IRC-Galleria

^santtu_

^santtu_

Nothing Compares to you<33

Uusimmat blogimerkinnät

seura-meeting.. :)Tiistai 27.05.2008 00:26

Viikonloppu oli tosi jees! Mukavaa oli pienellä porukalla olla siellä rautalammilla.
"Mökki" oli ihan tosi hieno. Kelpais ihan olla pitempäänkii semmosessa! Tosin saunassa ja suihkussa olevat ikkunat vähän häirihti. &lt;virne&gt; Onneks oli sen verran korvessa, että eipä sinne muita kauheesti eksy. Välillä kyllä tuntu että oltiin jossain tosi kaukana jumalan selän takana.
Reenit oli tosi hyvät. Melko varmasti valmentajasta johtuen. :) Kaikilla tais mennä oikeen hyvin.

Eikä ihmeenpiä sattunu. Mitä nyt hepat sai aamulla tupla annokset ruokaa. Lauantaina sanottiin että tullaan jossain vaiheessa aamulla hoitaan hepat. Noh minä ja L sitte mentiin kun ekana herättiin (joskus 8.30). Annettiin ruuat. Minä kovasti ihmettelin kun Emppu oli vaan kauheen hätänen eikä muuta kun vähän maisto vaan kauroja. Pilakii jätti vähän tähteeks, mutta Tuuli kyllä söi mielissään. No vietiin sitte vaan hepat ulos. Aattelin että josko Emppu siellä sitte söis ne kaurasa. Sittepä tulee se tallin omistaja silleen että "minä ruokin hepat aamulla kun aattelin että työ nukutte pitkään". Ei kait siinä sitten. Hepat hyvin tyytyväisinä ulkona. Emppukii rauhottu ihan kun vaan ulos pääs.
Onneks ei mitään pahempaa käyny. L:lläkin pysy pappa käsissä kun tais lauantain reenit vähän väsyttää.

Kauheen kallishan tuo reissu oli. Varsinkii kun ilmottautuneita oli ehkä 14 ja meitä oli peräti 6 siellä. Nii tais sitte vähän enemmän kaikki joutua maksamaan että sai kaiken maksettua. Mutta toisaalta ei haitannu että ei enenpää porukkaa ollukaan. Mahtupahan nukkumaan. Noh mitä nyt L ja S tais nukkuu lattialla.

Mutta siis siihen tulokseen tultiin, että uudestaan pitää joskus koko homma ottaa! :)

Ja minun pitää kuulemma joskus kesällä Papalla hyppäämään mennä. Mulla kun ei edelleenkään sitä itsesuojeluvaistoo oo. &lt;virne&gt; Vaan eipä siinä. Mielelläni haluun sellasta pollee kokeilla joka oikeesti osaa. Ja Pappahan on vallan mainio jos sillä ratana joskus on hypätty jotain 130cm! Vaan ootellaanhan että L saa kentän tehtyä nii jospa sitte. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.