IRC-Galleria

^piipa

^piipa

kaikki aikanaan ;)

viikonloppu.Sunnuntai 07.12.2008 20:06

huh huh. kyllä tässä nyt on toipumista. oli muuten niin railakas viikonloppu ettei tosikaan. humalassa oltiin ja viina virtas!
perjantaina menin sallaan, piti lähtiä juhlimaan veeran 20 v. bileitä. oli tosi mukavaa! hieno mökki oli, paljon alkoholia ja hyvää seuraa. ilta meni tosi nopeasti. käytiin kielassa ja sen jälkeen kämppikseen. ihmeen paljon porukkaa oli, puol 4 vasta tuli valomerkki ja muka savukoneet ja kaikki oli siel :D. päihtyhän siinä ite kukanenki ja meno vaan koveni. tanssittiin ja tanssittiin, eikä mikään pidätelly meitä paria idioottia lukuunottamatta. valomerkkiin asti biletettiin ja sit taksilla mökille takasin. siellä vielä parit yömyssyt ja nukkumaan!

huh.lauantai-aamun herätys, mitä kamalin. ensin oli tosi huono olo, mikreenilääkkeen ansiosta tuliki sit hyvä olo. mökillä seku mähöttiin ja oltiin. käytiin saunassa ja keloilla syömässä tietenki välissä. ja taaas... huono olo tuli ja oli pakko nukkua päikkärit. minä se sit kovalla lattialla nukuin ja hyvin uni tuli. ei häirinny yhtään mikään. päikkäreiltäkö heräs ni uuteen nousuun! kovasti taas siideri ja viina virtas ja eiku kielaan! tuntu että ei mee millään päääähän muttako kielasta pois päästiin ni johan se humala nousi. kyllä oli niin väsynyttä porukkaa, että piti mennä jo tosi aikasin nukkumaan. hyvä niin ni ei tarvinu tänään väsyneenä ajella rolloon.

tänään sitten vain on oltu ja ihmetelty. iskän kans vielä nähtiin ja sitten tyttöjen ja jukan kans lähettiin tulemaan rovaniemelle. hyvä fiilis jäi kyllä viikonlopusta vaikka nyt kyllä meinaa vähän huono olo iskeä, mutta ei anneta sen häiritä! iskä on kyllä paras.<3

tomia ollu maailman kamalin ikävä, onneksi se tulikin juuri!

ja tämmöstä tänään. kiitos ja kumarrus tytöille! :)<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.