IRC-Galleria

`Maya`

`Maya`

just give me a reason, to keep my heart beating.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

Ayumi Hamasaki - Step YouLauantai 27.01.2007 00:54

No duh, kyllä elämä on ihanaa. 8DD *mussuttaa pizzaa ja ryystää siideriä* Ainakin joskus.

Mietittiin tänään kaverin kaa koulussa, että minnekä mentäs sitku meillon TET. Kysyin sit äitiltä, että päästäskö me sen työpaikalle. :D Äiti on lääninhallituksessa töissä. 8> Voitas Juulian kaa mennä sit vaikka seikkailemaan pitkin sitä jättirakennusta ja sillein. Siellä on nimittäin ihan vitun ihania huonekaluja alimmassa kerroksessa :OO Ne on jtn helvetin vanhoja, mut ihan helvetin upeita. 8) Äiti tuskin uskaltaa antaa meijän tehä mitään järkevää, niin hihhuloidaan sit häiritsemässä ihmisii siellä.. xD Tai surffaillaan vaikka netissä. Ku joka huoneessa on ainaki neljä tietokonetta. 8) Voisin jopa ottaa vaikka animee mukaan ja linnoitutaan sit jollekin koneelle.. xD Tai jos äiti on oikeen hyvällä tuulella, niin ehkä se antaa tehä jotain.. Luultavasti se laittaa meijät lajittelemaan postia. -.-" Tai jotain muuta yhtä mukavaa.
Ja sit mun tuurilla oon kuiteskii riidelly jostain pikkujutusta äitin kaa aikasempana päivänä ja siitä tulee sit superluokan sadisti ja se laittaa mut ja Juulian orjatöihin sinne. :S Pitää olla oikeen kilttinä. x)

Ostin muuten tänään kaupasta WEED:iä. :D Tai siis, laitoin iskän ostamaan.. xD Mut kuiteskii, mua kiinnostaa kattoo sitä, koska oon kattonu kaikki Hopeanuolet ja tykkäsin niistä ihan kauheesti, niin tottakai haluun tietää, että mitä Hopeanuolen lapselle tapahtuu. 8)

Jjaa... Eipä tässä sit muuta.. Paitsi, että meen huomenna kampaajalle ja värjään vihdoinkin otsatuccani turkoosiks!!! Ellei se kampaaja saa sit jotenkin muutettuu mun mieltä, mitä tosin epäilen.. xD

Ayumi Hamasaki - GameTorstai 25.01.2007 17:45

No siis duh.. En koskaan olettanu, että yläasteella oleminen voisi olla näin "tapahtuma-rikasta".. Meijän koulu sytytettiin tänään tuleen. Tai siis, poikien vessan käsipaperi-teline oli sytytetty tuleen.. Ja kaikilla on selvä aavistus siitä, että ketkä on asialla. Eipä se kyllä mikään ihmekään oo, ku meijän koulu on täynnä täysidiootteja. -.-" Ja kyllä, oon 110% prosenttisen varma, että tekijöitä oli enempi, ku yks...
Jouduttiin näitten aivovammasten ihmisten takii sit seisoskelemaan pihalla suunnilleen puolituntii 25 asteen pakkasessa! >.< Ei kyllä naurattanu yhtään, ku osa kavereista ei ehtiny ottaa ees talvitakkia naulakosta, niin jaettiin vähän nuita vaatteita pihalla, ku oli niin helvetin kylmä ja kaverit meinas paleltuu..

Netissä oli jo tämmönen juttu tapahtuneesta:

Maakunta
25.01 13:02
Puijonsarven koulussa evakuointi tulipalon vuoksi

Vessan käsipyyhepaperitelineestä alkunsa saanut tulipalo johti evakuointiin Puijonsarven koulussa Kuopiossa tänään kello 11 jälkeen.

Palo syttyi yläkoulun vessassa. Rehtori Ritva Juutilainen kertoo, että palohälytyksen sattuessa koko koulu evakuoidaan. Niin tehtiin nytkin. Puijonsarven ala- ja yläkoulussa on yhteensä 480 oppilasta. Kaikki koulussa olleet oppilaat ohjattiin ulos.

Liekit tuhosivat lopulta vain paperitelineen ja vessa kärsi savuvaurioista. Myös yläkoulun yläaulaan levisi savua. Paikalla olleet oppilaat sammuttivat paloa lumella. Palomiehet huolehtivat jälkisammutuksesta. Tämän jälkeen oppilaat palasivat kouluun.

Juutilaisen mukaan evakuointi sujui rauhallisesti, eikä kenellekään sattunut mitään.
- Olemme harjoitelleet evakuointia ja tämän vuoksi kaikki meni hyvin. Koko koululle kerrottiin vielä jälkeenpäin, mistä oli kysymys, hän toteaa.

Kuopion poliisin mukaan teline sytytettiin tahallaan. Tekijästä ei vielä ole tietoa.
~~~~~~

Woot, mutta voinpas kertoa tehteeni kerrankin jotain oikein, kun kävin käräyttämässä erään henkilön tapahtuneesta ja tyyppi sattuu olemaan vielä samalla luokalla mun kanssa.. Auts. Voi olla tiedossa aika tuskasia päiviä jos sille on selvinny, että se olin minä, joka sen käräytti.. Eli miten niin tekijästä ei ole vielä tietoa?!? xD Mä käräytin sen tyypin heti, kun sain reksin käsiini. Eli heti, kun päästiin takas sisälle. Sanonpahan vaan, että toivottavasti kaikki tapahtuneeseen osallistujat erotetaan loppuvuodeks, ku niitten takii oliin suunnilleen hypotermian partaalla, ku piti kököttää siellä pihalla... >.< Varpaat on vieläki kohmeessa ja ihan jäykät, vaikka tapahtuneesta on jo useampi tunti kulunu.... *räyh*

BWO - Temple Of LoveMaanantai 22.01.2007 19:39

Woot, en oo taas kirjottanu vähään aikaan tänne.. Kuten huomaatte, olen aika laiska pitämään päiväkirjaa, varsinkin, kun ketään ei kiinnosta, että mitä oon tehny ja sillein.. :)

Oon nyt vähän kipeenä, niin en menny tänään kouluun.. Sisko on kans kipeenä ja sekin jäi sit kotiin.. Nukuttiin pitkään. 8> Sit ku mä heräsin, niin aloin vaan jumittamaan koneella ja lukemaan netistä mangaa.. x> Luin kaikki chapterit mitä tähän mennessä on tullu ja pitää nyt oottaa ens perjantaihin, että tulee uusin chapteri. :'< Jäi ihan prkleen jänskään kohtaan. 8>

Sit oon tässä lauantaista asti miettiny, et pitäskö kokeilla musavideoitten tekoo... Kun kerran on ohjelma koneella, niin vois kokeilla jossain vaiheessa.. 8> Vois olla ihan kiwaa.

Damn, vois tästä mennä piirtään.. En oo piirtäny vähään aikaan mitään, kun ei onnistu, niin ei onnistu. Ulos en ainakaan mee, kun on 20 astetta pakkasta ja varmaan metrin kinokset joka puolella. o.o"
Taidankin vaan jumittaa koneella. 8> Juu, niin teen.

Ryan Cabrera - On My Way DownPerjantai 12.01.2007 23:48

Tjooh, aattelin vaikka alkaa pitämään päiväkirjaa, vaikka tuskin kukaan edes lukee tätä.. x'D

Oon tänään ollu vähän sekavassa mielentilassa... Yks tyyppi täällä Kuopiossa on tehny itsarin ja siitä puhuttiin koulussa terveystiedon tunnilla ja sit luin koulun jälkeen jutun lehestä... Sitä poikaa oli kuulma kiusattu niin paljon, että se oli tehny itsarin. :<
Toivottavasti niistä kiusaajista tuntuu nyt niin helvetin pahalta, ettei voi sanoin kuvata...
Mut ei siitä sen enempää, alan muuten angstata vielä lisää.

Paula pyys multa mun digin lainaan täks illaks, kun ne aikoo ottaa vähän "kuplivaa" viikonlopun kunniaks. xD Vähän oon epäluuloinen, että miten mun digin käy, kun se on känniläisten käsissä.. x> Iskä ei osta mulle nimittäin enää yhtäkään kameraa, että jos se hajoo, niin tyypit saa ostaa mulle uuden! :D

Sit laitoin latautumaan koneelle niin paljon yaoita, että tila saattaa loppua kesken.. x'D Pakko varmaan kohta tyhjentää konetta vähän turhista tiedostoista. 8> Reilun neljän minsan päästä pääsen kattoon ekaa puolentunnin yaoi OVA:a. 8> *dances-veiva-veiva*
Koko yö varmaan menee näihin yaoihin ja kokoajan vaan latautuu lisää.. xD Duh, unohanpahan kaikki surut ja huolet, kun katon kunnon yaoita. *mmm* 8>

Hikari ESunnuntai 04.06.2006 17:33

Zädääm, ja kaikki kuvittelee tuntevansa mut tosi hyvin. =DD


Nimi: Marja

Lempinimet: Mallu

Sukupuoli: Nainen

Syntymäaika: 26.2.1992

Syntymäpaikka: Kuopio

Horoskooppi: Kalat

Asuinpaikka: Kuopio, Päiväranta

Sisarukset: Katja, siskopuoli (29v.), Janne, velipuoli (21v.), Katri&Martta, pikkusiskot (12v. ja 10v.)

Koulu: Puijonsarven koulu

Lempiaineet: Kuvis, musiikki, äikkä

Huonoimmat aineet: Matemaattiset

Toiveammatti: Ihan vakavasti ottaen haluaisin olla merirosvo, mut se ei enää nykyaikana taijja olla ihan mahollista... (Prkl. Miksen syntyny 200 vuotta aikasemmin? -.-") Nomutjoo. Joku taiteellinen ammatti vois olla ihan kiva.

Bändit: Ja näitähän on. Niin paljon ettei kaikkia kannata ees luetella. Dir en Grey, Groove Coverage, HIM, Hiro-X, L'Arc-en-Ciel, Linkin Park, Stratovarius, Simple Plan, Westlife ja monet, monet muut.

Musiikkityyli: Laidasta laitaan, dude.

Tällä hetkellä kuuntelen: The Babystars - Hikari E

Suurin pelkosi: Öh.. Täydellinen yksinäisyys?

Suurin haaveesi: Et pari nimeltä mainitsematonta tyyppiä potkaisis tyhjää. Noei, mut jotai aika korkealaatuista.

Poltatko: En.

Oletko kokeillut huumeita: En.

Lempikukkasi: Njaah. Ruusut on aika kivoja.

Ulkonäkö: Kaikki minut tuntevat tietää kyllä.

Pituus: 170cm.

Lempielokuvat: Potterit, Taru sormusten herrasta -trilogia, Moonchild, Varjojen valtakunta, Pirates of the Caribbean - Mustan helmen kirous, Kagen no Tsuki - Last Quarter, Blood - The Last Vampire ja muitakin on, muttei nyt vaan tule mieleen...

Oletko koskaan itkenyt elokuvan aikana: Jep, aika monessakin.

Urheilulaji: Nyrkkeily. Muahah.

Lempihedelmä: Kiivit on aika hyviä. Ja appelsiinit ja päärynät.

Lempimaa: Suomi. =3 Japaniki on aika jees.

Paras kirja: Näitä on paljon. Fantasiakirjat on loistoja. Enempää en ala luettelemaan.

Harrastukset: Piirtäminen, maalaaminen, kirjoittaminen, videopelejä pelaan sillontällön, laiskottelu, leffojen kahtominen... Jne.

Tyyli: En mä tiedä. Tyyli vaihtelee sen mukaan mistä vaatteista tykkään, riippumatta siitä, että mikä on muodissa ja silleen.

Rakkauselämä: Tällä hetkellä? Pitäsköhän laittaa SasuNaru edustamaan tähän kohtaan..

Mikä eläin olisit: Varmaan kissa.

Korut: Lävistyshärpättimet korvissa, ranteissa taas on ite tehtyjä naruhommeleita.

Tatuointeja: Ei ainakaan vielä.

Kielitaito: Suomee, jonkun verran enkkua ja ruotsia, perusfraaseja japania, pari sanaa saksaa ja yhen sanan italiaa.

Laulatko suihkussa: En. En ainakaan usein.

Keittotaito: No mitä nyt kotsassa ollaan tehty..

Mitä vaihtaisit ulkonäössäsi: Koko paketin?

Oletko koskaan uinut alasti: Jep.

Tuletko toimeen vanhempiesi kanssa: Juu.

Uskotko ihmeisiin: En.

Uskotko Jumalaan: En.

Uskotko kohtaloon: En.

Uskotko yliluonnolliseen: En.

Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä: Ehen.

Paras neuvo jonka olet saanut: Eipä tuu nyt mieleen.

Montako lasta haluaisit: En yhtään.

Haluatko mennä naimisiin: Nyt kun kerran kysyttiin, niin en.

Ovatko vanhempasi eronneet: Eivät ainakaan vielä.

Millaisessa talossa asut: Tämmönen kakskerroksinen omakotitalo.

Onko sinulla oma tietokone: Jjep.

Oletko rakastunut: E.

Tulevaisuudensuunnitelmat: Pidän tässä hauskaa ja silleen, syksyllä sit taas kouluun.

Hauskin tuntemasi ihminen: Minna on aika hauska =D Samoin Tiina ja Heidi. Juuliaa ei kyllä voi jättää pois listasta.

Suosikkiloma: Kesä.

Paras kauppa: Njaah.. En osaa sanoa. Mangaliikkeet on kyllä ihan sikkesiistejä =D

Ensimmäinen ajatus aamulla, kun heräät: Wtf, pakko saada toi piipitys pois päältä ja kääntää
kylkeä.

Kuulakärki- vai lyijykynä: Lyijäri, ehottomasti.

Montako kertaa puhelin soi ennen kuin vastaat: Ei noista nykyajan soittoäänistä ota selvää.

Tykkäätkä ajaa autoa: En oo ajanu, ku kerran, mut oli se aika kivaa.

Kenet haluaisit tavata: Näitä riittää. Mut sanotaan nyt vaikka, et Oda Eiichiron.

Mitä on seinilläsi: Julisteita, piirrustuksia, tauluja, ruusuja.

Vasen- vai oikeakätinen: Toi toinen.

Mitä on sänkysi alla: Pölyä.

Mikä/Kuka sinä koet olevasi: Minä?

Toivotko kuolevasi: En ainakaan tällä hetkellä.

Oletko täysin hetero: En.

Oletko viillellyt itseäsi: Juu.

Millainen ajatusmaailma sinulla on: Kieroutunut ja pervo.

Eniten inhoamasi hedelmä: En varmaan oo vielä törmänny siihen.

Eniten inhoamasi ruoka: Mitäs tähä nyt sanoin.. Kaikki kaaliin liittyvä on aika perseestä.

Mikä on nukkumaanmenoaikasi: Ai nyt kesällä? Noin kolmelta. Heittelee kyllä parilla tunnilla suuntaan ja toiseen.

Mihin tuhlaat rahaa: Vaikka mihin. Lähinnä mangaan, piirrustusvehkeisiin, cd-levyihin ja vaatteisiin.

Nauratko toisten kustannuksella: Kukapa ei.

Vanhin kaveri: Outin oon tuntenu syntymästä asti.

Paras aika vuorokaudesta: Noi pari tuntia tossa keskiyön tuntumassa.

Ikävin aika vuorokaudesta: Aamu.

Paras päivä viikossa: Emmää tiiä. Perjantai kai. Ja lauantai.

Kauhein päivä viikossa: Sunnuntai.

Ikävin kuukausi: Maalis, huhti, touko.

Oletko koskaan halunnut toisen omaa: Määrittele tarkemmin.

Vanhempien nimet: Aija ja Kari.

Oletko pitänyt kaikki sinulle uskotut salaisuudet: Heheh.. Mitähän tähän ny sanois..

Kahvi vai tee: Riippuu vähän tilanteesta.

Lempivärisi: Musta, punanen, valkonen, sininen, violetti, vihree..

Edellinen vierailusi sairaalaan: En kyllä muista yhtään.. Joskus viime kuussa. Mut huomenna
oon menossa.

Huoneesi maton väri: Ei oo tällä hetkellä.

Olisitko mieluummit kuuro vai sokea: Äh. Varmaan kuuro.

Pidätkö tanssimisesta: Riippuu tilanteesta.

Tykkäätkö puhelimessa puhumisesta: Kuhan ei tuu omaan laskuun.

Oletko koskaan uskonut kuolevasi: Itse asiassa joo.

Mikä on jännittävin asia mitä olet tehnyt treffeillä: En oo kauheesti käyny treffeillä.

Oletko koskaan halunnut karata: Khyll, ja oon jopa karannu.

Kenet ottaisit mukaan autiolle saarelle: En kyllä yhtään tiiä. Varmaan Julian.

Jos koulu olisi vapaaehtoinen, kävisitkö sitä: Kävisin.

Oletko koskaan miettinyt millaista olisi jos kuuluisit vastakkaiseen sukupuoleen: Joo. Oisin kyllä niin gay ettei mitään rajaa. =D

Hyvä kappale: Vertical Horizon - Everything You Want.

Hyvä musavideo: Linkin Parkin In The End.

Keksintö: Internet.
- Vanhemmat »