IRC-Galleria

^santtu_

^santtu_

Nothing Compares to you<33

Uusimmat blogimerkinnät

Olipahan reissu..Keskiviikko 25.07.2007 23:31

Käytettiin tänään mun kissa eläinlääkärissä. Se siis leikattiin. Meinas aika hankalaa olla kun ei saatu mistään kissan kuljetuskoppia nii piti änkee se pahvilaatikkoon. Väkisinhän se meinas sieltä koko matkan ajan pois päästä. Saatiin se kuitenkii kuletettua sinne eläinlääkärille. Nii siellä se vasta olikii oikeen mukava. Yritti aina karkuun kun joku vähänkin liikku tai jos jotain ääntä kuulu. Sai ihan ihme kohtauksia jos eläinlääkäri meinas ees silittää sit. Nukutusaine ei meinannu millään vaikuttaa. taidettiin ootella joku 20min ennen kun se oli sen verran tokkurassa että pysty lähemmäs jo tulemaan. ei voi muuta sanoo kun että sitkee katti.
Kotiin oli helponpi jo tulla kun sit se oli jo ihan niin tokkurassa että ei tajunnu mistään mitään. Sit se taiskii nukkua ihan reilun tunnin ennen kun rupes vähä heräilemään. Raukka tosin oli nii tokkurassa vielä että hoipperehti vaan ja simahti vähän väliä uudestaan nukkuu. Tais aina jonkun pari metriä keretä hoiperrella ennen kun kellahti taas uneen. Mut kyllä se sit siitä virkos pikkuhiljaa.
Naarmujakaan ei tullu mulle kun vaan yks. Eli aika hyvin selvisin. Voi siis sanoo että tais reissu kuitenkin onnistua ihan hyvin! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.