IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

vaatteita myydään !Sunnuntai 27.12.2009 23:35

Ainiin ja sellaista ilmoitusluontoista asiaa, että ens kuun alkupuolella mulla olis myynnissä n. jätesäkilliin vanhoja vaatteita. Koot lähtee XS -> ja hinnat 2e -> Löytyy housuja, paitoja, hameita parit kengät ymsyms ! Ja vaatteet on hyvässä kunnossa!

[Ei aihetta]Perjantai 25.12.2009 07:51

1. MITÄ KETIPINOR ON JA MIHIN SITÄ KÄYTETÄÄN

Ketipinor kuuluu psykoosilääkkeisiin. Sitä käytetään skitsofrenian hoitoon. Sitä käytetään myös kaksisuuntaisen mielialahäiriön maanisen vaiheen hoidossa.

Skitsofrenia on psyykkinen sairaus, johon kuuluvat ajattelun, tunnereaktioiden ja käyttäytymisen häiriöt. Skitsofrenian oireita voivat olla esimerkiksi aistiharhat (esim. äänten kuuleminen) ja oudot ja pelottavat ajatukset. Kaksisuuntaisen mielialahäiriön maanisen vaiheen oireita ovat esimerkiksi voimakas hyvänolontunne tai kiihtyneisyys, kiihtynyt ajatuksenjuoksu, liiallinen energisyys, vähentynyt unentarve ja voimakas ärtyneisyys. Ketipinor-tabletit lievittävät näitä oireita.


1. MITÄ SEROQUEL ON JA MIHIN SITÄ KÄYTETÄÄN


Seroquelin vaikuttava aine on ketiapiini. Ketiapiini kuuluu antipsykoottisten lääkkeiden ryhmään. Antipsykootit helpottavat tiloja, joihin liittyy seuraavanlaisia oireita:

* Saatat kuulla, nähdä tai tuntea olemattomia (aistiharhat), uskoa asioita, jotka eivät ole totta, tai tuntea itsesi epätavallisen epäluuloiseksi, ahdistuneeksi, sekavaksi, syylliseksi, jännittyneeksi tai masentuneeksi.
* Saatat tuntea olosi hyvin jännittyneeksi, riemuisaksi, levottomaksi, innostuneeksi tai yliaktiiviseksi tai arvostelukykysi on huono, jopa niin että olet vihamielinen tai käyttäydyt tuhoisasti tai väkivaltaisesti.
* Mielialamuutoksia, joiden yhteydessä tunnet itsesi surulliseksi. Saatat tuntea masentuneisuutta, syyllisyyttä, energian puutetta, ruokahaluttomuutta ja/tai unettomuutta.Elihän, lääkkeet ovat periaatteessa se ja sama lääke, sama vaikuttava aine. Seroquel on vain kalliimpi. Itsehän syön taas Ketipinoreita unettomuuteen. Kiva vaan lukea noista lääkkeistä, että mihin niitä oikeasti käytetään, ja olo tuntuu hivenen hullulta !

Tervetuloa nappinaamojen maailmaan !

Ja mulle joka kortti täs pakas on rakasSunnuntai 20.12.2009 22:11

Mä istun sohvalle kuvien kans ku mamban biisis
Vanhoist jengifotoist lähtee taas siisti fiilis
Mut ne muistuttaa ajasta jot ei saa takas koskaa
Vuodet karkas tost vaa, niit ei voi takas ostaa
Nollaseiskast kakstuhatkymppiin mahtuu sata tarinaa.
Mun pääst ne ei tuu salee silti häviämää milloinkaa.
Aika kulkiessaan opettaa, muuttaa ja enää
Ei niinku pikku penskan takki auki pysty viilettää
Mut vaik on kiire pääl ei hohto elämästä siihen jää.

.Sunnuntai 20.12.2009 20:27

No nyt läks rastatki sit poies. Ei päänahka kestäny enää yhtää.

>:----( !Sunnuntai 20.12.2009 17:05

www.ruutu.fi on ihan kakka sivusto. lagaa vaan koko ajan ja pätkii ja KRAAH ! haluisin kattoo ohjelmia, mutta eeeeei.

[Ei aihetta]Perjantai 18.12.2009 18:10

No nyt on varma, että Rico meille tulee ! Eli tammikuussa murunen on minun, ja tehdään kennelliiton virallinen paperi, jossa tulee omistajan nimeksi minun nimi ! ^_____^

:----(Torstai 17.12.2009 20:10

Kassu sitten lähti vanhaan kotiinsa takasin ! Kova ikävä jää mun urisijaa <3

^___^Torstai 17.12.2009 04:26

huomenna tulee taas ricopoika hoitoon, tällä kertaa koko päiväksi ! ^__^ <3 sitä vipeltäjääkin kerkesi jo ikävä tulemaan !

<!3Keskiviikko 16.12.2009 22:12

Sai nytten sen unelma-asunnon Eskolanmäestä, loppukuusta muutto ! <3

<3Keskiviikko 16.12.2009 14:24

huomennahuomenna pikku Rico tulee hoitoon <3