IRC-Galleria

Kiitti vaan Tomipoika -____-Torstai 26.01.2006 20:03

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Kun Toni on vaihtanut paidan ja tulee niinku puhdas paita päällä kouluun / meille, niin mun on pakko aina nuuskia sen sitä paitaa koska se tuoksuu niin hyvälle. Tykkään myös siksi nuuskia sitä paitaa koska se tuoksuu miesten deodorantille joka on ihana haju ja puhtaalle. Nuuskin myös sen hiuksia koska sen shampoo (head and shoulders) tuoksuu ihanalle.

2. Mulla on pakkomielle kyylätä muiden kommentteja, oli se sitten kuka tahansa, tuttu tai ei niin pakko kattoa niitten kommentteja.

3. Kun kävelen ulkona ja kuuntelen musiikkia, mun on pakko kävellä sen musiikin tahdsissa + siinä mielialalla (-> Esim, kuuntelen Berzerkeriä niin olen vihaisen ja aggressiivisen oloinen ja kun taas soadin jotain ihan happy happy hullua kappaletta niin sit oon iloinen)

4. Tykkään purra Tonia nenään (en siis meinaa siitä sierainten kohdalta, vaan siitä silmien välistä olevasta luukohdasta) / Toni itse ei tosin siitä pidä/

5. Kun olen yksin kaupungilla / ulkona, mulla on tapana tarkkailla ihmisiä. Niiden tekemisiä ja käyttäytymistä. Se on ihan hauskaa siltä kannilta että siitä pystyy päätellä aika paljon ihmisestä.


enmaaa
Tia`
Chh
Vendelay--
Evina

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.