IRC-Galleria

^petalwing^

^petalwing^

Voi Plaaaaaaaaah....

Tadaa..?Keskiviikko 03.05.2006 11:20

Nonnih,kello on kuusi yli kahdeksan,sain kerranki ihtein pystyyn tämmösee aikaa,outoo.Makasin puol horroksessa punkassa,en vaa taas saanu unta.
Sois sitte taasen syntymäpäivä,porukat tulossa kahvittelemaan.
Niiden piti alunperin tulla 9 aikaan,mutta heidät tuntien osasin varautua siihen,että mutsilta tulee viesti:"tullaan 10 jälkeen".Että näin meillä ilmotetaan asioiden siirtymisestä.itse asiassa tuo oli varmaan niitä pisimpiä viestejä joita koskaan mutsilta saanu,ja samalla ihan kohtuullisella varotus ajalla höystettynä.

Väsyttää ihan hulluna,aamukahviakin vois taas keitellä.On se tämäki-olla nyt jo näin vanha ja tana oo kukkaan keittämässä ees aamukahveja!

Niin,tänä vuonna paljoa jaksa juhlistaa syndejään-ei ole aikaa eikä motivaatiotakaan oikein.

Edelleen naurattaa eilinen palikkuuteni.Juuri olin ehtiny tutulle sanomaan,että on suuri ihme jos porukat muistaa miun syndet,ne onnittelut tms. on tullu vuosien saatossa milloin minäkin päivänä,jos ees oikeesti ovat muistanetkaan.Nooh,mutsi sitten soitti eilen illalla ja ilmotti että tuleevat aamulla kahville-johon mie ihan pokkana[ja tyhymänä tietty]Kysymään,että minkä takia tulevat.Sitten samaan hengen vetoon muistutin mutsia,että ei ne vasta ole kuin keskiviikkona..niin että satu hei,huomenna on keskiviikko...ai o vai?niimpäs onkin.

Mitä voimme päätellä tästäkin?Vanhuus ei tuu yksin ainakaa miulle,muisti on nii huono nykyää,taho muistaa enää eilistä päivääkää välistä.

Mutta nyt on pakko saaha simmut auki,joten kahvia <sydän> ja tupakkaa =)

Lybä:stuuuuuu

p.s eh hee...oon muuten sata varma,että saan olla muuten päivän ihan rauhassa... :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.