IRC-Galleria

`Lintu`

`Lintu`

Pää pystyyn kohti uusia pettymyksiä

RaincheckMaanantai 20.07.2009 17:37

Paljon hyvää tapahtui juhannuksen seurauksena.. Nyt jo ilmeisesti vaihtunut pahaksi.. Vielä itkuvaiheessa, joka alkaa kohta olemaan hysteriaa..

Paljon pahaa tapahtui rantajami aikaan mutta siitä käteen jäi työtarjous ja paljon kehuja. Myös kuulemman niiltä jotka eivät kehu KETÄÄN, KOSKAAN IKINÄ..:D Oon aika ylpee..:D

Kolmen viikon päästä italiaan..

Mut ei nyt mikään piristä.. Samaan pessimistisyyteen meen taas.. Olis pitäny vaan mennä korkeella, eikä laskeutua taas..
Kahden viikon laskeutuminen, ja nyt kaikki ihan turhaa..

Taas sattuu, on ikävä ja päivät menee omien ajatusten vankina. Ne jäytää.. JOS olisin tehnyt jotain toisin.. olisiko nyt JOTAIN mahdollisuuksia vielä?

LIFE IS A BITCH.... And when you learn to live it.. U'r gonna be just the busterd you've always hated..

MUTTA

Mulla on oma asunto. Löysin pöytäkirjan. Enemmän töitä kuin edes kolme ihmistä jaksais tehdä. Ihana perhe. Muutama hyvä ystävä, joista muutama nainen. Liikaakin ehkä miehiä, mutta minkäs sille voi että miehet on kestävämpiä puheille kuin naiset. Miehet on enemmän niinkuin minä.. Vaikka seurakin tekee kaltaisekseen.. Ehkä mä oon enemmän niinkuin miehet, kunnes mulla repee ja sen jälkeen oon ihmissuhteissa ihan nainen vähän aikaa ennenkuin saa taas hanat kiinni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.