IRC-Galleria

^santtu_

^santtu_

Nothing Compares to you<33

Uusimmat blogimerkinnät

Lauantai oli ihan jees päivä..Maanantai 17.09.2007 15:40

Päivällä menin tallille kun vähän illemmalla oli valmennus. Eka siivoilin toisen puolen pihatosta ja sit Lähin Papulla ratsastelee. Menin sitä ihan normaalisti hakemaan tarhasta nii se päätti että minussa on jotain epämäärästä kun ei halunnu kiinni antaa. Yritin siinä varmaan vartin sitä kiinni ottaa nii sit Paula tuli kans siihen nii Papu vaan käveli Paulan luo ihanku minä en ois mitään yrittänykään. :D
Kyllä se sitten ihan nätisti oli hoitaessa. Selkään nousussa se meinas pyöriä, mut sain sen verran paikallaan sitä pidettyä että selkään pääsin. Maastossa se oli melkoisen virkeä tapaus eli oikein mukava reissu oli.
Kentällä sit vielä muutaman kierroksen pyörin ja harjottelin pysähyksiä. Pari ekaa meni vähä miten sattuu mutta kyllä se sitten maltto muissa jo oottaa että pyysin sitä eteenpäin.
Takasin tarhaan kun vein nii Papu oli jo ihan kaveri. Tuli vielä takas portille ja kaivo minun taskua että löytyskö vielä lisää leipää. :)
Kyllä siitä vielä hevonen tulee kun vaan usein joku joutaa sillä ratsastelemaan. Ja kun sillä kunto paranis ja paino putois.
Vois siis käyä toistekin ratsastelemassa pallerolla. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.