku sitte menee johonki hyväpalkkaseen ammattiin ku vois vetää vaa lonkkaa.. pöh. päivän jatkoa. mää meen rupattelee opettajalle! sanon vaa aina että en se minä ollut vaan ilkeä kaksoissisareni!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.